Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 69.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Γεια σας παιδιά. Μόλις μου δώσανε ένα 1s για να το ενημερώσω. Έχει πάνω την MIUI-Stable29-Hellas-GTV-3.17.0 Πήγα να του περάσω την τελευταία stable, και βγάζει update.zip signature verification failed Το ίδιο όταν πήγα να περάσω το twrp, και όταν το έβαλα να κάνει μόνο του αναβάθμιση σε μία που έβγαζε από ΟΤΑ. Καμιά ιδέα; για εδω τι κανουμε?
-
Καλησπέρα σε όλους δεν ξέρω αν εχει απαντηθεί ξανά θα ήθελα μια βοήθεια όταν επιλεγείς μια εφαρμογή να ανοίξει μέσα από ένα φάκελο που έχεις φτιάξει όταν την κλείνεις ξαναγυρνάει στον φάκελο υπάρχει δυνατότητα να μην γυρνάει και να κλείνει ? στον Nova Launcher γίνεται το έχω δοκιμάσει στον launcher του τηλεφώνου δεν ξέρω
-
Την 2.2.7 που την βρήκατε?? Στάλθηκε από το Coolpad A8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ με την 1.0.0.55 είμαι Στάλθηκε από το Coolpad A8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε εμένα την έκανε κανονικά Στάλθηκε από το Coolpad A8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλήμερα στην παρεα το mi fit μπορεί να παίξει ταυτόχρονα με το notify& fitness ?
-
καλησπερα τα link δεν παιζουν πως γινεται να κατεβάσω την ρομ για redmi 1s?
-
To Fix με την ρομ για το 1s που ζηταει ενω εχει εγκατασταθει η ρομ αναβαθμιση ποιο ειναι ?