Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
παιδια εχω και εγω το κινητακι και ηρθε με αυτην την μπαζορομ και δεν μπορω με τιποτα να βαλω την κινεζικη, τι να πω κατι κανω πολυ λαθος δεν εξηγειται αλλιως.... να πω οτι δεν εχω φλασαρει ποτε μου...εχω κατεβασει και την developer και την σταθερη κιζενικη δεν παιρνει καμμια, δεν περναει τον ελεγχο. ΕΠισης δεν μπορει να δει με τπτ το κινητο σε debugging. Μηπως φταινε τα 10ρια που δεν μπορω να ξεκολλησω? κατι αλλο, να ξεκλειδωσω το κινητο απο εδω δεν παιζει? miui.com/unlock/apply.php
-
Και σαν πολλες stable μαζεμενες δεν βγηκαν τελευταια ?
-
ρε παιδια βαλτε την 6.4 γιατι εχετε κολλησει με την 6.3 ? ειναι η ιδια ακριβως με κατι λεπτομερειες παραπανω η αλλη
-
Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από mass22: “Εμένα η λειτουργία με το ένα χέρι πάει μια χαρά πάντως στην 6.4.0 stable.” Δεν εγγραψα οτι εχω Mi4. Εσυ φιλε μου πιο εχεις? Καποιος αλλος που να εχει Mi4 να μας επιβεβαιωσει αν λειτουργει η "Λειτουργια με ενα χερι"..” σε εμενα δουλευει μια χαρα
-
Παράθεση από Minas_Mi3: “Παράθεση από ea6gka: “Παράθεση από thanos.k: “Με την 6.3 αυτά που έγραψα..θα βάλω την .4 τώρα...” απολυτως κανενα θεμα εδω, πολυ σταθερη και πολυ καλη μπαταρια” Τον σενσορα τον έφτιαξαν; Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με κανενα σενσορα, ολα δουλευουν οπως πρεπει. Εκτος και αν θελεις να μου αναλυσεις τι συμβαινει να το δω προσεκτικοτερα
-
Παράθεση από thanos.k: “Με την 6.3 αυτά που έγραψα..θα βάλω την .4 τώρα...” απολυτως κανενα θεμα εδω, πολυ σταθερη και πολυ καλη μπαταρια
-
acid's Space - stable_v6 - Tweaks Paradise
-
παιδες ποτε να περιμενουμε την 6.3 και εδω, την εβαλα απο το .eu και ειναι παρα πολυ καλη! μπαταρια εξαιρφετικη και ρολαρει καλα
-
Υπαρχει καπου να κατεβασω την τελευταια stable V5, διαβασα οτι με τις 6 και μετα λαληθηκε ο διας με τον ηχο και ειναι σοβαροτατο θεμα να μην ακουω τπτ απο το ακουστικο και το ΒΤ, αν εχει κανενας καποιο link θα του ημουν ευγνωμων
-
εγω παλι απορω, την λολλιποπ γιατι αργουνε ΤΟΣΟ πολυ να τη δωσουν?
-
Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από konstobo: “Καλησπέρα. Μόλις πέρασα την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable_5.4.0.zip (V6 ROM). Το πρώτο που παρατήρησα είναι ότι χάθηκε το OTA updater. Είναι λογικό αυτό; Ένα δεύτερο πρόβλημα που επιμένει από παλιότερη έκδοση, είναι ότι στις επαφές, όταν πατάω κάποιο γράμμα στα δεξιά, με στέλνει το ανάλογο τμήμα της λίστας με τις επαφές. Κάποια γράμματα όμως δεν δουλεύουν (Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω). Edit: Α, και κάτι ακόμη. Για κάποιο λόγο ενώ πέρασα stable rom…
-
το δευτερο 24ωρο
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από annonnaki: “Υπάρχει change log? Την έβαλα αλλά η μόνη διαφορά που παρατήρησα μέχρι στιγμής είναι η αλλαγή στο γραφίστικο της κλήσης (όταν δέχεσαι κλήση). Για μπαταρία δεν μπορώ να καταλάβω αλλά η μπαταρία του mi4 έσκιζε και από πριν.” Με την μέχρι τώρα χρήση.. Νομίζω ότι η μπαταρία είναι ελάχιστα χειρότερη από ότι πριν... Αλλά ακόμα δεν παίρνω όρκο...” εγω που εκανα εγκατασταση απο την αρχη, νομιζω οτι εχει καλυτερη αν οχι ισαξια μπαταρια
-
ομορφο και κομψο αλλα αν εχει 1 γιγα ραμ συμφωνα με τις διαρροες τοτε τι να το κανεις, πολυ λιγο πλεον.
-
Παράθεση από Gkontos10: “εχει δοκιμάσει κάποιος σε ΜΙ4 3G ???? Τι λέει ????” εγω την εβαλα, ενταξει πανω κατω τα ιδια με την προηγουμενη, εχει κατι εξτρα στο μενου αλλα νομιζω οτι εχει καλυτερη μπαταρια. Θα πρεπει να περασει και λιγος καιρος ομως για να επιβεβαιωσω
-
Καλημερα παιδια, μπορει να μου λυσει καποιος μια απορια, γιατι απο 5.3.0 πηγαμε σε αριθμηση 6.2.0, εχει αλλαξει κατι τραγικα και εγινε αυτο?