Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 399.
-
Stable rom με Anroid 5.x?
Μήνυμα@Bodai Νομίζω καμία από αυτές τις Stable δεν έχει Android 5.xx άσχετα αν γράφει έτσι στο όνομα της rom. Πιστεύω ότι ο NasDriver πιο πάνω έχει δίκιο. Πάντως έβαλα την τελευταία, και φαίνεται να πάει καλά μέχρι στιγμής. Στο πρώτο φλασάρισμα είχα κάτι χαζά αλλά μπορεί να έπαιζε ρόλο ότι τα είχα κάνει λίγο μαντάρα. Τώρα παίζει μια χαρά και δεν έχω γκρίνιες (αυτό ειναι το σημαντικό χαχαχα). Ευχαριστώ και τους δυο σας παιδιά!
-
Stable rom με Anroid 5.x?
ΜήνυμαΥπάρχει stable rom για το 3S (Land) με Android 5.x? Φαντάζομαι η έκδοση 7.5.1.0 είναι έτσι; Όλες οι 8 είναι με Android 6.χχχ? Επίσης υπάρχει κάποιο τμήμα του φορουμ όπου μπορώ να βρώ παλιότερες rom για διάφορες συσκευές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Που μπορούμε παλιότερες rom του gkalen? Ενδιαφέρομαι και να δω αν θα λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα στο 3S της συζύγου αλλά και για το δικό μου Note2 Για το δικό μου είχα παλιότερες σε έναν εξωτερικό δίσκο αλλά παρέδωσε πνεύμα...
-
Δεν έχω TWRP χαχαχα... είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά την εγκατάσταση rom/twrp και χανόταν η TWRP. Είχα ποστάρει σε άλλο θέμα. Τελικά τα παιδιά μου υπέδειξαν έναν άλλο οδηγό να ακολουθήσω ο οποίος έχει κάποια έξτρα βήματα σχετικά με το ADB... Θα ξανακάνω όλη τη διαδικασία από την αρχή απλά αυτή τη φορά θα δοκιμάσω με global dev ή stable
-
Εμένα δεν είναι το international... Δεν δοκίμασα άλλη rom εκτός από ελληνική Stable. Θα δοκιμάσω να φλασάρω και global (ευκαιρία να λύσω και το θέμα με την TWRP) και θα επανελθω.
-
Μια από τα ίδια κι εδώ. Πήρα το 3S για τη σύζυγο και της πέρασα ελληνική Stable 8.1.5.0 Από σήμερα άρχισε τα θεματάκια με το σήμα. Ενώ δείχνει φουλ σήμα άλλες φορές μπορεί να καλέσει και να την καλέσουν και άλλες όχι. Από ότι διάβασα μια λύση είναι να το βάλουμε μόνιμα σε 2G; Και όταν χρησιμοποιούμε δεδομένα πρέπει να πηγαίνουμε να το αλλάζουμε; Να σημειώσω ότι έχει κάρτα Whatsup.
-
@lallasgr Ναι Windows 7 έχω και δεν τα αλλάζω Από drivers νομίζω είμαι κομπλε γιατί με αυτό το laptop είχα φλασάρει και το δικό μου πριν καιρό και το παλιό και νέο της συζύγου.
-
@lallasgr Το κατέβασα κι εγώ αυτό το προγραμματάκι και προσπάθησα αλλά δεν είχα τύχη. Είχε πάει βέβαια και 1 το βράδυ και έπεσε νύστα χαχαχα θα δοκιμάσω πάλι σήμερα μήπως έχω καλύτερη τύχη. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Θέλω να πιστεύω ότι η συσκευή δεν έχει κάποιο προβλημα και ότι το bootloop είναι απλά αποτέλεσμα κακού φλασαρίσματος ή κάποιου κολλήματος...
-
Καλημέρα σε όλους. Είπα να απαντήσω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα για παρόμοιο πρόβλημα. Ο πεθερός μου έχει αυτό το τηλέφωνο. Πριν κάποιες μέρες είπαμε να περάσουμε την τελευταία επίσημη rom με Android 6. Του πέρασα επίσης custom recovery και φλάσαρα το SuperSu για να το ρουτάρουμε. Αυτό έγινε για να δουλέψει το Adaway. Μέχρι χθες όλα καλά. Χθες με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ότι έκανε μια επανεκκίνηση και το τηλέφωνο δεν ξεκινάει. Δείχνει το λογότυπο Ulefone και κλείνει. Επίσης όταν το έβαζε στ…
-
@geoanto555 Γεια σου φίλε μου. Μιλάμε για το 3S. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει αλλά δεν μπορώ να μπω ξανά σε recovery (είτε επιλέξω μέσα από τη rom επανεκκίνηση σε recovery είτε ξεκινήσω το κινητό με Power & Volume+). Μπαίνει στην κινέζικη και αν πατήσω εκεί recovery, βλέπω το λογότυπο Μι, δόνηση, επανεκκίνηση και φορτώνει το λειτουργικό. Μόνο όταν την φλασάρω με adb και κάνω επανεκκίνηση με πατημένο το Volume+ τότε μόνο μπαίνει στην κινέζικη και μετά στην TWRP.
-
@spideman3 Ευχαριστώ φίλε. Βλέπω ότι στο θέμα που μου παραθέτεις υπάρχουν κάποια βήματα τα οποία δεν υπήρχαν στον γενικό οδηγό φλασαρίσματος της TWRP. Επίσης μπορεί να παίζει ρόλο ότι εγώ πήγαινα να φλασάρω απευθείας Stable... ίσως έπρεπε να ξεκινήσω με dev και αφού περαστεί το TWRP σωστά να πάω σε stable με factory reset... Μόλις έχω λίγο χρόνο θα το δοκιμάσω και με αυτό τον οδηγό. Σε ευχαριστώ και πάλι!
-
Καλημέρα σε όλους. Χρησιμοποιώ την τελευταία stable 8.1.3.0 και έχω μια απορία... Στην προηγούμενη stable (by gkalen) που είχα (νομίζω 8.0.2.0) υπήρχε ένα ρολόι που δεξιά έχει τον καιρό. Αυτό το ρολόι υπάρχει και στο 3S της συζύγου (stable 8.1.5.0) αλλά στο δικό μου έχει εξαφανιστεί. Μου άρεσε αυτό το ρολόι γιατί πατώντας στη δεξιά μεριά, πάνω στον καιρό, άνοιγε η εφαρμογή και σου έδειχνε την αναλυτική πρόγνωση. Επίσης πατώντας πάνω στο μικρό τετραγωνοβελάκι δεξιά για να αλλάξω το θέμα του ρολογ…
-
Ξαναέκανα όλη τη διαδικασία από την αρχή. Πέρασα ξανά την fastboot china dev. Έλεγξα αν ο bootloader είχε κλειδώσει αλλά ήταν ξεκλείδωτος. Όλα καλά μέχρι εδώ. Φτάνω στο βήμα που πρέπει να φλασάρω την TWRP με adb. Το κινητό συνδέεται και επικοινωνεί κανονικά με το laptop (Windows 7 64bit Home). Δίνω την εντολή "fastboot flash recovery twrp.img" Εδώ γίνεται τα εξής: 1. Αν μετά την διαδικασία (η οποία είναι επιτυχής) δώσω fastboot reboot μπαίνει στην κινέζικη και εκεί πατώντας recovery, ξαναβλέπω τ…
-
Ακριβώς αυτή... Με βγάζει πάλι στο κινέζικο recovery και αν πατήσω εκεί recovery βγάζει μια εικόνα ότι πρέπει να συνδέσω το κινητό με το καλώδιο... =============== Φεβ 14th 2017, 12:04am =============== Κουφάθηκα εντελώς τώρα... Δοκίμασα να αλλάξω το όνομα από recovery.img σε twrp.img, ξαναφλάσαρα και μπήκε!! =============== Φεβ 14th 2017, 1:49am =============== Πάλι έχω πρόβλημα με την TWRP... Πέρασα την ελληνική Stable 8.1.5.0 Τώρα θέλω να ξαναμπώ στο recovery για να φλασάρω το supersu αλλά μά…
-
@Thracia Κόλλησα στην εγκατάσταση της TWRP Τα βήματα ως εξής: 1. Φλάσαρα την κινέζικη dev. 2. Μπήκα κανονικά και συνδέθηκα στον Mi λογαριασμό. 3. Ξεκλείδωσα bootloader 4. Κατέβασα το αρχείο adb και το αποσυμπίεσα στο C:/adb 5. Στον ίδιο φάκελο επίσης έβαλα και το recovery img 6. Βάζω το κινητό σε fastboot, δίνω την εντολή να φλασάρει το recovery και μετά fastboot reboot με πατημένο το Volume+ 7. Μπαίνει στο Mi Recovery και αν επιλέξω recovery το κινητό κάνει επανεκκίνηση και φορτώνει κανονικά το…
-
Δεν είναι το international εκτός κι αν κινέζοι το έστειλαν από μόνοι τους =============== Φεβ 13th 2017, 10:13pm =============== Βρήκα αυτούς τους οδηγούς για φλασάρισμα TWRP TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. Redmi 3s (Land) TWRP Recovery [Unlocked Boot… | Xiaomi Redmi 3s Ποιον προτείνετε; Δεν γίνεται απλά να φλασάρω το recovery.img μέσα από το MiFlash?