Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 124.
-
Παράθεση από shagg: “Εάν πάλι έχεις θέμα δοκίμασε την rom της ομάδας εδώ 21.3.17 με 12.5 miui ” Που ακριβώς να ψάξω; δεν βλέπω λίνκ
-
Τα ίδια ακριβώς wifi απενεργοποιημένο, mac adress 02:00:00:00:00:00, όταν πάω από τις ρυθμίσεις και το ενεργοποιώ, μετά από δευτερόλεπτα απενεργοποιείται. Από την μπάρα πάνω πανω στην οθόνη το κουμπί δεν πατιέται. Τι λέτε βλάβη στην μητρική ή κάθονται λάθος οι εκδόσεις rom (έχω εγκαταστήσει τις 11.0.2.0 , 10.2.2.0, και oficial 11.0.2.0) Θα τρελαθούμε τελείως. Μπορώ να τρέξω κανένα εργαλείο να δω αν όλα πήγαν καλά με την εγκατάσταση της τωρινής 10.2.2.0; γιατί δεν βλέπω κάτι άλλο που μπορώ να κάν…
-
Έχασα τον ύπνο μου, έχω μπλέξει άσχημα. Και με εγκατάσταση αυτής το wifi είναι ανενεργό και δεν ενεργοποιείται μόνιμα. Ούτε το σημείο πρόσβασης λειτουργεί. Το bluetooth αν το ενεργοποιήσεις δεν κλείνει. Την αρχικοποίηση την κάνω με data. Βοήθεια παιδιά, τι μπορεί να φταίει; Mac Adress μου έχει 02:00:00:00:00:00 Θα τρελαθούμε;
-
Καλησπέρα ελπίζω να είμαι στο σωστό μέρος ψάχνωντας για βοήθεια. Έχω το note 4x, εγκατέστησα το twrp_mido_3.3.1_09-07-2019_blue_ss και την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote4X_V11.0.2.0._83170d_v11-7.1 αλλά το wifi είναι απενεργοποιημένο και με data δεν προχωράει στην εγκατάσταση όταν πρωτοανοίγει (προβλήματα λέει στην επικοινωνία με τους server της google). Ξέρει κανείς γιατί και που μπορώ να ζητήσω βοήθεια. Η προηγούμενη ρομ που είχα και δούλευε ήταν αυτή
-
Υπάρχει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη Rom με το wifi? Που μπορώ να βρώ άλλες oficial rom
-
Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια
-
Μπήκα και κατέβασα το TWRP "twrp_mido_3.3.1_09-07-2019" πρέπει να είναι το τελευταίο από ότι βλέπω. Δεν βλέπω όμως λινκ για την τελευταία MΙUI 11; Κάνω κάτι λάθος;
-
Όχι δεν βγάζει καμία αναβάθμιση
-
ή έστω τελευταίας XTRV. Τι μπορώ να κάνω για να το αναβαθμίσω πριν το δώσω στην κόρη μου;
-
Καλησπέρα έχω ένα παλιό Redmi Note 4x ξεκλείδωτο με XTRV Rom και θέλω να το επαναφέρω με την τελευταία εργοστασιακή Rom και με κλείδωμα του bootloader. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει τι πρέπει να κάνω και ποιο είναι το τελευταίο MUI που μπορεί να φορέσει;
-
Τελικά έκανα factory reset χάσαμε κάποια αρχεία, αφού δεν γινότανε αλλίως. Ξεκλείδωσα όμως bootloader και εγκατέστησα twrp να υπάρχει. Επειδή παιδιά είναι και φαντάζομαι ότι μπορεί να ξανατύχει, για παλιά rom σε redmi note 4x, έβρισκες και έσβηνες μέσω του twrp to "gatekeeper password.key" και διέγραφες το password. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε καινούργιες Rom MUI 10 τέτοια δυνατότητα;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
gassious - - Recoveries
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ καλό σου βράδυ
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
gassious - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα, για να εγκαταστήσω το twrp σε redmi note 5 απείραχτο, πρέπει να υπάρξει κάποια προετοιμασία όπως ξεκλείδωμα bootloader, ή κάτι άλλο;
-
Καλησπέρα. Μετά από μια αλλαγή κωδικού στο κλείδωμα οθόνης (βλακεία της κόρης μου), ξέχασε τον νέο κωδικό. Δεν τον θυμάται με τίποτα και έχει πλαντάξει. Έχουμε κανονικά πρόσβαση στο Mi acount. Υπάρχει τρόπος να διαγράψουμε, να αλλάξουμε ή να μάθουμε τον κωδικό ξεκλειδώματος; Άντε ρε παιδιά κάντε ένα καλό γιατί "δεν θα βγάλει βράδυ"