Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-124 από 124.
-
Παράθεση από oYoshis_oMitsos: “@gassious τα updates θα γινονται κανονικα. Οπως προαναφερθηκε, OTA Updates αφορουν αποκλειστικα το λειτουργικο σου. Οποια version και να εχεις που να εχει play store, οι εφαρμογες σου θα παιρνουν κανονικα τα updates (εκτος απροοπτου, οπου καιζητας βοηθεια απο εδω). ” οκ ευχαριστώ με κάλυψες Έχεις παραγγείλει πρόσφατα αν δεν κάνω λάθος;
-
Παράθεση από linuxilakis: “Και από Ελλάδα μπορεί π.χ το mygad.gr Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Σωστά απλώς 50 περίπου € διαφορά είναι αρκετά χρήματα Παράθεση από chrdes: “Το τελωνείο ακούγεται πολύ τελευταία. Αν δεν θες να ρισκάρεις παραγγέλνεις από ευρωπαϊκή αποθήκη. Για αξιοπιστία πωλητών υπάρχει ανάλογο θέμα που μπορείς να ενημερωθείς. Το ΟΤΑ update αφορά μόνο το λειτουργικό. Η ελληνική από εδώ γίνεται χειροκίνητα, δηλ. την κατεβάζεις στο κινητό και την φλασαρεις. RN2 Rom Global …
-
Παιδιά καλησπέρα και από μένα και συγχαρητήρια για τη δουλειά όλων σας. Διάβασα όλες τις 51 σελίδες αυτού του θέματος, καθώς και πολλές άλλες διάσπαρτα. Έχω καταλήξει στην έκδοση KENZO μαύρο και έχω κανά δυό ερωτήσεις για εσάς. -Καταρχήν ακούγεται τίποτα για το τελωνείο (κάτι πήρε το μάτι μου σε προηγούμενα ποστ) ή δεν έχει αλλάξει κάτι; Είναι ακόμη μικρή η πιθανότητα ή θα πληρώσουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας. -Δεν βλέπω να το έχει in stock κανένα αξιόπιστο μαγαζί από αυτά που αναφέρονται, τι με…