Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.

• Δοκίμασα την απενεργοποιηση του picture on picture.... Καμία ειδοποίηση δεν ερχόταν.. Οπότε το ενεργοποίησα ξανά.... Άλλο ένα πρόβλημα που εντόπισα και είναι επίσης κακό, είναι πώς, αν τρέχει η πλοήγηση και θες να καλέσεις μέσω viber κλήση, καλεί ο άλλος το σηκώνει αλλά εσύ ακούς ακόμα να καλεί. Αν ο άλλος σε καλέσει με viber, απαντάς και η εφαρμογή πέφτει... Επίσης αρκετές φορές το κινητό κολλάει, παγώνει η οθόνη κτλ... Αυτά μέχρι στιγμής... Ήμουν και παραμένω οπαδός της xiaomi απλά καταθέτω τι…

• Ελπίζω να είναι οκ.

• Καλημέρα... Μέσο όρο μπαταρίας... Τι ακριβώς εννοείς, για να μην στέλνω αλλά για άλλα.

• Καλησπέρα... Τις θέλω τις αναδυόμενες... Έχω κάνει τις ρυθμίσεις... Με εξυπηρετεί να εμφανίζονται και θέλω. Ο τρόπος είναι εντελώς λάθος σε σχέση με το προηγούμενο. Λόγω δουλειάς και εκ πείρας, ο προηγούμενος ήταν πιο εύχρηστος... Bug όμως πως θα βρω... Έχω κάνει σάρωση ασφαλείας κτλ... Πως αλλιώς?

• Καλησπέρα.. Εδώ και λίγες ημέρες είμαι κάτοχος του Note 5 32gp. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πως, σε σχέση με το Note 4, είναι υποδεέστερο. Επίσης το miui 10 που φόρεσε ύστερα από update, επίσης υποδεέστερο. Σε ότι αφορά το miui έχω εντοπίσει αρκετά ενοχλητικά ελαττώματα. α) Επάνω δεξιά το ποσοστό που υπάρχει εντός της "μπαταρίας", με το ποσοστό ακριβώς δίπλα, έχει συχνά διάφορες. β) Συχνά, είτε δεν εμφανίζονται, είτε δεν έρχονται, είτε δεν σημειώνονται ενημερώσεις, από viber και messenger για…

• Μωρέ εγώ ψήφισα... Αλλά φαντάζεσαι το ναι να ξαναβγεί όχι ή το όχι να το κάνουν πάλι ναι? ..........

• Έφτασε μεσημέρι. Οι πρώτες εντυπώσεις σε ίδιες καθημερινές συνθήκες. Καλύτερη, δείχνει, κατανάλωση, πιο γρήγορο, αρκετά ελαφρύ.... Προσεχώς περισσότερα. =============== Νοε 8th 2017, 3:12pm =============== Μια αρνητική εντύπωση, εκτός από το ότι δεν δείχνει πόση ραμ έχει διαθέσιμη. Οι τέσσερις κάτω εφαρμογές ΔΕΝ γράφουν τι είναι εκτός και αν τις πάω πιο πάνω. =============== Νοε 10th 2017, 7:29am =============== Καλημέρα.!! Ρυθμίσεις >Αρχική οθόνη και πρόσφατα >Προβολή κατάστασης μνήμης. Για την…

• Καλημερα...Το χρησιμοποίησα αλλά δεν μου έδειχνε σαν επιλογή την νέα ροπ...(miui 9). Ακόμα περιμάνω....:( =============== Νοε 7th 2017, 8:28pm =============== Που είναι η αναβάθμιση οεο? =============== Νοε 8th 2017, 7:12am =============== Μόλις μου ήρθε η 9.0.3. Πρώτη ματιά ικανοποιημένος. Ενδιαφέρον το split screen. Τα υπόλοιπα προσεχώς.

• Εγώ έχω βάλει SwiftKey. Έχει αυτόματη διόρθωση.

• Μαζί με την ανάπτυξη... Έρχεται και η 9

• Έλα μου ντε. Σε κάποιους ήρθε... Σε εμάς?

• Ακόμα τίποτα... Γιατί? Πάω στις ενημερώσεις και δεν μου βγάζει τίποτα.

• Τελικά με τον δεύτερο χώρο δεν έκανα τίποτα... Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει..

• Παράθεση από Kalogiros Ioannis: “Παράθεση από Talliron: “Καλημέρα. Έβαλα ενα φιλαράκι και πήρε το Xiaomi redmi note 4 το snap. Έβαλε 2 sim μια της δουλειάς του και μιά το δικό του τηλέφωνο. α) Πως μπορεί να βλέπει τις επαφές που έχει και στις δύο sim ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ . Β) Πως μπορεί να επιλέγει επαφή από την μια ή την άλλη sim και πατώντας στην επαφή να παίρνει τηλέφωνο. Η μία από τις δύο είναι sim της δουλειάς όπως είπα. Δεν καλεί αλλα εκτός από τα υπηρεσιακά. ΑΝ πατήσσει σχηματίζοντας τον αριθμό και …

• Καλημέρα. Έβαλα ενα φιλαράκι και πήρε το Xiaomi redmi note 4 το snap. Έβαλε 2 sim μια της δουλειάς του και μιά το δικό του τηλέφωνο. α) Πως μπορεί να βλέπει τις επαφές που έχει και στις δύο sim ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ . Β) Πως μπορεί να επιλέγει επαφή από την μια ή την άλλη sim και πατώντας στην επαφή να παίρνει τηλέφωνο. Η μία από τις δύο είναι sim της δουλειάς όπως είπα. Δεν καλεί αλλα εκτός από τα υπηρεσιακά. ΑΝ πατήσσει σχηματίζοντας τον αριθμό και επιλέξει από κάτω το sim 2 κάνει κλήση. Αν όμως ψάξει τις…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από mallias: “Παιδιά τελικά γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει στο πρόβλημα μου? ” Ρυθμίσεις > SIM > τέρμα κάτω, εκεί που λέει Internet επιλέγεις ποια SIM θα χρησιμοποιεί δεδομένα ” Βρήκες λύση? =============== Σεπ 14th 2017, 2:04pm =============== Το προηγούμενο μήνυμα μου πήγαινε για τον malias.... Αν βρήκε λύση τελικά.

• Έβαλα την nougat 7.0 σε note 4 με την global version. Μέχρι στιγμής βλέπω να κρατά περισσότερη μνήμη. Ήμουν στο 1.5 με 1,7 και τώρα max 1,3. Παράλληλα η miui έγινε 8.5.4.0 Αυτά για την ώρα... Νομίζω ότι πριν ήταν full OK. Δεν ξέρω τι την χρειαζόταν την αναβάθμιση.

• Φίλε μου καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση. Δεν είμαι ακόμα πολύ εξοικειωμένος με το φόρουμ. Το πήρα από ελληνικό μαγαζί μέσω σκρουτζ. Έχει την global version. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. =============== Ιουλ 26th 2017, 5:32pm =============== Να προσθέσω κάτι ακόμα. Το αγόρασα 162€. Έψαχνα μεταξύ best price και skroutz. Εδώ αξίζει να σου πω το εξής που παρατήρησα. Σχεδόν από εβδομάδα σε εβδομάδα οι τιμές αλλάζουν. Βρήκα για παράδειγμα την μία μέρα τιμή 157€ και την επόμενη.. μεθεπόμενη 17…

• Εγώ πήρα το note 4 με 32 giga. Με 5.5 ίντσες, τελικά, είναι πολύ εύχρηστο. Παζάρευα με το 4χ και η διαφορά ήταν μόνο 5€. Καθόλου δεν το μετάνιωσα. Πολύ καλό. Το προτείνω. Antutu μου έβγαλε 500 μόλις μονάδες χαμηλότερα από kimovil. Εξαιρετικό κατά την γνώμη μου.

• redmi 4A

Talliron - - RedMi 4A (Rolex)

Μήνυμα

Και σε εμένα ήρθε... Τι εννοείς αναβάθμιση ΟΤΑ?