Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 96.
-
Πόσο σίγουροι είμαστε ότι η χρήση της λέξης κόλαφος είναι σωστή για την περίπτωσή μας ? Εάν δεν κάνω λάθος, είναι για κάτι προσβλητικό...
-
@NasDriver Ούτε σκουπίδια, ούτε κολλημένο είναι κάτι! Τίποτα...
-
Mido εδώ ζητάει βοήθεια! Την περάσαμε με το γνωστό fr, όλα έδειχναν καλά, εκτός από τα γνωστά,δεν υπάρχει face unlock,η διάταξη στις ειδοποιήσεις δεν αλλάζει, έβαλα ακουστικά και αφού τα έβγαλα έχει μείνει κολλημένο το εικονίδιο επάνω και ο ήχος έχει πάει βόλτα!Δεν βγαίνει από το ηχείο,αν μπουν ακουστικά, όλα καλά! Το πήρα από την αρχή και έκανα και άλλη μια φορά την εγκατάσταση.Το εικονίδιο παραμένει και το προβλήματα το ίδιο. Ξανά λοιπόν fr και πήγα στην 8.2.1 αλλά και εκεί τα ίδια...Του έκανα…
-
Από χαρά το πήρα και με ξενέρα έμεινα... Mido εδώ,χωρίς volte, μόνο επιλογή για Lte, 3g και 2g,το face unlock μας άφησε χρόνους και εκεί που έβγαλα καντίλες είναι που οι ειδοποιήσεις και η διάταξη της οθόνης δεν έχει πια την επιλογή διαχωρισμού... Πως πάμε πίσω ? Είναι περασμένη με fr αφού πρώτα κάναμε τβρπ μπακ απ!!!!
-
6263 ψήφοι ως τώρα! Ποιος ακριβώς έχουν αποφασίσει ότι θα βγει πρώτος ??? Α!Αυτός ο alonggg που ψηφίζει εκεί, είμαι εγώ!
-
Εμ,τα πιο απλά είναι που μου κάνανε χρόνια τη ζωή δύσκολη! Σε ευχαριστώ πολύ
-
Μπορεί κάποιος να δώσει ή αν ήδη υπάρχει κάπου (που είναι αυτό να ξεστραβωθώ),οδηγίες για τις αλλαγές στο build.prop? Στο δικό μου mido κρασάρει μόλις την ανοίξω
-
Προσαρμοσμενη εγκατάσταση έκανα!
-
Σε mido μετά από fr και εγκατάσταση της Αρωμα, έχει κάνει 2 επανεκκινήσεις και 3 φορές νεκρωσε μαύρη η οθόνη και έκλεισε! Τι κάνω ?
-
Ακούει κανείς ?Ζητώ ταπεινά βοήθεια.. Σε mido μετά από fr και εγκατάσταση της αρωματισμενης, εξακολουθεί να μην επιτρέπεται η δημιουργία τοπικών αντιγράφων ασφαλείας. Δοκίμασα την αποθήκευση και σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο. Το silent mode στα πλήκτρα έντασης δεν εμφανίζεται πια και η Google camera κρασαρει συνεχώς!! Κάθε φως καλοδεχούμενο.. Ο απελπισμένος...
-
Παμε πάλι...Μετά από εγκατάσταση με το fix της Rom σε mido,τα τοπικά αντίγραφα δεν είναι δυνατά λόγω έλλειψης χώρου λέει... Και δυστυχώς δεν είναι αλήθεια. Υπάρχει απεριόριστος.. Τι κάνω ?
-
Μου έκοψε και το έκανα! Σε ευχαριστώ πολύ
-
Καλημερούδια σας. Σε mido ενώ πέρασε υπέροχα και απαλά πάνω από την τελευταία, πήγα να κάνω τοπικό αντίγραφο σήμερα και ξαφνικά εμφανίζεται ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος (πράγμα που δεν ισχύει) Η αθόρυβη λειτουργία από τα πλήκτρα έντασης δεν λειτουργεί και σε κλήση, η ανοιχτή ακρόαση είναι ανύπαρκτη! Πως κρατάω ότι έχω στο κινητό για να περάσω ξανά την 9 με fr?
-
ωχ!!! Respect! Πάμε πάλι λοιπόν και βλέπουμε Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα. Ξέρουμε σε mido γιατί τα μηνύματα δεν είναι 180 χαρακτήρες ? Επίσης μετά από εγκατάσταση της τελευταίας άρωμα, εξακολουθεί στις πληροφορίες τηλεφώνου να αναφέρει ότι έχω την 22/6 περασμένη. Ξέρουμε κάτι για αυτό ? =============== Ιουλ 8th 2017, 8:08pm =============== Καλησπέρα. Ξέρουμε σε mido γιατί τα μηνύματα δεν είναι 180 χαρακτήρες ? Επίσης μετά από εγκατάσταση της τελευταίας άρωμα, εξακολουθεί στις πληροφορίες τηλεφώνου να αναφέρει ότι έχω την 22/6 περασμένη. Ξέρουμε κάτι για αυτ…
-
Χαχαχαχαχαχαχα Πάντως από σήμερα το πρωί θεωρητικά του έχω άρωμα... Τι κάνω ? Καμιά ιδέα ? =============== Ιουλ 3rd 2017, 2:47pm =============== Πάμε πάλι... Κατέβασα ξανά την αρωματισμένη τελευταία μας! Άλλη μια φορά fr και όλα από την αρχή Στην έκδοση εξακολουθεί να λέει ότι είναι η 22/6 και όχι η 29! Να βάλω τις φωνές ή να πάω για βουτιά ?