Παιδια καλησπερα. Μπηκα και εγω στο κλαμπ του mi note 3. Εχω θεμα με το orientation. Δεν κανει αυτοματη περιστροφη για κανενα λογο. Καμια ιδεα? Ουτε καν x,y,z δεν μου βγαζει μετρησεις οταν μπαινω στο checker που βγαινει οταν πατησεις 4φ στην εκδοση kernel.
Παιδια βρήκα αυτή την μπαταρία είναι καλη? New for Xiaomi Mi5 BM22 Battery 3000mAh - Fast Shipping from Europe | eBay Έχετε να προτεινετε κάτι καλύτερο?
Δεν είναι το θέμα μου η μπαταρία πλέον. Εννοείται πως με τρώει ότι τελειώνει σχετικά γρήγορα αλλά το συνήθισα πλέον. Αυτό που ζητάω είναι μια εφαρμογή ή κάτι ενσωματωμένο στο Android για να σκοτώσω τα autostart και background apps επιλεγμένα.
Καλημέρα στην παρέα. Είμαι με aosp paranoid (το πρόβλημα με την μπαταρία που είχα αναφέρει παλιότερα δεν βελτιώθηκε ιδιετερα) και θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε καμία εφαρμογή που να μπλοκάρει τα autostart και background apps οποία επιλέξω εγώ. Όπως δήλ κάνει το mi security αλλά κάποια άλλη εφαρμογή γιατί ως γνωστόν οι miui εφαρμογές δεν λειτουργούν σε άλλες rom.
AliExpress Mobile - Global Online Shopping for Apparel, Phones, Computers, Electronics, Fashion and more Παιδιά τι λέτε για αυτή τη μπαταρία? Μάλλον θα αλλάξω γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα σχεδόν και πάλι η μπαταρία πέφτει σαν τρελή. Δοκίμασα AEX δοκίμασα format-wipe και clean install την Paranoid και τίποτα. Να δοκιμάσω και με fastboot rom?
Λοιπον επιστρέφω μετα απο τεστ. Φόρτωσα 100% εκανα delete το batterystats.bin και power on στα 99% ξανά το ίδιο και 99% όλα αυτά απο twrp. Μετα εκανα root και την επόμενη προσπάθεια την εκανα μέσα απο root explorer και εκανα reboot αντί για power off και power on και έδειξε 100% στο startup. Αρα? Απο μπαταρία είμαι καλά? Κάτι άλλο φταίει?
Σωστος αλλα το ερωτημα μου απ την αρχη ειναι αλλο. Αν ηταν softwarικο το προβλημα η μπαταρια δεν θα επεφτε μονο οταν ειναι ανοιχτο στο λειτουργικο? Εγω σας λεω οτι το ανοιξα στο twrp και το αφησα εκει για 4 ωρες και η μπαταρια επεφτε οπως και οταν το εχω στο andoird ανοιχτο σε stand by.