Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Αν κανω flash με το misuite υπαρχει προβλημα;; Το κανω αυτη τη στιγμη με fastboot.. Και μου εχει επιλογες. stable και beta.. ποια προτεινετε να βαλω;;; Σας εχω τρελανει το ξερω... @lallasgr @Bodai
-
Και κατι τελευταιο.. οποια ρομ και να βαλω θα ειναι ολα καλα;;; ας πουμε θελω να βαλω developer για να μπορω να περασω ελληνικη rom μετα..
-
@Bodai Το προβλημα με το WIFI θα μεινει ακομα και αν φλασαρω καινουρια ρομ;;;
-
@lallasgr Εκανα και reset τα παντα.. το προβλημα με το wifi εχει μεινει.. το κινητο εχει την πιο τελευταια εκδοση λογισμικου και δεν μου βγαζει κανενα μηνυμα για recovery..
-
Λοιπον εφτιαξε.. συνδεθηκε κανονικα.. οταν κανω αυτο που μου ειπες ομως για να κανει recovery, δεν βγαζει τιποτα..
-
Ναι! Εννοειται!!
-
Τώρα,έχω άλλο προβλημα... Δεν μου το συνδεει το MIpcsuite....
-
Ωραια ευχαριστω!
-
Ναι το γραφει.. θελεις να ανεβασω screenshot να δεις ποιο ειναι;;
-
@Bodai ΙΜΕΙ ναι... WIFI MAC adress γραφει unavailable...
-
@lallasgr Ευχαριστω θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω σε λιγο...
-
@lallasgr Reset εννοεις επαναφορα ερογστασιακων ρυθμισεων ή απλά reset τη συσκευη;;; Εκανα πιο πριν reset το κινητο και παλι εμεινε το προβλημα.. και μετα εκανα αυτο που μου ειπες με τα κουμπια,το εβαλα στο pc.. αλλα δεν μου εβγαζε τιποτα..πατουσα και το recovery πανω στην εφαρμογη αλλα τιποτα...
-
@lallasgr Όταν ειδα οτι δεν γινεται η διαδικασια... Αποσυνεδεσα το κινητο απο τον υπολογιστη.. Και το εκανα reboot πατουσα παρατεταμενα το power button.. Μου έβγαλε ενα προβλημα... δεν ανοιγει το WIFI ... Όλα τα υπολοιπα ηταν οπως τα αφησα...
-
@lallasgr Αυτό έχω... δεν μου δινει τη δυνατότητα;;
-
Παιδιά μου έβγαλε αυτά τα μηνύματα.. Τι πρεπει να κανω;;;
-
@lallasgr Δεν μου ανοιγει το MIphone... Μου βγαζει αυτο το μηνυμα.... HELP !!!!
-
Εκανα το update φτιαχτηκε το προβλημα. Εχει διατηρησει playstore και ο,τι εφαρμογη ειχα μεσα.. Απλα τωρα αυτο που λειπει ειναι ουσιαστικα η ελληνικη γλωσσα.. Τι πρεπει να κανω;;;
-
Οκ θα σε ενημερώσω σε λίγο για το αποτέλεσμα! Ευχαριστώ!!
-
Παιδια εμενα μου βγαζει μονο αυτην,όσο και να περιμένω! Βοηθήστε παρακαλω!