Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
καλημερα παιδια επειδη ειχα μεγάλη περιέργεια την περίμενα πως κ πως έχω να πω μπραβω ομάδα!!κατά τα άλλα ή ρομ παει καλά θα διξει σε λίγες μέρες άμα έχει κάποια θεματακια καλή συνέχεια!!!ρεντμι νοτε 3 προ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “@dionyshs89 έκανες αναβάθμιση ή καθαρή εγκατάσταση?” Ekana dalvik-cache-kai eswteriko xwro!!είπαμε και προχθες και δεν έχει θέμα σε αλλα πράγματα παρά μόνο σε αυτό το παιχνίδι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μήνυμαcc215a66fe73dfb79ba47ead4108d2da.jpg Συνέχεια αυτό μου κάνει! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλά ναι σίγουρα!!0a993e229433b7fb0b8e7281ecbc8c52.jpg με αυτό τι κάνουμε ζαλισε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Γενικά με τις τελευταίες Ρομ είδα και εγώ υπερθερμάνσεις σχεδόν σε όλα μου τα κινητά” Αναμονή για την καινούρια αναβάθμιση μπας κ στροση!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από balouk: “Καλησπερα σε όλους. Από όταν πέρασα τη from σε Redmi 3pro, παρατηρώ υπερθέρμανση του τηλεφώνου και κατανάλωση της μπαταρίας πολύ γρήγορα. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα;” Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα αλλα έβαλα MM και όλα οκ αλλού είναι θέμα μου τερματιζονται ή υπηρεσίες γοογλε δεν μπορώ να παίξω !! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχω εδω κ μία μέρα όλο τερματίζεται υπηρισιες γοογλε play δεν μπορο να μπο σε παιχνίδι!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΔεν θα έχεις κανένα θέμα για αναβάθμιση!γιατί να μην αλλάζει λίγο δύσκολο κατέβασε κ βάλε ήχο κλήσης από zedge app..όλα καλαα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Όχι κανένα θέμα!! Στις επόμενες εκδόσεις δεν θα χρειάζεται διπλό φλασάρισμα! θα μπαίνουν χωρίς κανένα πρόβλημα!!! Τώρα για το φίφα αν θες κάνε ένα καθαρισμό cache/dalvik μπας και στρώσει! ” Ευχαριστώ οποτε να μην μπο σε καμία διαδικασία!!όσο για το φιφα εβγαλα εντελος άδικα μπαταρία τρώει 8ac6a51c742e72fd4cc6753b8821ce66.jpg αυτή τη ρομ εχω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Αν είσαι στην τελευταία έκδοση και σου παίζει κομπλέ μην κάνεις τίποτα! Αν έχεις GTV Dev και θες να αναβαθμίσεις μπορείς να το κάνεις με απλή αναβάθμιση αλλά θα περάσεις πρώτα την ρομ την beta και μετά την άλλη!” Όλα πεζουν μία χαρα απλά γιατί όταν ανοίγω να πεξω φιφα κανει επανακινηση μόνο του!!είμαι μ την τελευταία έκδοση 6.9.9 δεν ξέρω άμα είναι μπετα αλλά έχω κ ροοτ και το ντολπι κ κάτι άλλο άμα κάνω αναβάθμιση τώρα με το επομενω που θα έρθει θα έχω θεμα Στάλθηκε από …
-
ΜήνυμαΟποτε τι μου προτείνεται να κάνω καθαρή εγκατάσταση ξανά από την αρχή?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠέρασα την πρώτη την παρασκευή που βγήκε με ροοτ κ όλα τα παρελκόμενα!!το πήρε κανονικά έκανα wipe-dalvik-cache ektos σύστημα και μία χαρα!μηπος πρέπει να περάσω καθαρή εγκατασταση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαa1440c55d294095d07b6f0e4e88a0b5a.jpg αυτήν έχω τωρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμακαλημερα παιδιά !!ηθελα να ρωτησο απλός επηδει πέρασα αυτή την ρομ χωρις να κάνω τα παραπάνω και το πήρε κανονικά ,τώρα πρέπει να ξαναπερασω την φιχ επηδει βλέπω βγήκε άλλη ρομ!!κάτι τελευταίο όταν πάω να πεξω φιφα εννοώ όλα λυτουργουν κανονικά αυτό κά ει ρεσταρτ μόνο του
-
0b990f2d14dc97db7be97d1becf6c294.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά..εγώ έκανα όλα τα βήματα που πρέπει απλός να προσεχουν κατοχή νοτε 3 προ να μην κάνουν καθαρισμό σύστημα μαζί στην επιλογή για advance μέσα στο ρεκοβερι διότι θα σας κολιση στο λογκο και μετά ξανά από την αρχή ,υπάρχη κ περίπτωση να κλείση μπουτλοαντερ!!εγώ έτσι το έκανα λειτουργη μία χαρα...απλός το μόνο κακό είναι κλεινη το τηλ κάνει επανακινηση όταν ανοιξω να πεξω φιφα.ξερει κανείς γτ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα λοιπόν πέρασα κανονικά οπος όλα και δεν έκανα καθαρή όλα πάνε ρολόι θα δούμε κ στην πορεία! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα!!λοιπόν δουλεψα λίγο κατευθείαν. Κατάλαβα αυτή έκδοση είναι πόλη καλή μπράβο στα παιδιά!!!πολλά fix Γενικά !!καληνύχτα σας!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έτυχε!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk