Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 187.

• OST εννοείς OIS optical image stabilization?

• Οχι καμία. Αλλά και να το είχα κάνει θα τις επανέφερε αυτόματα μόλις περνούσα το .xml Έκανα και απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση. Πρέπει να βρούμε κάποια gcam συγκεκριμένα optimized για jason μου φαίνεται.

• Παράθεση από cacau: “XiaoPST Ναι restore το Xiaomi_mi_note_3_v1.6.xml ” Ναι το έχω βάλει κανονικά. Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από GUZGUN: “Που είναι αυτό το dynamic shot? ” δεν υπαρχει σε global rom...Μονο σε xiaomi.eu ” Που μπορούμε να την βρούμε αυτήν xiaomi eu rom? Είναι stable ή dev? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” MIUI 10.5 - 9.6.27 | Xiaomi European Community ” Αν μας έκανες export το apk λες να λειτουργούσε?

• Παράθεση από cacau: “Είσαι σίγουρος ότι έχεις τις ρυθμίσεις του .xml φορτωμένες? Πάτα 2 φορές κάπου στο μαύρο περιθώριο δίπλα από το κουμπί της κάμερας να σου ανοίξει το μενού και βάλτο από το drop down (είναι το 2ο) και μετά πάτα reset. ” Ναι. Τις έχω βάλει κανονικά. Μήπως εννοείς restore?

• Μπα τίποτα. Στο βίντεο λειτουργεί κανονικά. Στην φωτογραφία δεν λειτουργεί. Night shight κάνει πως βγάζει φωτογραφία δλδ κάνει το delay σαν να τραβάει και καλά, και μετά δεν την εμφανίζει πουθενά.

• Παράθεση από cacau: “Αν εννοείς ταυτόχρονα, είναι νορμάλ γιατί το φλας χαλάει το night shot. Στο δικό μου δουλεύουν μια χαρά το καθένα μόνο του βέβαια... ” Ξεχωριστά. Δε λειτουργεί ούτε night sight ούτε φλας σε κανονική λήψη.

• Στην gcam που έβαλα από το ποστ του cacau με το .xml που είχε. Δεν λειτουργεί night sight και flash. Τι φάση?

• Παράθεση από tacolla: “Μετά από την εγκατάσταση του gcam και τον πειραματισμό με τις ρυθμίσεις, βρήκα ότι δε δουλευει η μπροστά κάμερα. Στις ρυθμίσεις λέει μέχρι 4mp ενώ το κινητο έχει 16mp κάμερα. ” Παράθεση από cacau: “Πέρασες το αρχείο .xml? Στο δικό μου Η μαμά εφαρμογή δουλεύει κανονικά η εμπρός κάμερα ” Η μπροστινή κάμερα λειτουργεί μόνο στην miui camera. Στη gcam δεν λειτουργεί η μπροστινή. Αλλά who cares? Την gcam για να βελτιώσει την πίσω κάμερα την θέλουμε νομίζω, για μπροστινή έχουμε κ…

• Ναι

• Οχι. Δε θέλει δίεση. Ελπίζω να έβαλες = πριν το 1 έτσι? Δηλαδή: persist.camera.HAL3.enabled=1 persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 Και τα δικαιώματα όπως είπε ο cacau: rwx r-- r--

• Παράθεση από cacau: “Παράθεση από XiaoPST: “Παράθεση από tacolla: “ - Φίλε cacau, μπορείς να με βοηθήσεις με τη gcam, κρασαρει συνεχώς το πρόγραμμα. Έχω κάνει όλη τη διαδικασία με το api 2, το πρόβλημα μου είναι με το apk, εχω δοκιμάσει πολλά, αλλά όλα κρασαρουν ” Έχεις βάλει το camera 2 api probe? ” Πρέπει να βάλεις αυτή την εφαρμογή και να σου δείξει πράσινο στα: level 3 και raw capture, αλλιώς δεν τρέχει η gcam ” Για να μην γίνει λάθος κατανόηση του θέματος. Η gcam τρέχει χωρίς το probe. Το c…

• Παράθεση από tacolla: “ - Φίλε cacau, μπορείς να με βοηθήσεις με τη gcam, κρασαρει συνεχώς το πρόγραμμα. Έχω κάνει όλη τη διαδικασία με το api 2, το πρόβλημα μου είναι με το apk, εχω δοκιμάσει πολλά, αλλά όλα κρασαρουν ” Έχεις βάλει το camera 2 api probe?

• Παράθεση από giannisatsi: “Καλησπέρα μόλις μου έσπασε η πλάτη του κινητού, μήπως υπάρχει κάποιο μαγαζί από Ελλάδα που να έχει battery cover γτ δεν θέλω να παραγγείλω από εξωτερικό λόγω της μεγάλης αναμονής ώσπου να μου έρθει και το χρειάζομαι άμεσα. ” Εξαρτάται πόσα μπορείς να δώσεις. Δες εδώ: Πίσω Πλαίσιο Xiaomi Mi Note 3 Μαύρο

• Γιατί όχι api2? Υπάρχει κάποια εντολή από μαμά xiaomi να μην το ενεργοποιούν στις συσκευές?

• Παίδες. Καλησπέρα. Έχω λίγους μήνες να ασχοληθώ με το άθλημα και βασικά δε ξέρω τι παίζει με τις καινούριες Ρομ. Λοιπόν, είμαι με ArΩma 9.5.4.0 σε Android 7.1 Αυτά που θέλω να ρωτήσω τους μάστερ του είδους εδώ μέσα είναι τα εξής: 1) Έχετε να προτείνετε κάποια Ρομ αντάξια της 9.5.4.0 που δεν είχα κανένα θέμα? 2) ArΩma πλέον για Android 9 πάπαλα, άρα περί root κτλ κτλ τι κάνω? Κατεβάζω την τελευταία XTRV και βρίσκω μέσα magisk και το περνάω με twrp? Να πάω λέτε για την τελευταία xtrv 9.6.13 ή για …

• Καλημέρα παιδιά. Αν και βλέπω λίγο αναβρασμό στο νήμα, θα ρίξω κι εγώ την ερώτηση μου. Είμαι με xtrv ArΩma 9.5.4.0 Android 7.1 αξίζει λέτε να πάω σε 9.3.14 Android 8.1 ή να περιμένω για xtrv με source το Android 9?

• Ωραίος! Ευχαριστώ. Απόψεις σχετικά με την συγκεκριμένη Ρομ? Την έχετε δοκιμάσει?

• Ααντε?! Εννοώ από πού το βρήκε ο φίλος: makis1024 Επειδή εγώ δεν το βρήκα κάπου στο φόρουμ.

• Ναι! Ωραίος! Από πού την βρήκες? Μπορεί να γίνει update με twrp πάνω από miui9?