Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 124.
-
Παράθεση από Xstos: “Δεν εστάλη από Ολλανδία, αυτός ήταν μόνο ενδιάμεσος διακομιστικός σταθμός transit. Εσένα μάλλον σε μπερδεύει το originatig country. Μην κολλάς, είναι θέμα ορολογίας, που χρησιμοποιεί κάθε εταιρία. Carrier είναι η NL Post σε κάθε περίπτωση. ” Αυτό ακριβώς με μπερδεύει, γι' αυτό ρώτησα μήπως είναι τριγωνική και άδικα αγχώνομαι για το θέμα τελωνείου.
-
Παράθεση από giwrgosalim: “@gassious Αν δεν κανω λαθος ειναι με PostNL αρα οχι δεν ειναι τριγωνικη αποστολη! Επισης απ οτι βλεπω το δεμα σου απεσταλη απο Ολλανδια προς τη χωρα μας!... ” Άν υποθέσουμε ότι απεστάλη από Ολλανδία περνάει από τελωνείο; Αφού είναι χώρα της ΕΕ. Λύστε μου και μια άλλη απορία στο σάιτ της NL μου δίνει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31816/ Η καταχώρηση The item is at the handover point from freight carrier to PostNL 28-02-2017 02:20 και The item has left the o…
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!
-
Ρε παιδιά έχω διαβάσει άπειρες σελίδες, από που να αγοράσω το redmi note 4X (έφυγα από redmi note 3 pro δεν ξέρω άν έκανα καλά) ή να περιμένω να περπατήσει μην φάω καμία πατάτα ως καινούργιο μοντέλο; Παράθεση από demakhs: “Που το ανακάλυψες το συγκεκριμένο site?? Από που στέλνει, από Κίνα, από Ευρώπη ή από Κίνα με τριγωνική αποστολή? Η TNT τι σόι μεταφορική είναι, μόλις την τσακώσει το τελωνείο, εκρήγνυται το πακέτο αυτομάτως?? ” από kimovil το βρήκα έχει άπειρους κινέζους "εμπόρους", αλλά κοιτά…
-
Αγορά κινητού από sunsky-online, έχει αγοράσει κανείς άλλος; Ανάμεσα στους παρακάτω τρόπους πληρωμής ποιός νομίζεται ότι έχει τις λιγότερες πιθανότητες να περάσει τελωνείο; DHL €18.59 2 - 4 working days POST NL €10.34 10 - 15 working days Singapore Post €10.46 7 - 21 working days Swiss Post €11.35 7 - 25 working days Sweden Post €12.62 25 - 30 working days TNT €44.86 3 - 5 working days
-
Παράθεση από spirosmeg: “@reggae_b0y Δεν νομίζω να παίζει τίποτα διότι προχθές παρήγγειλα και σήμερα παρέλαβα με ΕΛΤΑ courier απο το (EU) κατάστημα που έχουν στην Θεσσαλονίκη .... ” Σε ποιο URL μπορώ να βρω το καταστημα στην Θεσσαλονίκη;
-
Σκίσαμε τσσσσ όχι παίζουμε!! Ο διαγωνισμός πότε περίπου θα γίνει βρε παιδιά;
-
Παράθεση από Red21: “ - Την επωνυμία της επιχείρησης: Eglobalcentral - Την Διεύθυνσή της (URL): eglobalcentral.eu - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 4 - Την ημερομηνία αγοράς: 02/01/2017 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 3 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 μέρες (20/01/2017) - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε. - Τα σχόλιά σας (Αρνητικά): Λοιπον το προιον εφτασε σημερα στα χερια μ…
-
+1 από Gassious (1653846465)
-
-
-
-
-
-
Η ψήφος πάει σύννεφο, 4-6 μέσο όρο το λεπτό, γερά παιδιά. +1 από Gassious (1653846465)