Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 96.
-
Σε περίπτωση που το ζήτησες από μένα...
-
Καλημερούδια σας από ξενιτεμενο για σεζόν. Μετά από αναμονή για mido μπήκε χτες το βράδυ. Fr και όλα από την αρχή, για λίγη ώρα έδειχναν όλα μαγικά! Ξαφνικά άρχισε να πετάει το android process κλπ και από πίσω ότι δεν αναγνωρίζει το imei της συσκευής.. Εννοείται πως ούτε και κάρτα. Μετά από ώρες ιδρώτα και αγωνίας κατάφερα να του περάσω την 22/6 xtrv και όλα καλά! Επειδή όμως το κεφάλι μου ήθελε αρωματάκι, την πέρασα σήμερα το πρωί! Όλα όμορφα εκτός του ότι στις πληροφορίες τηλεφώνου αναφέρει ότ…
-
Άντε με το καλό και σε μας τους φτωχούς! Καλοφόρετες..
-
Τα δύο τελευταία σχόλια με τρελαναν Δεν ξέρω σε ποιον να πρωτοφωνάξω Σ αγαπώ! Τρέλα είστε!!! 100.gif
-
Σε mido εμφανίζει E:unknown command [] με κόκκινα γράμματα...Τι παίζει?
-
Και σε Vodafone το kenzo σε 4G δύσκολα από 2 σε 3 γραμμές.. Και ο Θεός βοηθός!
-
Καλημερούδια σας! Σε kenzo πάντως μετά από επανεκκίνηση εξακολουθεί να ζητάει κωδικό και δεν ξεκλειδώνει με δάχτυλο! Πφφφφ Κάντε κάτι εσείς γιατί έχω αρχίσει να απελπιζομαι με τους Κινέζους.
-
Περνάει αυτή τη στιγμή σε Kenzo.Δεν ξέρω πως θα πάει και θα είναι αλλά τολμώ ευθαρσώς να πω οτι δεν με ενδιαφέρει κιόλας γιατί μου άφησε μια τεράστια ξενέρα σαν αίσθηση.Ξέρω οτι τα αρωματάκια ακόμα έχουν τα ζητήματά τους και θέλουν χρόνο αλλά εμένα ήδη μου έλειψαν οι επιλογές κατά την εγκατάσταση.Και ας μην λειτουργούσαν όλα βρε παιδί μου.Μας γλυκάνατε και τώρα .. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως για την καλή δουλειά που κάνετε.
-
Μόνο RESPECT σε όλους σας! Εύγε και άλλη μια φορά σας ευχαριστώ πολύ
-
Ξέχασα να πω ότι ενώ επέλεξα εγκατάσταση του Magisk,δεν έκανε καμία εγκατάσταση. Το κατέβασα από το Play Store.
-
Οφείλω να ομολογήσω ότι έτσι όπως έχουν τα πράγματα τα τελευταία χρόνια,είναι λίγες οι στιγμές που νιώθεις εθνικά υπερήφανος! Και χωρίς υπερβολές, ΕΣΕΙΣ είστε μια από αυτές τις στιγμές! Δεν νομίζω ότι ούτε οι ίδιοι στη Miui δείχνουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον όσο εσείς! Ευγνώμων για τη δουλειά και τον τρόπο που την κάνετε. Σε Kenzo όλα λουκούμι ως τώρα! Με προσαρμοσμένη εγκατάσταση στην επιλογή της κάμερας,επέλεξα την Google αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά.Η κάμερα παραμένει η γνωστή αγαπημένη της Miui…
-
Με το καλό και αυτό!
-
Σε Kenzo από την προηγούμενη δεν κλείδωσε ο boot..Έχουμε όμως αυτό εδώ..Έτσι πρέπει? Τι χρειάζεται ?
-
Σας ευχαριστώ πολύ!
-
Χαίρεστε! Το fixακι για την Kenzo έχει κάνει κάπου την εμφάνισή του και δεν το βλέπω ή είμαστε σε αναμονή
-
Με τα μυαλά στα κάγκελα μας βλέπω όλους! Παραπάνω από ένα να δώσουν την επόμενη φορά. Να πάρουμε όλοι
-
Προς MIUI_ART Ο ΘΕΟΣ να σε έχει καλά καμάρι μου!! Σε ευχαριστώ
-
Τη βοήθειά σας τότε παρακαλώ! Που είναι τα βήματα?(χαμένα τα χω) Ή απλά και μόνο η ύπαρξή μας είναι αρκετή?
-
Μόνο για τα VIP ή για όλους? Όπως και να έχει, με το καλό.