Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 399.
-
@mythryll έχω την twrp 3.2.1-1 @gkalen νομίζω ότι σιγά σιγά αρχίζει και στρώνει... Είχα ξεχάσει να βγάλω την ενεργοποίηση οθόνης για κάθε ειδοποίηση όπως και κανένα δυο άλλα πραγματακια... Να ρωτήσω κάτι άλλο: φλασαρα το zip για aroma stable (μου ήρθε με email) αλλά πάλι μου δείχνει ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Την κάνω ή όχι; (Για το Nikel) Και μια τελευταία παρατήρηση: όταν έκανα την εγκατάσταση (με full wipes) είχα επιλέξει κάποια πράγματα από το script όπως να αφαιρεθεί ο πλοηγός της Xi…
-
Μετά από μια εβδομάδα το μόνο που έχω να πω είναι ότι στο Nikel η μπαταρία είναι πολύ χειρότερη με την 9.5.1.0 σε σχέση με την 9.2.1.0 που είχα πριν...
-
Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει τρόπος να διαβάζουμε τις ειδοποιήσεις μιας εφαρμογής όταν είναι πάνω από μια; Έχω επισυνάψει μια φωτό για να καταλάβετε τι εννοώ. Πχ το παιχνίδι αυτό λέει "3 messages" αλλά πώς μπορώ εγώ να τα δω; Αν πατήσω πάνω απλά με βάζει στο παιχνίδι. Αν παίζει κάποιο ρόλο έχω την τελευταία stable...
-
Εγώ θα σου πρότεινα κάτι ακόμα πιο δραστικό: να γυρίσεις σε μια stable 8 και να δεις αν συνεχίζονται τα κολλήματα ώστε να αποκλείσεις ενδεχόμενο προβλήματος στο hardware. Είναι κουραστικό αλλά όταν αντιμετωπίζεις πρόβλημα δεν υπάρχει "εύκολος" τρόπος. Όσο για την stable 9 ξαναλέω ότι είναι πάρα πολύ καλή. Την έχω ήδη σε 3 συσκευές και μέσα στο Σ/Κ θα περαστεί και στο 3S της γυναίκας...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Όταν λέω φλασάρισμα δεν εννοώ από recovery... Πάνε χρόνια δε θυμάμαι ακριβώς αλλά είχα χρησιμοποιήσει κάποιο πρόγραμμα αντίστοιχο του SPFlash (μπορεί να ήταν κι αυτό) και είχα επιλέξει format+data και από τότε είχαν χαθεί τα ΙΜΕΙ στη συσκευή. Κάθε φορά που άλλαζα rom από εκεί και έπειτα χρησιμοποιούσα το πιο πάνω appa για να τα επαναφέρω.
-
Με αυτό το πρόγραμμα μπορείς να επαναφέρεις τα IMEI αλλά πρέπει να είσαι root https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cryptotel.chamelephon Το πιο πιθανό είναι να χρειάζεται να το κάνεις αυτό κάθε φορά που θα αλλάζεις rom. Το είχα πάθει σε ένα παλιό Jiayu όπου σε κάποιο φλασάρισμα είχα κάνει κάποιο format και από τότε τα ΙΜΕΙ χάθηκαν μονιμα...
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
agmg - - Recoveries
Μήνυμαtianma λέει το είδα τώρα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από notisjunior: “βρε παιδιά κι εγώ έχω δύο τέτοια κινητά και μου έχει την Miui 9.0 global android 7.0 nrd90m. Γιατί αυτή η διαφορά σε σχέση με τον κινητό που έχει ο φίλος; ” Υπάρχει Redmi Note 4 με επεξεργαστή Mediatek (Nikel) και υπάρχει και αντίστοιχο με επεξεργαστή Snapdragon (Mido). Το πρώτο (που έχω κι εγώ) δε νομίζω ότι θα πάρει ποτέ Android 7 το δεύτερο έχει πάρει ήδη.
-
Xiaomi Mi-1 A1 και ΜΙUI?
agmg - - Mi A1 (Tissot)
Μήνυμαroot και updates δεν πάνε μαζί... αν θες να παίρνεις ενημερώσεις, θα πρέπει να κάνεις un-root -> ενημέρωση -> root πάλι
-
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
agmg - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν ξέρω... πως μπορώ να το δω;