Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Λοιπόν έκανα ότι μου είπες και: 1)Έκανα reset το ρολόϊ το είδα μηδένισε οκ 2)Μετά από αυτό πήγα να κάνω καινούργια σύζευξη και κόλλησε με το που πάτησα το κουμπί οπότε δεν έγινε η σύζευξη και δεν γίνεται με τίποτα. 3)Το ρολόϊ έχει νεκρή οθόνη και πιάνει που και που και όταν πιάνει πάω να προχωρήσω στο μενού και κολλάει. Τι να κάνω;;; μήπως να πάω να πάρω το καινούργιο τι λέτε;;;;
Καλησπέρα σε όλους σας, Έχω το mi band 3 και σας ακολουθώ σε όλες τις αναβαθμίσεις που μας παρέχετε και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό. Από προχθές έχω πρόβλημα με το ρολόϊ δεν δουλεύει καθόλου η δόνηση σε τίποτα απολύτως. Έκανα και τα τελευταία updates παντού και τίποτα. Μήπως έχω πειράξει κάτι και δεν το έχω καταλάβει;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά!Έκανα όλη την διαδικασία κατά γράμμα και μου βγάζει τα πάντα πέρα από τους αριθμόθς με ??? Θα μπορούσατε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει;Επίσης δεν μπορώ να βρω το αρχείο font στην πρώτη σελίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!