Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-59 από 59.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
PHILIMON - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από PHILIMON: “Μήπως υπάρχει κάποιος αξιόπιστος τρόπος να πάρω Backup τουλάχιστον το IMEI που με ενδιαφέρει; ” Μπες στο twrp και επέλεξε το efs...Βασικά αν το θέμα σου είναι οι εφαρμογές επέλεξε τα πάντα πλην το data Φυσικά το backup θα μπει στον υπολογιστή γιατί πιθανότατα να χρειαστέι format data το κινητό. ” Ευχαριστώ, το έκανα. Πήρα Backup ΜΟΝΟ το EFS που ήταν 3MB. thumbup.png Από κει και πέρα βέβαια, αν το NANDroid αποτελεί τον μόνο ΑΣΦΑΛΗ τρόπο για Downgr…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παιδιά το backup από TWRP είναι όχι απλά βασικό αλλά νομίζω υποχρεωτικό πριν κάνουμε το οτιδήποτε για να έχουμε ασφάλεια. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από takisfrag: “είναι όχι απλά βασικό αλλά νομίζω υποχρεωτικό ” Αυτά θα τα δουν στο μέλλον αν χάσουν κανα imei και τρέχουν και δεν φτάνουν.. ” Επειδή έχω περασμένες πάρα πολλές εφαρμογές και προφανώς ένα Backup από TWRP (NANDroid Backup) θα βγει αρκετά μεγάλο... Μή…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από devi-ji: “Αντιμετωπιζω προβλημα με τον fingerprint sensor με τη νεα rom. Παρα πολλες φορες δεν το αναγνωριζει ενω με την παλαιοτερη ρομ ποτε δεν ειχα προβλημα. Εχει εμφανιστει και σε κανεναν αλλον? ” Παράθεση από Artemius: “αναφέρω και εγώ οτι έχει πρόβλημα ο fingerprint reader με αυτήν την ρομ, πολλές αποτυχημένες προσπάθειες. ” Παράθεση από georgis4: “επιβεβαιωνω και εγω οτι υπαρχει σοβαρο θεματακι με τον fingerprint sensor, και ας εβαλα 3 νεα δακτυλικα απο την αρχη.επισης τραβας …
-
Σωστά. Το PayPal σε καλύπτει σε τέτοιες περιπτώσεις. Το καλύτερο θα ήταν αν είχες κάποιο βίντεο ή έστω φωτογραφίες με το πακέτο που έχει το λάθος τηλέφωνο. Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεις εύκολα τι έχει συμβεί. Προσωπικά τραβάω πάντα βίντεο όποτε παίρνω πράγματα αξίας. Σε κάθε περίπτωση δράσε άμεσα. Πρώτα επικοινώνησε με το μαγαζί και αν δεις ότι δεν υπάρχει συνεννόηση, άνοιξε αμέσως υπόθεση στο PayPal. Επίσης ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα, που είχα ανοίξει όταν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία ε…
-
Παράθεση από yanni: “Παράθεση από Bodai: “Επειδή έτυχε και σε μενα @maddoctor να περιμενω πακέτο από Gearbest με *********CZ πακέτο να ξέρεις ότι θα ενημερωθεί το tracking number μολις περάσει από Πράγα.. Μέχρι τότε δεν υπάρχει πουθενά.. Δες το δικο μου ... Number: RR262314605CZ Package Status: In Transit Destination Country: Greece 2016-07-28 10:54 CZECH REPUBLIC, SEND ITEM ABROAD 2016-07-28 06:33 CZECH REPUBLIC, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER Origin Country: Czech Republic 2016-07-29 00:00 22000, …
-
Παράθεση από xristina1984: “Σιγά σιγά να έρθουμε στο καίριο ερώτημα.... Xiaomi Redmi note 3 pro 3Gb/32GB ή Xiaomi Redmi Note 4 3Gb/64Gb ” Παράθεση από glitho: “Περί 10πυρηνων κτλ . Μη ψαρωνετε. Από sd650 σε helio x20 ή διάφορα είναι μικρή στο σκόρ (από kimovil το είδα) . Άλλα πράγματα μετρούν πιο πολύ. Όπως τι μνήμη rom φοράει το rn4 . Είναι emmc 5 ή άλλαξαν σε samsung ufs 2 που είναι πολύ πιο γρήγορη σε read write. Εκεί θα φανεί ή γρήγοραδα του στην καθημερινή χρήση. Όχι στους πυρήνες. Όσο για …
-
Redmi 3 pro vs Redmi 3s
ΜήνυμαΠαράθεση από georgeth50: “Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι δεν γράφουν εφαρμογές στην sd κανένα από τα δύο. ” To Redmi 3S δεν έχει Rom βασισμένη στο Android 6? Άρα, δεν έχεις τουλάχιστον την δυνατότητα επιλογής για ενοποίηση της κάρτας microSD? Δε λέω ότι είναι το ίδιο φυσικά αλλά ρωτάω γιατί από ότι ξέρω αυτό είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του Android 6. Προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ και περιμένω πως και πως να βγει Rom βασισμένη στο Android 6 για την συσκευή μου...
-
Είχα την εντύπωση ότι η International έκδοση είχε να κάνει μόνο με το Software και όχι με Hardware χαρακτηριστικά! Οπότε είσαι ΟΚ.
-
Εγώ πήρα τις πληροφορίες από το Vickmall που το πήρα και θεωρείται γενικότερα το πιο αξιόπιστο μαγαζί από Κίνα για κινητά. Μακάρι βέβαια να είναι λάθος του Vickmall σε αυτή την περίπτωση... Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος να δούμε τα χαρακτηριστικά αυτά στη συσκευή μας;
-
Παράθεση από naxian: “Xiaomi redmi note 3 pro έχει και την 800αρα συχνότητα που δεν έχει το καινούργιο. Για όσους είναι wind και επαρχία;) Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk ” Όχι, το Xiaomi Redmi Note 3 Pro δεν υποστηρίζει τα 800MHz στο 4G. Πιο αναλυτικά, υποστηρίζει... p-9.jpg 2G GSM: 900/1800/1900MHz 3G WCDMA: 850/900/1900/2100MHz, CDMA 2000: BC0 4G FDD-LTE: 1800/2100/2600MHz, TDD-LTE (B38/B39/B40/B41: 2555-2655MHz) Αυτός είναι και ο λόγος που μπόρεσα πουλήσω άνετα το προηγούμενό μου κι…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από PHILIMON: “Από ότι βλέπω, έχετε προσθέσει στη λίστα και το νέο RedMi 3S (Land) => ” Υπαρχει είδη η ελληνική developer για την συσκευή ” Ευχάριστο αυτό. Bάζοντας "redmi 3s" στην αναζήτηση στο φόρουμ δεν έβρισκα τίποτα! Μετά από ψάξιμο όμως στα Downloads --> Ελληνικές GTV ROM, βρήκα αυτές. Αναμένουμε λοιπόν και τις Stable 8, τόσο για μένα, (Redmi Note 3 Pro) όσο για το μελλοντικό κινητό του brother... Ευχαριστώ
-
Από ότι βλέπω, έχετε προσθέσει στη λίστα και το νέο RedMi 3S (Land) => Βέβαια από ότι έχω δει δεν υπάρχει κάτι ακόμα γι΄αυτό το κινητό στο φόρουμ μας αλλά αυτό είναι είναι καλό σημάδι ότι άμεσα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν πράγματα... Ενδιαφέρεται να το πάρει ο αδερφός μου αυτό το κινητό αλλά ΜΟΝΟ αν υπάρχει δυνατότητα να έχει ελληνική Rom από εδώ... Δε γνωρίζει Αγγλικά, οπότε τα ελληνικά είναι μονόδρομος γι' αυτόν. Αν γνωρίζει κάποιος, ας ενημερώσει ως προς το πλάνο που υπάρχει για αυτό το μοντέλο…
-
Πολύ κατατοπιστικό και ενδιαφέρον το άρθρο για το Mpdecision. Και το γεγονός ότι θα συμπεριληφθεί όπως είπες στο επόμενο Update για τη συσκευή μας, ακόμα καλύτερο!!!
-
Παράθεση από gkalen: “...έχω τελείως διαφορετική άποψη για τέτοιου είδους εφαρμογές και ποτέ δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο , πόσο μάλλον όταν στις ρομς μου χρησιμοποιώ battery tweaks and scripts , συν ότι από το επόμενο update θα συμπεριληφθεί και το MPdecision ” Επειδή προσωπικά με ενδιαφέρει το να γνωρίζω πόσους κύκλους φόρτισης έχει η μπαταρία μου, θα ήθελα όταν έχεις λίγο χρόνο και όρεξη να μου το εξηγήσεις λίγο αυτό που λες. Δηλαδή γιατί είσαι αρνητικός, τι κάνουν τα battery tw…
-
Μα δεν είπα τίποτα για Flash-άρισμα! Απλά για τους Drivers ρώτησα. Μιας και θα ήθελα να τσεκάρω το Mi PC Suite. Εν τω μεταξύ ούτως ή άλλως την αγγλο-κινέζικη Developer ROM έχω στο κινητό μου. Φυσικά θα κάνω καλού κακού τον έλεγχο που περιγράφεται εδώ αλλά αυτό όταν ασχοληθώ με Flash-άρισμα, (αφού πρώτα λάβω και την έγκριση). Αυτό που ρώτησα ουσιαστικά είναι ποιος είναι ο ορθότερος τρόπος να περαστούν οι Drivers για το Redmi Note 3 Pro. Μέσω του Mi PC Suite, που λογικά θα τους περάσει κατά την εγ…
-
Βασικά περιμένω την έγκριση για το ξεκλείδωμα του Bootloader, (χθες την έκανα). Σε πρώτη φάση όπως είπα, θα περάσω αυτήν που θα βγει αύριο και με τον καιρό θα ασχοληθώ και με τα υπόλοιπα... Θέλω πρώτα να εξοικειωθώ με το MIUI και της δυνατότητές του και να έχω και μια σεβαστή εμπειρία πριν δοκιμάσω οτιδήποτε άλλο. Αν βέβαια τύχει να αντιμετωπίσω τίποτε προβλήματα, ίσως αναγκαστώ να το κάνω αυτό νωρίτερα... Αλήθεια, πως τα βλέπεις τα πράγματα σχετικά με την Marshmallow? Είναι το μόνο πράγμα που μ…
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... Το πρώτο πρόβλημα λύθηκε χωρίς καν να το καταλάβω, μετά από κάποια τεστ που έκανα με τα δίκτυα, (4G, 3G, 2G). Δεν έκανα κάποιου είδους καθάρισμα, (cache). Απλά δέχτηκα κλήση μετά και είδα ότι όλα καλά. Δεν φταίει κάποια από τις αλλαγές που έκανα πάντως, αφού το ρύθμισα πάλι όπως ακριβώς ήταν και πριν και δεν έχω πρόβλημα πια. Υποθέτω ότι απλά είχε φάει κάποιο κόλλημα και με κάποια από τις αλλαγές ξεκόλλησε. Τέλος καλό, όλα καλά. Η Gkalen ROM τώρα, από ότι…
-
Γεια χαρά σε όλου σας. Αν και δεν είμαι νέο μέλος, (είχα γραφτεί με αφορμή το Mi Band V1.0 όταν το πήρα), από τώρα και στο εξής θα ασχολούμαι ενεργά με το πολύ καλό φόρουμ σας. Ο λόγος είναι ότι από χθες είμαι κι εγώ κάτοχος (για πρώτη φορά) Xiaomi κινητού (Redmi Note 3 Pro). Οι πρώτες εντυπώσεις τόσο από τη συσκευή όσο από το MIUI είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. Αγόρασα το κινητό από το Vickmall περίπου 180+ ευρώ μαζί με extra θήκη + Tempered Glass, (πέρα από τα δώρα που δίνουν). Ζήτησα και μου ήρ…
-
Ψήφισα κι εγώ παιδιά. Είμαι μέλος με το ίδιο User Name και εκεί: PHILIMON Καλή χρονιά σε όλους...