Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 120.
-
ναι εδώ δεν μιλάμε για tempered glass,αν μόνο αυτό εχεις πάρει....μιλάμε για τηλέφωνο 190 ευρώ,εγώ το δεκέμβριο εν tv box αγόρασα απο ebay αξίας 55 ευρώ,το σταμάτησαν τελωνείο και πλήρωσα αλλα 30 για να το αφήσουν....παρόλο που εγραφε μικρότερη αξία και ίσως κατάλαβαν την μαιμουδιά και με κοπάνησαν..... Και βέβαια πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το συγκεκριμένο μοντέλο..
-
Xiaomi Redmi Note 5 4 GB RAM 64 GB ROM 4G Smartphone Globale Version - $229.99 Free Shipping|GearBest.com Την γνώμη σας για αυτό, αποστολη απο Κίνα με τιμή 188,76 εννοείται priority line με 5,79 το μπλέ χρώμα και δείχνει οτι μπορείς να το παραγγείλης,ενώ αν επιλέξεις αποστολή απο HK, γίνεται 221,59 με κλειστό preorder μέχρι 14 μαίου και το priority line στα 20,07.... Τί εννοεί ο ποιτής???
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manousakas: “@thiras Σε εμένα με Άρωμα 8.3.22 δουλεύει κανονικά... , :)” Δεν έχω κάνει κάτι καλά????δεν εχει ξαναγίνει σε άλλο update.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Οταν ακούω μουσικά κομμάτια σε kenzo, το dolby atmos βλέπω δεν λειτουργεί.Το κάνει και σε κανέναν άλλο αυτό στην 8.3.22???
-
επίσης έχει δοκιμάσει κανείς να στείλει email,εγώ απάντησα σε κάτι που μου έστειλαν απο το redmi note 3pro,και μετά οταν το κατέβασα στο laptop εβγαζε κάτι κινέζικους χαρακτήρες...
-
Παράθεση από iev: “Χαίρετε, Έβαλα και εγώ την ARΩMA 8.3.1 στο Redmi Pro. Δύο θεματάκια φαίνεται να υπάρχουν. Το πρώτο είναι το ρολόι που φαίνεται λίγο "κομμένο" επάνω. Δείτε το συνημμένο screenshot. Το δεύτερο είναι αυτό που έχουν αναφέρει και άλλοι, δηλαδή εξαφανίστηκαν οι εφαρμογές εκτός Play Store. Για το τελευταίο υπάρχει τελικά λύση; ” επιβεβαιώνω, όντως το ρολόι είναι κομμένο και σε μένα, Redmi Note3 pro.
-
για δεύτερη φορά σε Kenzo αφού κατέβασα την xtrv 7.10.19 μέσο του updater δεν έκανε εγκατάσταση.Επίσης απο εκεί στην επιλογή reboot to recovery mode κάνει απλά restart.Πρέπει να μπω σε TWRP χειροκίνητα, κι απο εκεί flash το zip αρχείο...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από thiras: “Μόλις την κατεβάσει από το updater, μετά με κόκκινο το install,τι εννοείς?? ” κατεβαίνει, ξεκινάει το φλασαρισμα, στην φάση αυτή βλέπεις καθόλου κόκκινα μυνηματα από το TWRP??” Δεν το κάνει από το updater?? πρέπει να μπω Twrp?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk