Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 399.
-
Έχω την τελευταία XTRV-7.12.21 (VIP)... Σου ανέβασα το boot.img εδώ: boot.img - Google Drive
-
Παράθεση από geoanto555: “Εννοείς φαντάζομαι αυτό? twrp_nikel_redmi_note-4_3.1.0.1_4-10-05-2017 ” Ναι αυτό ακριβώς! Έγραψα λάθος τα νούμερα Το πήρα από το link της υπογραφής σου (συγκεκριμένα από εδώ: twrp_nikel_3.1.0-1_miui-hellas_new-screen)
-
Κάτι που παρατήρησα στο Nikel με την 7.12.21 και TWRP 3.1.1.0 είναι ότι δεν κάνει επανεκκίνηση σε recovery από το μενού τερματισμού. Ίσως να είναι κάτι στη δική μου συσκευή δεν ξέρω...
-
Redmi 4 κλειδωμένο [SOLVED]
agmg - - RedMi 4 (Prada)
ΜήνυμαΤο κινητάκι πλέον φοράει την ελληνική stable 8.5.2.0 και αναστήθηκε! Αφού κι εγώ που δεν το δουλεύω καθημερινά κατάλαβα τη διαφορά... Ο πεθερός μου τώρα κατάλαβε τι πάει να πει Xiaomi...
-
agmg - - RedMi 4 (Prada)
ΜήνυμαΕντάξει, ευτυχώς είχαμε πάρει άδεια για ξεκλείδωμα τότε που το πήρε και ήδη προχώρησα με το ξεκλείδωμα του bootloader... Πάμε για εγκατάσταση της XTRV Stable
-
agmg - - RedMi 4 (Prada)
ΜήνυμαΟ πεθερός μου έχει ένα Redmi 4 με μια μαϊμού rom 8.0.5.0.0. Το έχει κάτι μήνες απλά τώρα άρχισε να του δημιουργεί προβλήματα. Του είχα πει και πιο παλιά να αλλάξουμε αλλά είχε πει "άστο να δούμε πως θα πάει" Το ερώτημα είναι: τι μπορώ να κάνω ώστε να έχει μια rom με ελληνικά χωρίς να μπλέξω με ξεκλείδωμα bootloader? Ή δεν το γλυτώνω;
-
Όλα καλά και στο Nikel με OTA Update. Ευχαριστούμε και καλές γιορτές σε όλους!
-
Παράθεση από BanditGR: “Χρησιμοποιούσες λάθος αρχείο του xposed framework, γι αυτό έφαγες bootloop. Ο οδηγός έχει ανανεωθεί με τα νέα αρχεία και έχει διαχωριστεί και σε τι δουλεύει σε MIUI 8 και MIUI 9. ” Ο οδηγός σου είναι κατατοπιστικός, λεπτομερής και πλήρης. Ήξερα ήδη τη διαδικασία καθώς την έχω κάνει πολλές φορές στο Note2 απλά εδώ υπάρχει το θέμα MIUI8 vs MIUI9. Νομίζω στην τρίτη σελίδα είχε ένα ποστ που έλεγε ότι κάποιες συσκευές έπεφταν σε bootloop και πρότεινες κάποια άλλα αρχεία (87.1)…
-
Από χθες έχω την 7.12.14 στο Nikel σε αντικατάσταση της Global Stable 8.5.6.0 Μέχρι στιγμής πάει άψογα, η απόκριση είναι βελτιωμένη ενώ φαίνεται ότι τα πάει καλά και στο θέμα μπαταρία (σε σύγκριση με τη stable)... Θα φανεί μετά από 2-3 πλήρεις φορτίσεις αλλά μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...
-
Blocklist Backup?
ΜήνυμαΓνωρίζω ότι η λίστα με τους αριθμούς και sms που έχουμε μπλοκάρει δεν συγχρονίζεται με το backup στο cloud. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίρνουμε backup αυτής της λίστας ή η μόνη λύση είναι η χρήση του Mi Move?
-
Πως παίζει το Xposed σε MIUI 9? Βασικά το χρησιμοποιώ κυρίως για να διαχωρίζω τα επίπεδα φωνής των κλήσεων από αυτά των ειδοποιήσεων, ίσως και για 1-2 ακόμα tweaks (πχ full screen caller ID). Διάβασα ήδη τον κατατοπιστικότατο οδηγό του BanditGR απλά σκέφτομαι αν είναι να μου δημιουργήσει προβλήματα να πάω καλύτερα σε μια Stable με MIUI8... =============== Δεκ 21st 2017, 11:28am =============== Yes! Να σημειώσω ότι το ξεκλείδωμα έγινε με Global Stable 8.5.6.0... =============== Δεκ 21st 2017, 12:…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651