Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 399.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
Καλημέρα παιδιά. Αυτές τις μέρες φοράω πάλι την 9.5.1.0 (από vip link) και έχω φλασαρει το patch για τα ota updates. Όταν κάνω έλεγχο για νέα έκδοση δείχνει αρχικά ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση αλλά όταν πατάω για λήψη βγάζει ότι η συσκευή μου είναι ενημερωμένη. Δεν είναι πρόβλημα απλά το αναφέρω αν θέλει κάποιος να το κοιτάξει...
-
-
Καλημέρα παιδιά Αν φλασάρω την 8.9.6 που μου ήρθε σε VIP mail πρέπει μετά να φλασάρω και τον νέο updater?
-
@MIUI_ART Πάντα τις VIP rom χρησιμοποιώ. Και η 9.5.1.0 που έχω τώρα είναι από παλιότερο email που είχα λάβει. Όσο για το script δεν είναι κάτι σημαντικό, περνάω εναλλακτικά την XTRV που έχει το Dolby Atmos και κάνω root χειροκίνητα Τώρα να πω ότι ενθουσιάστηκα με την 8.8.30 και το MIUI 10; Δε θα το πω Είχε κάποια ψιλοθεματάκια ενώ οι αλλαγές δεν ήταν τόσο εμφανείς (πέραν του αισθητικού τομέα)...
-
Πέρασα χθες την Aroma 8.8.30 από περιέργεια να δω πως είναι το Miui 10. Μέχρι στιγμής μια χαρά πάει απλά έχω δυο παρατηρήσεις: 1) Παρόλο που κατά την εγκατάσταση επέλεξα να μπει root & Dolby Atmos αυτό δεν έγινε. Είναι κάποιο θέμα του script? 2) Θα γίνει κάποια ενημέρωση του OTA Updater? Την πρώτη φορά που μπήκα να δω για αναβάθμιση μου έβγαλε το γνωστό μήνυμα ότι δεν είμαι vip ή ότι δεν έχω ενημερώσει τον updater. Φλασαρα το ota_aroma.zip για developer rom και τώρα μου βγάζει ένα διαφορετικό μή…
-
-
Τελικά θέλει και στην 9.5.2.0 φλασαρισμα το patch...
-
Καλημέρα σε όλους! Αν περάσω την 9.5.2.0 στο Nikel φαντάζομαι δε χρειάζεται να φλασάρω το patch για τα OTA updates, σωστά;
-
Στο Nikel κρασαρει η αναβάθμιση όταν πατάω έλεγχο για νέα έκδοση... Φοράω την 9.5.1.0
-
@gkalen δεν είχα σκοπό να αφαιρέσω κάτι από τη rom. Μιλάω για την επιλογή που σου δίνει το script της Aroma να αφαιρέσεις πχ τον Πλοηγό ή τις Σημειώσεις κατά την εγκατάσταση ή να εγκαταστήσει πχ το Youtube ή τον Mozilla, επιλογές που πρακτικά δεν κάνουν τίποτα.