Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 187.
-
Παράθεση από cacau: “XiaoPST Ναι restore το Xiaomi_mi_note_3_v1.6.xml ” Ναι το έχω βάλει κανονικά. Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από GUZGUN: “Που είναι αυτό το dynamic shot? ” δεν υπαρχει σε global rom...Μονο σε xiaomi.eu ” Που μπορούμε να την βρούμε αυτήν xiaomi eu rom? Είναι stable ή dev? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” MIUI 10.5 - 9.6.27 | Xiaomi European Community ” Αν μας έκανες export το apk λες να λειτουργούσε?
-
Παράθεση από tacolla: “Μετά από την εγκατάσταση του gcam και τον πειραματισμό με τις ρυθμίσεις, βρήκα ότι δε δουλευει η μπροστά κάμερα. Στις ρυθμίσεις λέει μέχρι 4mp ενώ το κινητο έχει 16mp κάμερα. ” Παράθεση από cacau: “Πέρασες το αρχείο .xml? Στο δικό μου Η μαμά εφαρμογή δουλεύει κανονικά η εμπρός κάμερα ” Η μπροστινή κάμερα λειτουργεί μόνο στην miui camera. Στη gcam δεν λειτουργεί η μπροστινή. Αλλά who cares? Την gcam για να βελτιώσει την πίσω κάμερα την θέλουμε νομίζω, για μπροστινή έχουμε κ…
-
Παράθεση από cacau: “Παράθεση από XiaoPST: “Παράθεση από tacolla: “ - Φίλε cacau, μπορείς να με βοηθήσεις με τη gcam, κρασαρει συνεχώς το πρόγραμμα. Έχω κάνει όλη τη διαδικασία με το api 2, το πρόβλημα μου είναι με το apk, εχω δοκιμάσει πολλά, αλλά όλα κρασαρουν ” Έχεις βάλει το camera 2 api probe? ” Πρέπει να βάλεις αυτή την εφαρμογή και να σου δείξει πράσινο στα: level 3 και raw capture, αλλιώς δεν τρέχει η gcam ” Για να μην γίνει λάθος κατανόηση του θέματος. Η gcam τρέχει χωρίς το probe. Το c…
-
Παράθεση από giannisatsi: “Καλησπέρα μόλις μου έσπασε η πλάτη του κινητού, μήπως υπάρχει κάποιο μαγαζί από Ελλάδα που να έχει battery cover γτ δεν θέλω να παραγγείλω από εξωτερικό λόγω της μεγάλης αναμονής ώσπου να μου έρθει και το χρειάζομαι άμεσα. ” Εξαρτάται πόσα μπορείς να δώσεις. Δες εδώ: Πίσω Πλαίσιο Xiaomi Mi Note 3 Μαύρο
-
Παίδες. Καλησπέρα. Έχω λίγους μήνες να ασχοληθώ με το άθλημα και βασικά δε ξέρω τι παίζει με τις καινούριες Ρομ. Λοιπόν, είμαι με ArΩma 9.5.4.0 σε Android 7.1 Αυτά που θέλω να ρωτήσω τους μάστερ του είδους εδώ μέσα είναι τα εξής: 1) Έχετε να προτείνετε κάποια Ρομ αντάξια της 9.5.4.0 που δεν είχα κανένα θέμα? 2) ArΩma πλέον για Android 9 πάπαλα, άρα περί root κτλ κτλ τι κάνω? Κατεβάζω την τελευταία XTRV και βρίσκω μέσα magisk και το περνάω με twrp? Να πάω λέτε για την τελευταία xtrv 9.6.13 ή για …