Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-399 από 399.
-
Αααχ φίλοι μου ζω ένα δράμα... Έχουν περάσει 32 μέρες από την ημέρα παραγγελίας στο Vickmall (18/3) και ακόμα δεν έχω παραλάβει τη συσκευή... Έχω παραλάβει όλα τα "παρελκόμενα" (tempered glass, θήκη σιλικόνης, extra μπαταρία με βάση φόρτισης), σήμερα παραλαμβάνω και τα Piston 3 αλλά το κινητό δείχνει ότι έχει φτάσει Ελλάδα από 27/3 και από τότε κανένα νεότερο... Έχει τύχει σε άλλον σας τόσο μεγάλη καθυστέρηση; Συνήθως όλα τα πακετάκια μου από Κίνα ερχόντουσαν σε 15-20 μέρες...
-
Piston 3 Earphone Black
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από agmg: “Y.Γ. Πολύ ωραίο το review σου caeser ” Σ'ευχαριστώ πολύ!Πάρτα με κλειστά μάτια! Θα τα καταευχαριστηθείς! ” Τα παρήγγειλα ήδη από Tinydeal... με κάτι πόντους που είχα μαζεμένους μου βγήκανε 9.80 ευρώ... ούτε 10 δηλαδή
-
Piston 3 Earphone Black
ΜήνυμαΩραίος σε ευχαριστώ! Βάζω παραγγελία
-
Piston 3 Earphone Black
ΜήνυμαΕυχαριστώ φίλε μου! Οι συνομιλητές σου σε ακούνε καθαρά ή πρέπει να φωνάζεις;
-
Piston 3 Earphone Black
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους! Σκέφτομαι να πάρω ένα ζευγάρι Piston v3 για να συνοδέψω το νέο μου Redmi Note 2 Prime (που ακόμα το περιμένω). Δεν ακούω και πολύ μουσική από το κινητό αλλά με ενδιαφέρει να έχουν καλό και δυνατό μικρόφωνο. Αυτό το πρόβλημα έχω γενικότερα με όσα handsfree είχα (ακόμα και με κάτι Samsung των 12 ευρώ που πήρα τελευταία) καθώς δουλεύω σε χώρο με αρκετή φασαρία και πρέπει να ψιλοφωνάζω για να με ακούει ο συνομιλητής μου καθαρά ή να φέρνω το μικρόφωνο δίπλα στο στόμα μου. Πως τα πά…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από agmg: “Το δικό μου Prime σε χρώμα dark grey έφυγε προχθές από το Vickmall. Ανυπομονώ να έρθει και να του αλλάξω τα φώτα Μέχρι τότε διαβάζω από την αρχή το θέμα αυτό για να γνωρίζω όσο το δυνατόν περισσότερα και να είμαι έτοιμος... ” Μπράβο σου Ότι καλύτερο είχες να κάνεις είναι αυτό Και να κάνω και τον μάντη. Όταν έρθει θα σου φανεί παιχνιδάκι... ” Ευχαριστώ φίλε μου! Κοίτα έχω αρκετή εμπειρία με φλασαρίσματα τόσο με SP Flash tool όσο και μέσω custom recover…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από agmg: “Εγώ παρήγγειλα δεύτερη μπαταρία από Vickmall. Είναι από τα καταστήματα που εμπιστεύομαι και ευελπιστώ ότι θα είναι αυθεντική και όχι μία από τις πολλές oem που κυκλοφορούν. Η τιμή βέβαια λίγο τσιμπημένη στα 28$. Βάση φόρτισης πήρα επίσης αυθεντική Xiaomi από ebay. Προτιμώ τη λύση μιας δεύτερης μπαταρίας από αυτήν ενός powerbank κυρίως λόγω βάρους και ευκολίας μεταφοράς. Εφόσον το τηλέφωνο σου προσφέρει το χαρακτηριστικό της αφαιρούμενης μπαταρίας γιατί ν…
-
Εγώ παρήγγειλα δεύτερη μπαταρία από Vickmall. Είναι από τα καταστήματα που εμπιστεύομαι και ευελπιστώ ότι θα είναι αυθεντική και όχι μία από τις πολλές oem που κυκλοφορούν. Η τιμή βέβαια λίγο τσιμπημένη στα 28$. Βάση φόρτισης πήρα επίσης αυθεντική Xiaomi από ebay. Προτιμώ τη λύση μιας δεύτερης μπαταρίας από αυτήν ενός powerbank κυρίως λόγω βάρους και ευκολίας μεταφοράς. Εφόσον το τηλέφωνο σου προσφέρει το χαρακτηριστικό της αφαιρούμενης μπαταρίας γιατί να μην το χρησιμοποίησεις; Εξάλλου η αλλαγή…
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην agmg, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Μαρ 18th 2016, 4:59pm <br /> Προφίλ: @agmg <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Είμαι ακόμα στην αναμονή του δικού μου Redmi Note 2 Prime οπότε ακόμα είμαι στο ψάξιμο και στο διάβασμα. ”