Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 399.
-
Μέχρι στιγμής πάει καλά στο Nikel αν και υπάρχουν πολλά κομμάτια που δεν έχουν μεταφραστεί σωστά ή και καθόλου. Πολύ πιο γρήγορο άνοιγμα των εφαρμογών και μπαταρία φαίνεται να πηγαίνει καλά...
-
Δυστυχώς παιδιά δεν έχω καταφέρει τίποτα μέχρι στιγμής... Ούτε η 8.11.1 περνάει ούτε η 8.10.25... Μήπως φταίει η αλλαγή των sources? Και δυστυχώς δεν έχω πλέον το mail για την 8.10.18 που είχα πριν... Δεν ξέρω τι φταίει... Με την 3.2.2.0 TWRP έπαιρνα σφάλμα "update process ended with signal 11" και δεν περνούσε καμία από τις 2 roms... Γύρισα πάλι σε 3.1.0-1, οι rom περνάνε κανονικά αλλά κολλάει στο λογότυπο XTRV για πολλή ώρα και δεν προχωράει... Άλλαξα και κάρτα μνήμης μήπως είχε θέμα αυτή αλλά…
-
Κάτι είδα για δοκιμές σε ΒΟΕ οθόνες και δεν ξέρω τι οθόνη φοράει το δικό μου για αυτό πήγα εκ τους ασφαλούς στην 3.1.0-1... Μόλις περάστηκε η AROMA, είναι στο logo για να δούμε... Κατεβάζω και το νέο recovery και επανέρχομαι...
-
Δεν είχα περάσει την 8.10.25 γιατί ήθελε FR και δεν είχα χρόνο... σήμερα που έχω είπα να κατεβάσω την 8.11.1 και να κάνω καθαρή εγκατάσταση μέσω recovery αλλά δεν...
-
Προσπαθώ εδώ και ώρα να περάσω την Xtrv 8.11.1 στο Nikel με καθαρή εγκατάσταση αλλά αρνείται. Έχει κολλήσει κανένα 20λεπτο στο λογότυπο και δεν προχωράει... Άλλαξα και TWRP (έβαλα την 3.1.0-1, πριν είχα την 3.0.1.0) αλλά και πάλι τα ίδια. Τώρα κατεβάζω την AROMA, αν συνεχιζει το ίδιο θα δοκιμάσω την 8.10.25 και μετά ενημέρωση μέσω ΟΤΑ...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ενημερωση
ΜήνυμαΜια χαρά είναι και η dev μην ανησυχείς
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Γεμάτη μνήμη τηλεφώνου
ΜήνυμαΕπίσης δες μήπως έχεις επιλέξει στο Messenger να κατεβαίνουν αυτόματα οι φωτογραφίες. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ότι φωτογραφίες σου στέλνουν στις συνομιλίες αποθηκεύονται στο κινητό και γεμίζει πολύ γρήγορα. Ίσως κάτι αντίστοιχο να υπάρχει και στο Viber αλλά δεν το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω... Δοκίμασε κι ένα πρόγραμμα όπως αυτό: details?id=com.mobile_infographics_tools.mydrive για να δεις με όλες τις λεπτομέρειες που "χάνεται" ο χώρος σου...
-
Γεμάτη μνήμη τηλεφώνου
ΜήνυμαΑπό ότι βλέπω τον περισσότερο χώρο τον πιάνουν οι εφαρμογές σου ενώ το ελεύθερό σου είναι κάτω από 2GB. Όταν αυτό γεμίσει με προσωρινά αρχεία τότε μάλλον είναι που σου βγάζει το μήνυμα... Η μόνη λύση είναι root + Link2SD για να μεταφέρεις εφαρμογές στην κάρτα SD...
-
-
Poco launcher
agmg - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@lak100 συμφωνώ σαν τον Nova δεν έχει
-
Μια χαρά η ενημέρωση σε Nikel
-
Όχι δυστυχώς. Πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader για να μπορέσεις να έχεις custom recovery και να φλασάρεις την ελληνική rom. Αλλά θα το κάνεις μια φορά και μετά θα μπορείς να αλλάζεις rom πολύ πιο εύκολα...
-
Θα βρεις πληθώρα οδηγών εδώ: Οδηγοί για συσκευές σειράς Redmi Όσο για τη rom απλά είπα για την 9.5.1.0 γιατί ήταν αυτή που είχα πριν περάσω σε developer, τη δούλευα σχεδόν εξάμηνο και ουδέποτε μου παρουσίασε προβλήματα...
-
Παιδιά έχουν κι άλλοι παρόμοιο θέματα (ήδη έχουν ανοίξει 3-4 τόπικ) οπότε ρίξτε μια ματιά εδώ: RedMi Note 4/4X (Nikel) Πάντως εγώ με την τελευταία developer 8.10.11 δεν έχω τέτοια προβλήματα... Ίσα ίσα που η μπαταρία πάει μια χαρά... Αν φοράτε global έκδοση και όχι XTRV τότε έχετε και όλες τις (άχρηστες) εφαρμογές της Google (όπως Μουσική Google, Περίπτερο Google και πάει λέγοντας) και κάποια από αυτές (ίσως το Google Duo που αναφέρθηκε σε άλλο τόπικ και ούτε καν ξέρω τι είναι ) να έχει κάποιο θ…
-
-
-
Μικρό εγκεφαλικό
ΜήνυμαΔοκιμάζεις factory reset και αν δεν στρώσει τότε δοκίμασε μια άλλη rom Προτείνω την ελληνική 9.5.1.0 ΥΓ: αν θες άλλαξε και την συσκευή που έχεις δηλωμένη στο προφίλ σου γιατί το Redmi Note 4G είναι διαφορετικό από το Redmi Note 4