Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 399.

• @Thracia Ευχαριστώ φίλε! Αυτό έκανα

• Παιδιά λίγο χαζή η ερώτησή μου το ξέρω, αλλά όταν στο Recovery μας ρωτάει αν θέλουμε να κάνει αλλαγές στα αρχεία συστήματος τι πατάμε; Να μην κάνει καμία αλλαγή; Νομίζω είχε ανεβάσει ένα μέλος ένα βιντεάκι για το πως παρακάμπτεις αυτό το βήμα αλλά δεν μπορώ να το βρω...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Καλημέρα σε όλους! Έχω πάρει μια δεύτερη μπαταρία μαζί με βάση φόρτισης από το Vickmall. Χθες την έβαλα για πρώτη φορά στο τηλέφωνο αφού την είχα φορτίσει στη βάση. Είχε φορτίσει μέχρι το 90% αλλά σε αυτό μπορεί να παίζει και ρόλο η βάση... Μου φάνηκε όμως ότι άδειασε πιο γρήγορα από ότι η άλλη με την οποία ήρθε η συσκευή... Θα μου πείτε πρώτη φόρτιση και μάλιστα σε βάση, τι περιμένεις... Παρόλ' αυτά σήμερα ζύγισα και τις δυο μπαταρίες σε ζυγαριά ακριβείας. Αυτή του τηλεφώνου ζυγίζει 56gr ενώ η …

• @nik68 Εγώ το πήρα από την ευρωπαϊκή αποθήκη του minideal. Σήμερα το παρέλαβα ετοιμάζω εγκατάσταση της τελευταίας dev

• Αγορα xiaomi redmi note 3

agmg - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

@mixaliscy Ευχαριστώ και για τα δυο (ελπίζω να το έκανα καλά)

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από agmg: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από agmg: “Απ'ότι κατάλαβα όμως υπάρχει έκδοση 8-core MTK6795 (Helio X10) αλλά και έκδοση 6-core Snapdragon 650 που είναι λίγο πιο ακριβή; Μόνο ο επεξεργαστής είναι η διαφορά μεταξύ των δυο; Ποια να προτιμήσω; ” Βεβαιώσου πρώτα ότι πράγματι είναι σε στοκ, γιατί έχουν μία κακή συνήθεια να πουλάνε και να μην έχουν στοκ..... ” Θα μιλήσω μαζί τους όταν έρθει η ώρα, ευχαριστώ!Για τα υπόλοιπα καμία συμβουλή; ” Αναφορικά με …

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από agmg: “Καλημέρα σε όλους παιδιά! Στις 18/3 είχα παραγγείλει από το Vickmall ένα Redmi Note 2 Prime... Δείχνει ότι έφτασε Ελλάδα από 27/3 και από τότε αγνοείται η τύχη του... Ήδη έχω ξεκινήσει διαδικασία για refund από το Paypal... Κάθε εμπόδιο για καλό λένε, οπότε σκέφτομαι τώρα σοβαρά να πάρω αντί αυτού το Redmi Note 3... Το έχω βρει σε καλή τιμή στην ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest: XIAOMI REDMI Note 3 32GB 4G Phablet-208.60 and Free Shipping| GearBest.com …

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους παιδιά! Στις 18/3 είχα παραγγείλει από το Vickmall ένα Redmi Note 2 Prime... Δείχνει ότι έφτασε Ελλάδα από 27/3 και από τότε αγνοείται η τύχη του... Ήδη έχω ξεκινήσει διαδικασία για refund από το Paypal... Κάθε εμπόδιο για καλό λένε, οπότε σκέφτομαι τώρα σοβαρά να πάρω αντί αυτού το Redmi Note 3... Το έχω βρει σε καλή τιμή στην ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest: XIAOMI REDMI Note 3 32GB 4G Phablet-208.60 and Free Shipping| GearBest.com Με ενδιαφέρει αποκλειστικά η έκδοση 3GB/32GB …

• Παράθεση από divo: “Παράθεση από mirotis: “Στα λογια μου ερχεσαι. Σημερα και εγω παρελαβα δυο πακετα απο gearbest με ημερομηνια αγορας 13/04. Παρολαυτα η παραγγελια του vickmall απο 31/3 κολλημενη μονιμα στην Αθηνα. ” mirotis εχεις παει καμια βολτα στο κεντρο διανομης των ελτα της περιοχης σου να ρωτησεις; μπας και αυτοι βγαλουν ακρη; ” Με την προϋπόθεση ότι η SG Post δηλώνει σωστά στοιχεία στο tracking της, το θέμα εντοπίζεται στο κέντρο διαλογής του αεροδρομίου. Και τα ΕΛΤΑ από εκεί παίρνουν τ…

• Piston 3 Earphone Black

agmg - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παρέλαβα τα ακουστικά χθες. Ακόμα βέβαια δεν έχω πάρει το Note 2 (34 μέρες μετά από τη μέρα παραγγελίας, έγραψα σε σχετικό θέμα) αλλά τα δουλεύω με τη συσκευή που έχω τώρα. Πολύ όμορφα, πολύ καλή κατασκευή, προσεγμένη. Ελαφριά, κάθονται ωραία στα αυτιά. Η θήκη τους είναι όλα τα λεφτά, αποπνέει πολυτέλεια και ανώτερη κλάση από τη στιγμή που θα ανοίξεις το κουτάκι. Τώρα από ήχο, δεν είμαι και κανένας φανατικός, αλλά εμένα με ικανοποιούν. Δυνατά και καθαρά και με σχετικά καλή απομόνωση των εξωτερικ…

• Παράθεση από nik68: “Σήμερα: Nikos Order #100029332 Shipment #100015670 Tracking Number: RF384591815SG Hi Selina We've talk on Monday and still nothing by today... very disappointed... by the time it arrives, if it arrives there is going to be a next Redmi note 3 model released.... So, can you tell me what am i supposed to do? Selina hello,i am very sorry about it,and i just can ask you to wait now(you maybe very sad to see my this reply,i am sorry again) we are much worry than you,because many …

• Παράθεση από jerry007: “Θα ακούσεις και πιο πολύ, τώρα είμαι στην 22η Τέλος πάντων, να μην χαθεί με νοιάζει και ας έρθει όταν έρθει. Από εμπειρία το Gearbest αν και έχει καλές τιμές δεν είναι και ότι καλύτερο σε after sales. ” Κι εγώ αποφεύγω να αγοράζω από εκεί...

• Παράθεση από jerry007: “@mixaliscy , @agmg Παραγγελία Shipped 23/3 και τελευταίο log στο tracking 1/1 "Departure to Country of Destination". Κοντά ένας μήνας πέρασε. Μου φαίνεται ότι έχει αργήσει διότι μια άλλη παραγγελία που έφυγε από Gb με Belgium Post στις 16/3 έφτασε πριν περίπου δύο εβδομάδες. ” Κι εγώ νομίζω ότι έχει αργήσει λίγο αλλά έχω διαβάσει και για περιπτώσεις που έκαναν μέχρι και είκοσι μέρες να παραλάβουν από τη μέρα που έφτασε Ελλάδα...

• Παράθεση από jerry007: “Περιμένω πακέτο από Gearbest με Belgium Post tracked. Έχει καθυστερήσει περισσότερο από ότι συνήθως (27 μέρες) και δεν το βλέπω καθόλου στο tracking των ΕΛΤΑ. Κάτι μου είπαν στο ταχυδρομείο ότι έχει να κάνει με την σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη που είναι κλειστή κοντά ένα μήνα. Υπάρχει περίπτωση να είναι το πακέτο μου στο τραίνο; ” Χθες παρέλαβα συσκευή (όχι Xiaomi) για τον πεθερό μου από Gearbest. Παραγγελία 29/3, έφυγε από Κίνα 5/4, έφτασε Ελλάδα 14/4. Ότι έρχεται …

• Παράθεση από nik68: “Κι εγω το ίδιο σκεφτομαι αν γινει refund. παντος με προβληματιζει αυτο που μου ειπαν στα ΕΛΤΑ: "ότι 30/3 έφυγε από Σιγκαπούρη". ενω ολα τα tracking λενε οτι ειναι Ελλαδα απο 31/3. Τελος πάντων, να χαμε να λεγαμε.... ” Και αυτό που λένε τα ΕΛΤΑ να ισχύει... είναι δυνατόν μετά από 21 μέρες πτήσης να μην έχει φτάσει;

• Παράθεση από nik68: “@agmg Αδερφέ δε νομίζω να περιμένω τόσο πολύ. Ελεγα αύριο να κάνω κίνηση, αλλά βλέποντας κι εσένα λέω να το κάνω από βδομάδα. πάντος μέχρι να έρθει, αν έρθει θα έχει βγεί ....το επόμενο μοντέλο ” Κοίτα δεν έχω ξανακάνει dispute, δε χρειάστηκε ποτέ. Απ'όσα έχω διαβάσει σε φόρουμ και έχω συζητήσει με γνωστούς αλλά και με τη Selina καλό είναι να περιμένεις όσο περισσότερο γίνεται... Γι'αυτο είπα να περιμένω τουλάχιστον 45 μέρες ή 30 εργάσιμες όπως πρότεινε ο φίλος πιο πάνω και …

• Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από agmg: “Παράθεση από alnikou: “Αν διαβάσεις καλά σου λένε οτι θα παραλάβεις σε 20 με 30 Εργάσιμες ημέρες οπότε υπολόγισε ” Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας συμπληρώνονται 30 εργάσιμες... άντε να περιμένω και την εβδομάδα μετά το Πάσχα αλλά νομίζω ότι από εκεί και πέρα τραβάει πολύ το θέμα... ” Φίλε μου συγνώμη άλλα βλέπω οτι εαν μετρήσεις τις εργάσιμες ημέρες είναι μόνο 23 !! μέχρι σήμερα όποτε πρέπει να συμπληρώσεις άλλες 10 τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες ” Υπολ…

• Παράθεση από nik68: “Παράθεση από agmg: “Η Selina μου λέει ότι πακέτα που δείχνουν ότι έφτασαν στην Ελλάδα στις 27/3, 29/3, 31/3 και 2/4 έχουν τέτοια καθυστέρηση. Πριν και μετά από αυτές τις ημερομηνίες τα πακέτα κινούνται κανονικά. ” Ακριβώς το ίδιο είπε και σε μένα τη Δευτέρα.... Το δικό μου το δείχνει Ελλάδα από 31/3. Λιίιιιγο καλύτερα από σένα. Το ίδιο ...δράμα ζούμε και δεν είμαστε οι μόνοι ” Είσαι κι εσύ στις "τυχερές" ημερομηνίες... Σκέφτεσαι να πας σε dispute; Και αν ναι, μετά από πόσες …

• Η Selina μου λέει ότι πακέτα που δείχνουν ότι έφτασαν στην Ελλάδα στις 27/3, 29/3, 31/3 και 2/4 έχουν τέτοια καθυστέρηση. Πριν και μετά από αυτές τις ημερομηνίες τα πακέτα κινούνται κανονικά. Για να καταλάβεις την μπαταρία και τη βάση φόρτισης την παρήγγειλα πάλι από αυτούς 15 μέρες μετά, ταξίδεψε και αυτή με SG Post και την παρέλαβα τη Δευτέρα... Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα πακέτα των συγκεκριμένων ημερομηνιών αλλά έχουν κολλήσει για τα καλά...