Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 399.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Δυστυχώς ο βλάκας έσβησα τα mail με τα link... πως μπορώ να βρω πάλι το VIP link για την 7.12.14 για το Nikel;
-
Οι developer rom που υπάρχουν στο section "Downloads" έχουν διαφορά από αυτές που λαμβάνουν τα VIP members? Γιατί στην αρχή αναφέρεται ότι έχουν διαφορετικό updater...
-
Το κινητό ήρθε στα χέρια μου με ένα tempered glass αμφιβόλου ποιότητας και κατασκευής, το οποίο, πέραν του ότι δεν καλύπτει τις άκρες (λόγω 2.5D), επιπλέον δεν εφάπτεται και σωστά. Λέω να πάρω αυτό της Mofi που καλύπτει όλη την οθόνη... το έχει κανείς; Έχει σωστή εφαρμογή και κάλυψη; prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=mofi full tempered glass xiaomi Επίσης καμιά πρόταση για καλή θήκη πλάτης; (όχι καπάκι) Η θήκη που φοράει δίνει καλή προστασία (φαινομενικά) αλλά κάνει το κινητό γκουμούτσα. …
-
Καλημέρα σε όλους! Παρέλαβα πριν λίγο το κινητό. Τσέκαρα ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος και προσπαθώντας να τον ξεκλειδώσω παίρνω ένα μήνυμα ότι έπρεπε να προσθέσω τη συσκευή στο Mi Unlock Status. Το έκανα, και στην επόμενη προσπάθεια παίρνω το επόμενο μήνυμα... Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένω 72 ώρες πριν προσπαθήσω να ξεκλειδώσω ξανά;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Συγνώμη που σας κουράζω με συνεχής ερωτήσεις αλλά έχω μπερδευτεί λίγο... Τελικά το Nikel υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση; Και αν ναι, ποια τεχνολογία χρησιμοποιεί; Σκέφτομαι να πάρω αυτό το powerbank: Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh Black: full specifications, photo | Xiaomi-Mi.com και στα specs γράφει "Two-Way Fast Charging". Θα γίνεται όντως γρήγορα η φόρτιση ή είναι διαφορετική τεχνολογία; Επίσης τι φορτιστή προτείνετε πέρα από αυτόν της Xiaomi για αξιόπιστη φόρτιση;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Απλά βαριέμαι όλη τη διαδικασία πάλι Το έκανα με το 3S της γυναίκας... Ας έρθει με το καλό και θα δούμε... =============== Δεκ 13th 2017, 4:07pm =============== Μπήκα στο en.miui.com/unlock για να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader για καλό και για κακό πριν έρθει η συσκευή. Αφού βάζω τα στοιχεία μου και συνδέομαι στο λογαριασμό Mi με βγάζει σε αυτή τη σελίδα... Το δοκίμασα και από την εφαρμογή Πλοηγός από το κινητό και πάλι με βγάζει εκεί... Δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχα ξεκλειδώσει το 3S της …