Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν σας έχω νέα: Αφού ξεκλείδωσα - κλείδωσα το κινητό και πέρασα ένα κάρο rom τελικά το πρόβλημα το κάνουν μάλλον τα handsfree. Με το ίδιο κινητό είχα πιο παλιά το εξής πρόβλημα με τα handsfree, αν τυχόν έβαζα και μετά τα έβγαζα φαινόταν (κολλημένο) σαν να είχε handfree ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε. Φύσαγα μέσα στην τρυπούλα και ξεκόλλαγε. Το απόγευμα κάποια στιγμή μου εμφάνισε να έχει hansdfree (το εικονίδιο), ενώ στην ουσία δεν είχε, εκείνη την στιγμή έκανα κλήση και…
ναι φανονται κανονικα και με την ίδια sim μπάινω κανονικα στο Internet me 4G , δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, μόνο κλήσεις δεν μπορώ να κάνω, internet με δεδομένα έχω κανονικότατα..............
Ενημερωτικά, το κινητό που έχει το πρόβλημα σε όλες τις άλλες λειτουργίες πάει σφαιρα, internet κλπ, το πρόβλημα του είναι όταν πάει να κάνει κλήση, εκεί κολλάει και αργεί και δεν κάνει
σήμερα είμαι δουλειά και δεν θα μπορώ να ασχολήθω πάρα πολύ, μάλλον πρέπει να αγοράσω άλλο, ήταν καιρός αλλά μόλις είχα περάσει την 9.5 miui την Παρασκευή (δεν είχα ξαναπεράσει σε αυτό το κινητό άλλη rom από όταν το αγόρασα 2/2017) το κινητό πήγαινε σφαίρα και οκ, θα βγάλω κανένα εξάμηνο ακόμη, όχι τίποτα άλλο να κάνω καλή έρευνα αγοράς. Αν έχετε καμιά άλλη ιδέα για rom πέιτε μου. Επίσης είμαι ανάμεσα (για καινούργιο) σε redmi note 8 pro 6/128 και σε redmi note 9 pro 6/128. Έχω διαβάσει ότι το 1…
Καλημέρα παιδιά, έβαλα το βράδυ μια άλλη rom ξενη μεσω Twrp. έκανε κλήση αλλά με πού καθυστέρηση, δηλαδή το τηλέφωνο δείχνει να αντιδρα καθυστερημένα στις εντολές γενικα.