Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-107 από 107.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλησπερα, Αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα σε κάθε αναβάθμιση του ΝΟΤΕ. 1.Δεν γίνεται η αναβάθμιση με OTA Updater,κατεβαίνει η έκδοση αρχίζει η εγκατάσταση και ξαφνικά σταματάει... 2.Οταν προσπαθώ με recovery και wipe data μου βγάζει ένα error και κολλάει στο boot logo. αν ξαναμπώ στο recovery και κάνω reset bootαρει κανονικά με την καινούρια έκδοση. δε ξερω αν γίνομαι κατανοητός μήπως δε κάνω κάτι καλά? Είμαι πάντα root και custom recovery.
-
Παράθεση: “Xiaomi Mi3 PC SUITE” εισαι αψογος,σ'ευχαριστω... ολα κομπλε!
-
η λυση ειναι 1 και λέγεται misetup. υπάρχει στα Αγγλικά?
-
Παράθεση: “για τους drivers κοίταξε εδώ mtk drivers για windows xp , 7 , 8 , Με την εφαρμογή PDANet+ ” προσπαθησα και αυτο αλλα τιποτα..τι μπορει να φταει?
-
εμενα συνεχίζει το πρόβλημα με τους drivers και το Τ8850 και δεν δουλεύει το mtk tools ωστε να περάσω cwm
-
Καλημερα την πέρασα και γω και προς το παρόν λειτουργεί τέλια δεν εντόπισα κάποιο bug, Eχω θέμα με τους drivers στο pc μου βγάζει στην διαχείριση, άγνωστη συσκευή Τ8850.Γιατι?
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαKαλως σας βρήκα...