Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
ΜήνυμαΣε καπια video poy ειδα ειναι kseklidonh mia xaraaaaa.....χμ δεν νομιζω πως ειναι κουμπι αλλα ειναι αφης σαν το mi5s Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαSony unveils new IMX318 22.5MP sensor: could this be the camera for the Xperia Z6? οσοι ενδιαφερεστε για τιν καμερα...αν καταλαβα καλα h imx318 tis sony den paei asxima..... Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΥπομονη...μεχρη να βγουν και αλλα video να συγρινουμε... Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕγω παντος ωσα διαβαζω λενε πως ειναι πολυ καλη τωρα περιμενο να δω video Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο μονο που θα συμφονισω ειναι το θεμα εγγυησεις....θα πρεπει η xiaomi να επεκταθη στιν ευρωπη η εστω να βρει καπιο τροπο ωστε να υπαρχη εγγυηση για εμας...πιστευω πως θα κερδιση φιλους απο apple k sumsung...το note2 μιαζη με sumsung alla ok παρθενογενηση πεθανε....το note 2 εχει καλητερη μπαταρια απο το s7 και απο οτι διχνει καλητερη καμερα....τωρα θα δουμε ειναι νορεις...παντος εγω εχω βαλει μερικα ευρω στιν ακρη ....μεχρη να δω τα πρωτα review... Και να παρω τελικη αποφαση Στάλθηκε από το HU…
-
ΜήνυμαΕαν εχει δει καπιος τη μπαντες παζει το απλο note2 ας μου πει.... Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παντος και στις 2φωτογραφιες ειναι sumsnug αν τις δειτε πως εχει κουμπη γιατης εφαρμογες.......ωπος και τον φακελο μετα games Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
συγνωμη αλλα γιατη μου μιαζει note7???η πρωτη φωτο ειδικα
-
Mi Note PRO nato agorasw??
zoyglas - - Ο καφενές μας
Μήνυμαkalispera !!edw kai liges hmeres psaxnw gia new kinito kai eida Mi Note /Mi Note PRO to opia basi ton spec poy exoyn moy travixane to endiaferon!!! alla ektos toy oti den prepei na exoyn akoma kikloforisi kolaw kai se mertika pragmata akoma!!!1service:an xalasi poy to paw?einai axiopiste syskeyes? h tha tin patisw wpos me tin htc(2 mines doyleve telia meta esvise kai telos dead)?? 2 apo poy to agorazw?kapio asfales online katastima....3 to google play einai proegatestimeno??