Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 187.
-
ευχαριστω geoanto555. twrp εχω στο κινητο περασμενο μεσω adb. fastboot ρομ να κατεβασω απο αυτο το λινκ: Xiaomi MIUI Official Forum Την ★ Mi Note 3 Latest Global Stable Version Fastboot File Download ????? Επισης, εχει κανεις την fastboot κατεβασμενη να μου δωσει το persist.img να μην κατεβαζω τζαμπα 2gb πραμα?
-
Παράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από XiaoPST: “Οταν λες ολα ειναι πιθανα? Δλδ μπορει να ειναι hardware θεμα?? Επισης λεω να βαλω την arΩma 9.5.4.0 (xiaomi-miui.gr/community/wsif/…0-Mi-Note-3-Jason/?#files) οταν με το καλο μετα απο 3 μερες κανω το final unlock με το mi flash tool. Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε rom? Κατι που να εχετε δοκιμασει και να ειναι καλυτερο απο την arΩma? ” Όταν ξεκλειδώσεις θα περάσεις μια fastboot rom. Για κάποιο λόγο μετά από αναβάθμιση μιλάνε όλοι οι σενσορες…
-
Τι να σου πω. Θα δοκιμασω arΩma 9.5.4.0 σε κανα 2-3 μερες που θα με αφησει το mi unlock να κανω unlock και μετα βλεπουμε. Εμενα κατι μου λεει οτι ειναι software γιατι με miui 9 το ειχαν και αλλες συσκευες αυτο το θεμα... κατι note 4x και κατι redmi note 3 παλιοτερα κτλ κτλ. Για την ArΩma εχει κανεις να πει τιποτα? Την εχετε δοκιμασει? Αξιζει? Λεω για arΩma και οχι xtrv γιατι θελω ολη την ευελιξία της.
-
Οταν λες ολα ειναι πιθανα? Δλδ μπορει να ειναι hardware θεμα?? Επισης λεω να βαλω την arΩma 9.5.4.0 (xiaomi-miui.gr/community/wsif/…0-Mi-Note-3-Jason/?#files) οταν με το καλο μετα απο 3 μερες κανω το final unlock με το mi flash tool. Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε rom? Κατι που να εχετε δοκιμασει και να ειναι καλυτερο απο την arΩma?