Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-187 από 187.

• Γι αυτό θέλω να δοκιμάσω xtrv να δω. Τι λέτε είναι καλύτερο η τελευταία 7.11.9 ή κάποια miui 8 xtrv? Βασικό μέλημα μου είναι να έχει καλή διαχείριση μνήμης και το βασικότερο καλή αυτονομία.

• Εγω λεω τι συμβαινει με το κινητο μου,δεν εχω καμια ορεξη να λεω οτι να ναι.

• Παράθεση από billphone: “Δεν ξέρω για τις dev αλλά με την Stable XTRV 8.5.3 εγώ είμαι πολύ καλά. Η μπαταρία με Bluetooth ακουστικό και Wifi ανοιχτό όλη μέρα κρατάει πάνω από 1 μέρα. Battery drain καθόλου. Συνήθως εκεί που το αφήνω (σε ένδειξη μπαταρίας), εκεί το βρίσκω. Θερμοκρασίες δεν έχω μετρήσει αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα στο χέρι κάτι που να με ενοχλεί. ” Από memory management πώς τα πάει?

• Η καλυτερη μακραν rom για αυτο το κινητο(εννοω ειτε miui 7-8-9 ειτε custom rom,ειτε xtrv) ποια θεωρείτε εσεις οτι ειναι? Χωρις bugs κτλ.

• Ωραια. Η διαχειρη μνημης δεν ειναι οπως στο android 6.0 δυστιχως. Σε miui 7 αφηνε 1.7gb ελευθερα.

• Ευχαριστώ πολύ. Αναλυτικότερα? Δεν ανεβάζει 45αρια τον κινητό? Επίσης available ram πόσο αφήνει? Και η μπαταρία πόσες ώρες βγάζει,μια μέρα με μέτρια χρήση βγάζει? Εγώ έβαλα την τελευταία 7.11.6 τώρα και έχω drain 25% περίπου σε κατάσταση αδράνειας. Επίσης ανεβάζει 44-45°C και από μνήμη 1.1-1.2 διαθέσιμα χωρίς καμία εφαρμογή ανοιχτή.

• Καλημέρα παιδιά. Έχω το mi5 και θέλω να του περάσω την xtrv 7.11.9 την έχει δοκιμάσει κανείς? Πώς τα πάει με την μπαταρία βασικά, επίσης με το memory management και με τις θερμοκρασίες?