Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 399.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από teobitoulas: “Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά σε όλους!!! Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη rom να μας πει εντυπώσεις? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Redmi-Note-2/#description ” Εγώ την πέρασα στο παλιό Note 2 που έχει τώρα ο γιος μου και πάει σφαίρα. Κανένα πρόβλημα προχώρα άφοβα. Από μπαταρία δεν μπορώ να σου πω αν είναι καλύτερη ή χειροτερη γιατί δεν το αφήνει και από τα χέρια του
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
agmg - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 για Nikel πότε θα έχουμε κάτι για δοκιμή
-
Όταν είσαι μέσα στο TWRP και είσαι έτοιμος να κάνεις τα wipes πριν εγκαταστήσεις τη νέα rom πας Advanced Wipe και επιλέγεις και το Internal Storage. Φρόντισε να έχεις backup φυσικά...
-
Περάστηκε η 9.2.2.0 και στο RN2 που το έχει τώρα ο γιος και δουλεύει άψογα... για μπαταρία δεν μπορώ να πω γιατί δεν το αφήνει σε ησυχία Μια πάνω στο κινητό και άλλη μια φορτίζει μόνιμα
-
Πρόβλημα με redmi note 2
ΜήνυμαTo Redmi Note 2 δεν έχει κλειδωμένο bootloader. Φαντάζομαι ότι το κινητό έχει πέσει σε bootloop λόγω λάθους στη διαδικασία φλασαρίσματος ή λόγω φλασαρίσματος της λάθος rom. Δοκίμασε να ξεκινήσεις το κινητό με Power και πατημένο το Vol - για να δούμε αν μπαίνει σε fastboot mode... Επίσης Power μαζί με Vol + για να δούμε αν έχει recovery και αν μπορεί να μπει εκεί...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
agmg - - Recoveries
ΜήνυμαΦτιάξε κι ένα σε μπλεδακι για το Nikel Από του χρόνου όμως Καλή χρονιά να έχουμε!
-
Να κάνω μια ερώτηση; Γιατί η stable για Nikel είναι 9.2.1.0 ενώ αυτή του Note 2 είναι 9.2.2.0; Γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά στην αρίθμηση; Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι!
-
redmi note 4x 64 gb
ΜήνυμαΕπίσης καλό θα ήταν να περάσεις για αρχή το GSAM Battery Monitor για να δεις τι ακριβώς σου τραβάει τη μπαταρία...
-
=============== Δεκ 28th 2017, 10:41am ============= Παράθεση από geortzan: “Παράθεση από demakhs: “Ρυθμίσεις, εφαρμογές, εφαρμογή, ειδοποιήσεις, εμφάνιση ειδοποιήσεων (απενεργοποιηση του διακόπτη) ” Καλημέρα, με αυτό τον τρόπο που μου είπες, δηλαδή να κλείσω το διακόπτη στο Εμφάνιση Ειδοποιήσεων, απλά δεν μου εμφανίζει τα push notifications. Η εφαρμογές όμως εξακολουθούν να ανοίγουν αυτόματα καθώς στην Αυτόματη Έναρξη, δίπλα από την εφαρμογή γράφει με πράσινα γράμματα "Τρέχουν". ” Greenify?
-
agmg - - Recoveries
ΜήνυμαΠροσφέρομαι κι εγώ για δοκιμές στο Nikel
-
ΟΚ μια χαρά φλασαρίστηκε και κάνει reboot και σε recovery & σε Fastboot...
-
Ωραία το πήρα. Πως φλασάρω; Μέσω recovery ή μέσω ADB; EDIT: άστο πες ότι δε ρώτησα
-
Μήπως να φλάσαρα ξανά το recovery μέσω adb μήπως κάτι δεν έχει γίνει σωστά;