Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 120.

• κι εγώ γι αυτήν λέω, ενω περνάω κανονικά user και password, αργει αρκετά και μετά μου βγάζει μύνημα οτι δεν επικοινωνεί με τον σερβερ..... και αυτό που με βάζει σε σκέψη είναι οτι οταν φόραγε την μαιμού ρομ ,το mail επεξε με την μία και σε 2 λογαριασμούς που έχω...υπάρχει καμία περίπτωση για bug λέω τώρα????

• Παιδιά άλλη μία ερώτηση. Μετά το πέρασμα της ελληνικής ρομ έχει κανείς παρατηρήσει θέμα με το σεταρισμα λογαριασμού email.Δεν εννοώ Google αλλά αν έχεις άλλον.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ και official ελληνική global stable 8 !!!!! ενα ευχαριστώ σε όλους που βοήθησαν με τις οδηγίες και τις συμβουλές τους, ειδικά στον Γιάννη που πριν 3 μέρες τον είχα κανένα 2ωρο στο τηλέφωνο,και παρά του ότι πάλι προσφέρθηκε να ολοκληρώσει την εγκατάσταση,χτές βράδυ μπόρεσα και την έκανα μόνος μου.Τελικά όντως το do it yourself είναι πιο γλυκό αν και κάποιες στιγμές ειχα ψιλοτσαντιστεί νομίζοντας οτι ηταν θέμα λεπτών για κάποιους η αλλάγή τς ρομ, απο εμένα που πέρασα αρκετή ώρα διαβάζο…

• την stable η την developer βάζουμε???

• μετά απο μελέτη οδηγιών κατάφερα να βγάλω την μαιμού 7.3.6.0.0 και να βάλω την China Developer(V6.4.1.4), που έγινε εγκατάσταση κανονικότατα και μου έκανε update σε ΜΙΘΙ 8.6.8.18 beta.Τώρα πως βάζω την ελληνική να μην εχω και τις κινέζικες εφαρμογές?? την εχω ξεκλειδώσει ήδη...

• Παιδάκια για εσάς που τα ξέρετε είναι όλα παιχνιδάκια, εγώ που δεν..βλέπω στον ύπνο μου ορολογίες οπως, developer,rom,flash,κλπ κλπ πετάγομαι όρθιος, η γυναίκα μου μου λέει τι έπαθες, κι εγώ απαντάω μπρίκαρε το τηλέφωνο....

• Μετά ακριβώς 2 ημέρες μου ήρθε η έγκριση απο την Xiaomi για το ξεκλείδωμα.Ερώτηση πρώτη, για να καθαρίσω την μαιμουδιά που έχει πάνω πρώτα βάζω την China Developer(V6.4.1.4), και μετά πάω σε αυτήν που θέλω?? Ερώτηση δεύτερη, μετα απο έλεγχο που έκανα ειναι ηδη ξεκλείδωτος ο bootloader, προχωράω κανονικά με ξεκλείδωμα οπως μου εστειλε στο σμς η χιαομι με το unlocking tool αλλά τι να ξεκλειδώσω αφου ειναι ηδη??? μπέρδεμα....

• να σου πω το cloud που μπαίνω δεν βλεπω να τα εχει. ανεβασει. ολα κατι φωτος λείπουν.. και ποτε μετρανε οι 7μερες να ξερω.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Yiannis75: “Είχα κάνει έναν φάκελο με όλα aps και όλα Τ αρχεία Με contacts msg κλπ Και έναν φάκελο με όλα τα μίντια φωτό κλπ! Τον κάμερα τον έκανα αντιγραφή στο dcim tou internal storage και όλα καλα, τον άλλο φάκελο Τον ονόμασα all back up Kai τον αντέγραψε πάλι στο internal και θεώρησα ότι επειδή είναι ανοιχτό το automatic restore στο buck up and restore θα τα έπαιρνε πάλι μέσα αλλά τζίφος, και το θέμα είναι ότι έχω ανάγκη ένα σημαντικό ap με αριθμούς που πρέ…

• να πω και απο εδώ ενα ευχαριστώ στον Γιάννη ianpan24 για το χρόνο του στο τηλέφωνο και τις οδηγίες του. Μετά από έλεγχο που κάναμε το τηλέφωνο αποδείχτηκε με ξεκλείδωτο bootloader.. Αναμένω την επίσημη άδεια απο Xiaomi για να περάσω πλέον την official rom. Απο το μαγαζί ακουει κάνεις??? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από thiras: “Μάλλον έχουν μπερδεψει τον ορο official...... ” Μάλλον δεν έχουν ιδέα...το πας πίσω και τους λες θέλω Official Global Stable ROM και με αυτόματες αναβαθμίσεις να δούμε τι θα κάνουν ” NasDriver προτιμώ να προσπαθήσω με την βοηθεια σας να το φτιάξω, παρα να το στείλω στη Δραμα και να περιμένω..Αλλωστε εχω φορτώσει εφαρμογές,ebanking,φωτογραφίες,σμς,κλπ και δεν θέλω να το παραλαβουν ετσι..

• Και το σήριαλ απο το μαγαζί συνεχίζεται με σημερινή τους απάντηση στο email μου οτι η ρομ που εχει δεν ειναι original: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ OFFICIAL MULTILANGUANGE ROM ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ. ΜΟΝΟ ME THN OFFICIAL ΑΓΓΛΙΚΗ-ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΡΟΜ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ YOUHOU.gr Μάλλον έχουν μπερδεψει τον ορο official......

• ευχαριστώ παιδιά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Δεν αντιλέγω και όσα προγράμματα εχω περάσει δουλεύουν σφαίρα ακόμα και για drone που πετάω ενώ με το προηγούμενο S5 που είχα υπήρχαν κολήματα.Τώρα βέβαια κάποιος θα πει αφου το τηλέφωνο δουλεύει οκ τι θες να το σκαλήσεις, αλλά βρε παιδιά να αφήσω την μαιμού 7.3.6.0.0 εώ βγήκε η 8 και official????

• μια ερώτηση και ίσως χαζή. Αν παω στο updater και πανω δεξιά στις επιλογές που λέει choose update package, αν εχω κατεβασει την global stable 8 θα αρχίσει εγκατάσταση?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Εγώ πάντως σηκώνω τα χέρια ψηλά, και με το ξεκλείδωμα δεν μπόρεσα να βρω άκρη,παρα το οτι θεωρώ τον ευατό μου high tech,εχω εντελώς πήξει.....Ξαναλέω και πάλι αν υπάρχει κανένας πιο expert εντός αττικής και μπορει να βοηθήσει απο κοντά παρακαλώ να το πει, αλλιώς θα βλέπω την περασμένη 7.3.6.0.0, μέχρι να μπορέσω να επιστρέψω σε σταθερές αξίες βλέπε Samsung.... ευχαριστώ για ολες τις συμβουλές σας δεν το κάνω απο βαρεμάρα αλλά 3μέρες που διαβάζω μάλλον εχω πρόβλημα και δεν εχω καταλάβει τίποτα!!!…

• παιδιά ευχαριστώ αλλά σιγά σιγά τις συμβουλές γιατί έπηξα....δηλαδή σαν αρχή αίτηση για ξεκλείδωμα???κατάλαβα καλά?

• Δυό λεπτά βρε παιδιά με μπερδέψατε πάλι, για την global stable χρειάζεται ξεκλείδωμα απο την xiaomi??? σύμφωνα με τον οδηγο : Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) το κανεις απο windows 64 bit... ασχετα αν κι εκει δεν μπορω να απενεργοποιήσω τους Driver Signature Enforcement.. τελικά τι απο όλα ισχύει???? HELP>.....

• και να δεχτουν θα μου πουν να το στείλω στη δράμα που ειναι το μαγαζί και όποτε το φτιάξουν....τι το ήθελα κι άλλαξα την Samsung.....και ξαναλέω διαβάζεις επιδόσεις τιμή, ψήνεσαι να το πάρεις και μετά πρέπει να γραφτείς στα ΙΕΚ Ξυνή για προγραμματιστής....

• δηλαδή οταν γράφουν οτι είναι η official η 7.3.6.0.0 ενω δεν είναι και δεν παίρνει τις αναβαθμισεις τι άλλο να θέλω??αλλα κι αν το πειράξω εγγύηση γιοκ.....