Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 399.
-
Ξεκίνα αρχικά απενεργοποιώντας τη σάρωση στις ρυθμίσεις WIFI μπας και διορθωθεί Επίσης στις ρυθμίσεις τοποθεσίας καλό είναι να επιλέγεις "Συσκευή μόνο" Αν θες ανέβασε και κάποιο screenshot από το GSAM Επίσης δες κι εδώ: Μικρό εγκεφαλικό
-
Γεμάτη μνήμη τηλεφώνου
ΜήνυμαΑφού πατήσεις "Απάντηση", στο παράθυρο όπου γράφεις το μήνυμά σου κάτω λέει "Συνημμένα" Από εκεί μπορείς να ανεβάσεις τα αρχεία σου
-
Μήπως το θέμα σου δεν είναι στη ROM αλλά σε κάποια εφαρμογή που για κάποιο λόγο ξεζουμίζει την μπαταρία; Επειδή λες ότι όταν πέρασες ξανά τη ROM όλα ήταν καλά αλλά μετά άρχισε πάλι τα ίδια. Θα σου πρότεινα να περάσεις το GSAM Battery Monitor (αν έχεις και root ακόμα καλύτερα) το οποίο θα σου δώσει μια πολύ πιο αναλυτική και ολοκληρωμένη εικόνα για το που ακριβώς καταναλώνεται η μπαταρία σου Ελπίζω να είναι θέμα software και όχι πρόβλημα στο hardware (μπαταρία, πλακέτα κλπ)...
-
Γεμάτη μνήμη τηλεφώνου
ΜήνυμαΑν δεν σου κάνει κόπο ανέβασε ένα screenshot με τις πληροφορίες που σου δίνει για τον αποθηκευτικό χώρο. Θεωρώ πως ήδη έχεις κάνει καθαρισμό cache, προσωρινών αρχείων κλπ από την Ασφάλεια έτσι; Ποιο μοντέλο έχεις; Αυτό με τα 16GB;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Γεμάτη μνήμη τηλεφώνου
ΜήνυμαΑν πας Ρυθμίσεις -> Αποθηκευτικός χώρος θα δεις τι σου πιάνει χώρο
-
Poco launcher
agmg - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕγώ τον χρησιμοποιώ εδώ και 5 μέρες. Αρκετά καλός από θέμα απόδοσης και ταχύτητας, σαν τον MIUI launcher με app drawer
-
Αναβάθμιση από OTA στο Nikel... Μέχρι στιγμής όλα καλά
-
Πάγωμα εφαρμογων
ΜήνυμαΟ Nasdriver εννοούσε ότι ίσως τα προβλήματα να οφείλονται στην αναβάθμιση σε MIUI 10 αλλά λες ότι τα είχες και πριν... Ίσως μετά από ένα χρόνο με συνεχείς "βρώμικες" αναβαθμίσεις να ήρθε ο καιρός να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση...
-
Πρόβλημα με τη μπαταρία
Μήνυμα@NasDriver ποιο μοντέλο με Mediatek λέγεται και 4Χ? Η μεγάλη έκδοση, 4-64?
-
Πάγωμα εφαρμογων
ΜήνυμαΕίναι πολύ πιθανό να έχεις κάποια μαϊμου rom, από αυτές που βάζουν συνήθως τα κινεζομάγαζα... Ένα screenshot από το "Σχετικά με το τηλέφωνο" θα μας κατατοπίσει...
-
Phone Miui
agmg - - MIUI Store
ΜήνυμαΜπορείς και να πουλήσεις τις συσκευές που θα σου δώσουν και να πάρεις δυο αντίστοιχης αξίας Xiaomi
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΤι σου βγάζει σαν "battery issues"? Μήπως κόλλησε κάποια εφαρμογή και σου έτρωγε τη μπαταρία τόσες ώρες;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Πέρασα κι εγώ την xtrv χθες στο Nikel. Όλα καλά μέχρι στιγμής, γρήγορη και με καλή διαχείριση μπαταρίας. Ένα μικρό κουλό που παρατήρησα... Στην αρχική μου οθόνη πάντα φτιάχνω φακέλους όπως πχ Διαδίκτυο, Πολυμέσα κλπ και εκεί οργανώνω τις εφαρμογές μου... Στο πρώτο φάκελο όπου έχω μέσα ότι έχει σχέση με internet, έχει βαλθεί να μου αλλάζει θέση στα εικονίδια του Facebook & Messenger (τα αλλάζει μεταξύ τους)... δοκίμασα και με κλείδωμα αρχική οθόνης αλλά και πάλι το κάνει
-
-
-