Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 399.
-
Καλημέρα σε όλους. Μόλις πριν λίγο παρέλαβα το 3S για τη σύζυγο (ούτε καν το άνοιξα ακόμα :P) Επειδή δε θέλω να κάνω καμία πατάτα να ρωτήσω πρώτα κάτι... Έχω σκοπό να περάσω την ελληνική stable. Από ότι κατάλαβα περνάω πρώτα με βάση αυτόν εδώ τον οδηγό την Κινέζικη developer, ανοίγω το κινητό, συνδέομαι στο λογαριασμό ΜΙ, έπειτα προχωράω σε ξεκλείδωμα του bootloader με βάση τον αντίστοιχο οδηγό που υπάρχει στο φόρουμ, φλασάρω recovery, φλασάρω ελληνική stable και τέλος;
-
Καλημέρα σε όλους! Στην τελευταία stable (8.1.3.0) αλλά και στην 8.0.2.0 του Gkalen που χρησιμοποιούσα πριν, παρατήρησα το εξής: όταν επιλέγω να κάνω διπλές εφαρμογές σε Facebook/Messenger, αν αποθηκεύσω μια φωτογραφία από Facebook ή Chrome και θέλω να τη στείλω σε κάποιον μέσω του Messenger, αυτό δε γίνεται απευθείας. Δηλαδή την ώρα της συνομιλίας δεν μπορώ να πάω να επιλέξω τη φωτό που θέλω, πολύ απλά δεν την βλέπει. Αν πάω μέσα από το Album, τη βρω και πατήσω αποστολή μέσω Messenger τη στέλνε…
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Πέρασα χθες την stable 8.1.3.0 μαζί με Xposed/MIUI 8 tweaks και ενώ δουλεύουν όλα άψογα, σήμερα παρατήρησα ότι δε δουλεύει το notification led (σε καμία περίπτωση, ούτε σε email ούτε σε μηνύματα messenger, πουθενά). Μήπως φταίει κάπου το Xposed? Ή είναι θέμα της rom? Πριν είχα την 8.0.2.0 του gkalen και δεν είχα κανένα πρόβλημα απλά είπα να δοκιμάσω και αυτήν από περιέργεια... EDIT: Τελικά δεν έφταιγε τίποτε άλλο παρά μόνο η άγνοιά μου. Ψάχνοντας λίγο παραπάνω είδα ότι…
-
Αγορά xiaomi redmi 4a
agmg - - RedMi 4A (Rolex)
ΜήνυμαΤο έχει στα 87κάτι το geek σε presale το χρυσό. Η γυναίκα όμως θέλει το rose-gold
-
Αγορά xiaomi redmi 4a
agmg - - RedMi 4A (Rolex)
Μήνυμα@lazux Που το βρίσκεις στα 80ευρώ; Γιατί ψάχνω να πάρω ένα για τη σύζυγο και πουθενά δεν το βρήκα κάτω από 95 ευρώ...
-
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Σκέφτομαι να χτυπήσω αυτό το κινητάκι για τη σύζυγο. Το προηγούμενό της (Ulefone Paris) αποδείχτηκε μεγάλη αποτυχία, πολλά προβλήματα ενώ πριν μερικές το έριξε ο μικρός και ράγισε την οθόνη με αποτέλεσμα να επηρρεαστεί σε μικρό βαθμό το touch (ήταν η αφορμή που έψαχνα ). Όντας κάτοχος του Redmi Note 2 Prime εδώ και ένα χρόνο (απόλυτα ευχαριστημένος) θα προτιμήσω συσκευή Xiaomi και για τη σύζυγο. Στην αρχή έλεγα να πάρω το Redmi 3s αλλά μετά είδα αυτό σε τιμή σκ…
-
Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου τον φίλο Gkalen. Χρησιμοποιούσα για αρκετούς μήνες την 7.3.2.0 και ήταν άψογη από κάθε πλευρά. Πριν λίγες μέρες φόρεσα την 8.0.1.0 και μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Πιστεύω ότι όποια θεματάκια υπάρχουν στην 8.0.2.0 θα λυθούν και θα πάμε και σε καλύτερες ρομ με τον καιρό. Και πάλι να είστε καλά για τον κόπο σας
-
Καλημέρα! @gkalen χρησιμοποιώ εδώ και μήνες τη δική σου stable 7.3.2.0 και είμαι πολύ ικανοποιημένος... Δεν είμαι από αυτούς που σκαλίζουν το κινητό συνεχώς και αλλάζουν rom κάθε μέρα... θέλω να δουλεύει όσο το δυνατόν απροβλημάτιστα. Τρώγομαι να δοκιμάσω όμως και το MIUI 8 Προτείνεις να πάω πάλι σε stable (8.0.1.0) ή σε developer; Ή να κάτσω στα αυγά μου και να περιμένω λίγο ακόμα;
-
Δεν πρόσεξα το κομμάτι που έλεγε να μη φλασάρουμε το supersu μέσω TWRP και το έκανα... Μετά την εκκίνηση της νέας rom μου ζήτησε να κατεβάσω το binary και το ενημέρωσε πάλι μέσω TWRP... Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής ούτε με τη rom ούτε με τις εφαρμογές που απαιτούν root... Τι πρόβλημα έχετε αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο φλασαρίσματος του supersu;
-
Παρατήρησα ότι όποτε συνδέω τα Piston 3 δεν εμφανίζονται πια οι συντομεύσεις για τη μουσική όπως πριν... εμφανίζεται μόνο μια ειδοποίηση για το αν θέλω να ρυθμίσω τα ακουστικά... καλό είναι αυτό γιατί δεν ήθελα τη μουσική εκεί πάνω αλλά είναι αλλαγή στη rom ή πείραξα εγώ κάτι;
-
Την πέρασα κι εγώ χθες βράδυ πάνω από την 6.5.5 μέσω recovery και wipe σε cache/dalvik cache. Ούτε με την προηγούμενη ούτε με αυτή έχω κάποιο πρόβλημα (σε ότι χρησιμοποιώ τουλάχιστον). Βέβαια το κινητό το έχω μόλις 5 μέρες αλλά θεωρώ ότι τα προβλήματα (όταν υπάρχουν) φαίνονται με το καλημέρα Πολύ καλή δουλειά παιδιά!