Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 63.

• Mi a2 απόκρυψη

Siritos - - Mi-A2 (Jasmine)

Μήνυμα

Δεν θυμάμαι που αλλά το βρήκα. Εκεί που έλεγες λογικά. Ευχαριστώ πολύ.

• Mi a2 απόκρυψη

Μήνυμα

Δεν το βρίσκω.

• Mi a2 απόκρυψη

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση. Έδωσα το κινητό μου στην γυναίκα μου και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όταν καλεί βγαίνει πάντα με απόκρυψη σε όλους. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ.

• Με επίσημη εφαρμογή σε mi band 3 δηλαδή δεν θα έχει ελληνικά; Ευχαριστώ

• Ξανά έκανα και μου στέλνουν αυτόματες απαντήσεις .

• Έστειλα ένα αλλά κανείς δεν μου απάντησε. Μπορείς να μου πεις που συνγκεκρημενα μέσα sro PayPal.

• Το PayPal δεν με δικαίωσε ακόμα και με στοιχεία ότι παραδόθηκε Γερμανία. Η υπόθεση έκλεισε από παντού.

• Εχω βρει το μπελά μου. Όλα τα στοιχεία είναι σωστά για Ελλάδα και μόνο για μένα και to gearbest δεν είναι πλέον αξιόπιστο για μένα. Τίποτα ποτέ ξανά gearbest και βλέπουμε με τα άλλα και λεφτά με τίποτα δεν δίνουν πίσω ακόμα και με PayPal απο 16 Αυγούστου είμαστε σοβαροί.„“

• Εγω πήρα από gearbest Android box 16 Αυγούστου 2019 και ακόμα να το παραλάβω. Φαινόταν κολλημένο και ζήτησα λεφτά πίσω αλλά ακόμα με γράφουν. Ξαφνικά φάνηκε να το έχω παραλάβει εγώ στην Γερμανία και ούτε επιστροφή και μετά από resolution center λένε ότι το έχω παραλάβει εεεε Ελλάδα Θεσσαλονίκη είμαι δεν το βλέπετε. Τι να πω ποτέ ξανά gearbest Kai PayPal.

• NO updates

Μήνυμα

Έγινε

• NO updates

Μήνυμα

Χωρίς καμία sim; Η μόνο με Vodafone η cosmote sim μέσα πετύχει; Ευχαριστώ.

• NO updates

Μήνυμα

Παράθεση από socm: “Να ενημερώσω ότι σήμερα έλαβα την αναβάθμιση Σεπτεμβρίου απλά κλείνοντας την κάρτα της wind μέσα από τις ρυθμίσεις δικτύου ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64488/ Αυτό μου γράφει δεν μπορώ να την απενεργοποιήσω ακόμα και που την έβγαλα δλδ χωρίς κάρτα sim πάλι τίποτα.

• NO updates

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Καμία κάρτα άλλης εταιρείας από κάνα φίλο σου δανική για λίγο ? ” Μα από πέρσι το καλοκαίρι που το πήρα και αναβάθμιση σε Android 9 έκανε και ξαφνικά σταμάτησε Άστον Δεκέμβριο του 2018.

• NO updates

Μήνυμα

Παράθεση από socm: “Καθυστερημενα απαντάω.δεν ήξερα ότι έχεις wind.απλα εγώ έκλεισα από ρυθμίσεις την κάρτα wind.kai mou κατέβασε αμέσως το update Αυγούστου.ενω είχα μείνει στου Μαϊου. ” Σιγά την καθυστέρηση απλός εγώ έχω μόνο μια κάρτα και δεν με αφήνει να την απενεργοποιήσω αλλά πάλι και χωρίς τίποτα.

• NO updates

Μήνυμα

Τι μου προτείνετε ακριβώς να κάνω; Σας ευχαριστώ.

• NO updates

Μήνυμα

Ευχαριστώ φίλε μου αλλά τίποτα Δεκέμβριος 2018 μένει τι εισαγωγή έκανε το Kaiser shop δεν ξέρω.

• NO updates

Μήνυμα

Με λειτουργία πτήσης δεν έγινε τίποτα βγάζω sim και κάνω επανεκκίνηση και βλέπω.

• NO updates

Μήνυμα

Ευχαριστώ θα δοκιμάσω αλλά πρέπει να βγάλω την sim αναγκαστικά γιατί έχω μόνο μια. Αλλά πώς ήξερες ότι έχω wind;

• NO updates

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να κάνω hard reset το κινητό μήπως και πάρει καμία αναβάθμιση έχω μείνει στο 2018. Θέλω να κάνω backup αλλά το Mi suit δεν βλέπει το κινητό μου. Υπάρχει καμία λύση μέσω υπολογιστή πάντα ευχαριστώ.

• NO updates

Μήνυμα

Εγώ είμαι ακόμα Δεκέμβριος 2018...