Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 96.
-
Παιδια καλημερα και παλι για redminote 4 nikel , γνωριζει ποτε θα βγει η nougat? σας ευχαριστω εκ των προτερων
-
καλημερα σε ολη την παρεα εχει 2 ωρες που εγκατεστησα την .30 και ολα καλα κανενα προβλημα , το κινητο που εχω ειναι το redminote 4 (nikel)
-
Παιδια καλησπέρα , Εχθές στο κινητό μου (rmnote4 nikel) πέρασα την 8.1.8.0 stable. , Ήθελα να ρωτήσω ποια η διαφορά με την σημερινή έκδοση ; Σας ευχαριστώ
-
καλημερα παιδια ,ισως η ερωτηση που κανω ειναι εκτος τοπικ ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις αν η noygat μπει και στο redminote4 nikel?
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
asx1980 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλημερα παιδια περασα χθες στο κινητο μου (redminote 4 nikel) την νεα ρομ (7.2.16) ενω ειχα την 7.2.9 με την οποια λειτουργουσε αψογα , με το που μπηκε η καινουργια ρομ , δεν βρισκει δικτυο καθολου ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? σας ευχαριστω πολυ
-
@pangio2 η προηγουμενη ρομ ηταν η 7.2.9
-
καλημερα παιδια μετα απο καιρο σας ξανα γραφω για ενα μικρο προβληματακι εχω το redminote 4 εκδοση νικελ , και εγκατεστησα την τελευταια ρομ 7.2.16 μου εβγαλε ενα ερορ στο τελος της εγκαταστασης αλλα δεν το εδωσα σημασια γιατι ετσι εβαζα και τις προηγουμενες και λειτουργουσε καλα τωρα εχω προβλημα οτι δεν αναγνωριζει την σιμ και δεν εχω σημα καμια βοηθεια? σας ευχαριστω
-
@ΒanditGR πρωτοχρονια διαρκειας ειχαν ?
-
Παιδια καλημερα , ευχομαι να ειστε ολοι καλα και να εχουμε μια καλη εβδομαδα θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχξει αναβαθμιση και μετα την xtrv beta1 7.1.19 ευχαριστω πολυ
-
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΣΤΟ XIAOMI
asx1980 - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@derveni , συγνωμη δεν το γνωριζα , απροσεξια μου ηταν , σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου , θα το εχω υποψιν και στην επομενη αναβαθμιση
-
Μήνυμασ ευχαριστω πολυ για την αμεση σου απαντηση derveni
-
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια και απο μενα , σημερα περασα στο κινητο μου rdnote4 nikel την xtrv beta1-7.1.19 με την διαδικασια του twrp , αφου βρηκα την αναβαθμιση στο κινητο και πατησα να κανει εγκατασταση , λιγο πριν την επιτυχημενη ολοκληρωση της μου εβγαλε fail. εγω βεβαια επειδη δεν ειμαι και πολυ γνωστης των πραγματων πατησα επανεκινηση της συσκευης , και αφου ανοιξε μου δειχνει οτι εχει περασμενη την αναβαθμισμενη ρομ , θα πρεπει να κανω κατι πχ επανεγκατασταση η να το αφησω ετσι? σας ευχαριστω πολυ
-
asx1980 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμανα φανταστω ειναι ακριβως ιδια διαδικασια ? adb κλπ κλπ?
-
asx1980 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμασ ευχαριστω πολυ NasDriver για την αμεση απαντηση σου , αυτη την στιγμη υπαρχει καποια developer ? sorry που σου κανω τετοιου ειδους χαζες ερωτησεις αλλα προς το παρων ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα
-
asx1980 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδια καλημερα , αφου περασα την MIUI 8.2 by xiaomi-miui.gr XTRVbeta1 7.15 και πλεον το κινητο δουλευει ρολοι , ηθελα να ρωτησω με τις αναβαθμισεις τι γινεται και πως θα ξερουμε αν υπαρχει καποια διαθεσιμη αναβαθμιση αφου μεσω κινητου δεν γινεται , σας ευχαριστω πολυ
-
asx1980 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλησπερα παιδια , περασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την rom (miui 8.2 beta by xiaomi.gr) , ηθελα να ρωτησω τωρα θα δεχομαι οτι αναβαθμισεις βγαινουν? και κατι ακομα γιατι ακομα δεν μπορει να βρει την συσκευη το mipcsuite ( η αγγλικη εκδοση) σας ευχαριστω εκ των προτερων ,
-
Καλημερα Παιδια , και χρονια πολλα Επιτελους καταφερα να περασω την ελληνικη ρομ απο εδω οπως θα δειτε και παρακατω στην φωτογραφια, μια ερωτηση μονο Να αναφερω οτι σαν recovery χρησιμοποιησα του cofae , αλλα οταν μπαινω στο twrp μου εβγαινε μονο στα κινεζικα η γλωσσα , ξερετε γιατι το εκανε αυτο? Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους για την βοηθεια τους σε οτι ερωτηματα ειχα αναρτησει εδω