Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 102.
-
Mi Pad 4 unlock bootloader
ΜήνυμαΤο έκανα. Μου βγάζει OK finished. Άνοιξε το ταμπλέτα και έβγαλε κινέζικα. Τι κάνω τώρα??? Οεο!!!
-
Μήνυμαναι ανοιξε μια χαρα.μετα το cmd τι κανω?
-
ΜήνυμαΈγινε. Όλα καλά. Bootloader ξεκλείδωτος. Τώρα τι κάνω?
-
ΜήνυμαΜπορεί κάποιος να μου απαντήσει για τη rom αν είναι η σωστή η όχι? Ευχαριστώ clover_images_V10.3.2.0.ODJCNXM_20190515.0000.00_8.1_cn_4388d99e5e
-
ΜήνυμαΣου είπα λίγο πριν ότι κατέβασα άλλη και την βλέπει κανονικά. Δες λίγο αν είναι η σωστή και πες μου να προχωρήσω. Ευχαριστώ
-
Μήνυμαclover_images_V10.3.2.0.ODJCNXM_20190515.0000.00_8.1_cn_4388d99e5e κατεβασα αυτη και φαινεται οτι δεν εχει θεμα με το flash tool αλλα ηθελα πρωτα να ξερω αν ειναι για το δικο μου η το mi pad 4 plus?
-
Μήνυμαδοκιμασα κι αλλες εκδοσεις mi flash tool λλα ολες μου βγαζουν το ιδιο σφαλμα. ισως φταιει η ρομ που κατεβασα?
-
Μήνυμαεγκατεστησα το MiFlash20191206 αλλα μου βγαζει couldnt flash script οταν επιλεγω το φακελο της ρομ την επιφανεια εργασιας
-
Μήνυμαοκ
-
Μήνυμαεπιλεγω clean all ? για να μην κλειδωσει ο bootloader τι κανω?
-
Μήνυμαοκ σ ευχαριστω πολυ
-
ΜήνυμαDownload MIUI 10 China Stable for the Xiaomi Mi Pad 4 Αυτή είναι καλή?
-
ΜήνυμαΜπαίνω στο link που μου έδωσες να κατεβάσω την Official China fastboot rom αλλά βγάζει κινέζικα και δεν καταλαβαίνω. Υπάρχει άλλο site στα αγγλικά?
-
ΜήνυμαΉταν ήδη unlocked. Μάλλον από το κατάστημα. Έχει ελληνικά
-
ΜήνυμαΝαι. Έτσι το αγόρασα από εξωτερικό. Banggood
-
ΜήνυμαNas καλημέρα. Έχω ένα mi pad 4 lte Ξεκλείδωτο bootloader και φοράει την 10.3.1.0 (ODJNCFI) Δεν παίρνει αναβαθμίσεις. Θέλω να περάσω μια Global rom με playstore, Ota updates, stable. Έχω κατεβάσει την Clover images 10.3.2.0 ODJCNXM 20190515.0000.0.00 8.1_cn_4388d99e5e Έχω εγκαταστήσει drivers και έχω το mi flash 20191206 Τι διαδικασία ακολουθώ? Σ ευχαριστώ και πάλι!
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΣ ευχαριστώ πολύ Nas!!!! Καταπληκτικό team!!!! Να είστε καλά και να συνεχίζετε το αξιόλογο έργο σας!
-
Mi max 3 6gb global rom
Μήνυμαφαινεται να δουλευει σωστα και γρηγορα! ελπιζω να παει καλα! ευχαριστω ολους σας για την πολυτιμη βοηθεια!!!!!! ειστε καταπληκτικοι!!!!!
-
Mi max 3 6gb global rom
Μήνυμαεκανα συνδεση.μου εβγαλε ελληνικα
-
Mi max 3 6gb global rom
Μήνυμαδηλαδη δεν επαθε ζημια? γιατι κλειδωσε ο bootloader?