Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 68.
-
Καλησπέρα, διαβάστε ένα ωραίο άρθρο από το doctor android (Πώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε περισσότερες εφαρμογές με ευκολία, σε όλες τις συσκευές Android | Dr. Android) και θα καταλάβετε πολλά πράγματα! (Πώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε περισσότερες εφαρμογές με ευκολία, σε όλες τις συσκευές Android). Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού φυσικά έχουμε κάνει τα απαραίτητα backup επαφές και εφαρμογές.Σκοπός μας πριν κάνουμε η πριν περάσουμε άλλη rom, να καθαρίσουμε τον φάκελο /data/app για να μην …
-
Παράθεση από bandit650: “εχω το λινκ με ολα αυτα που ζητας αλλα ειναι απο αλλο φορουμ και δε ξερω αν επιτρεπετε να το βαλω εδω. το θεμα ειναι οτι εχουν καταφερει επιτυχως to hongmi να το πανε στα 2.77 τον εσωτερικο χωρο παιρνοντας απο το αλλο αχρησιμοποιητο αποθηκευτικο χωρο. το θεμα ειναι αν καθε φορα θα πρεπει να κανουμε τη ιδια δουλεια. η θα πρεπει να μεινουμε σε μια ρομ και τελος οι αναβαθμισεις.” Το βρήκα σε ευχαριστώ αλλά διάβασα εκτός από καλά λόγια και κάτι μπρικαρίσματα.Τώρα με τις αναβ…
-
Παράθεση από bandit650: “σκευτομουν για επεκταση του εσωτερικου χωρου με το μετεος αλλα δε ξερω αν πρεπει να το κανω καθε φορα που ερχετε καινουργια αναβαθμιση της ρομ.” Εγώ χρησιμοποιώ το link2sd plus και είδα πως κάποιος φίλος πρότεινε και το all-in app2sd πάντως είναι ένα θέμα με την μεταφορά των εφαρμογών στην sd κάρτα.Επίσης πιστεύω και αν κάνω λάθος να με διορθώσει κάποιος ότι αν δεν κάνεις wipe, η νέα rom θα πέσει πάνω στην άλλη δεν θα γίνει καθαρή εγκατάσταση και θα μειωθεί ο χώρος αποθή…
-
σκευτομουν για επεκταση του εσωτερικου χωρου με το μετεος αλλα δε ξερω αν πρεπει να το κανω καθε φορα που ερχετε καινουργια αναβαθμιση της ρομ. Προσπαθώ να βρω το μετεος που αναφέρεις και τον τρόπο που θα το κάνω.Αν θέλεις εξήγησέ μου. Εγώ χρησιμοποιώ το link2sd plus και είδα πως κάποιος φίλος πρότεινε και το all-in app2sd πάντως είναι ένα θέμα με την μεταφορά των εφαρμογών στην sd κάρτα.Επίσης πιστεύω και αν κάνω λάθος να με διορθώσει κάποιος ότι αν δεν κάνεις wipe, η νέα rom θα πέσει πάνω στην…
-
Παράθεση από Hatebreeder13: “Mε συγχωρεις φιλε μου, εχεις δικιο οτι δεν το προσεξα. Μπορεις να μου εξηγησεις ομως πως απ ολα τα ατομα που περασαν απροβληματιστα τη νεα ρομ ετυχε αυτο το θεμα μονο σε εμας τους δυο? Δεν το ρωτω ειρωνικα φυσικα, απλα με παραξενευει παρα πολυ και μου προκαλει μεγαλη απορια. Για να ειμαι ειλικρινης με ελουσε κρυος υδρωτας μεχρι να επαναφερω το κινητο μου σε λειτουργια. Αφου εφτιαξε ολα καλα ομως..” Δεν έγινε καμία παρεξήγηση φίλε μου να ζητάς συγνώμη απλά διευκρίνηση…
-
bandit650 Έχει κάποιος καμία λύση για το εσωτερικο αποθηκευτικό χώρο; στο κινητό δε Έχω ούτε τραγούδια ούτε ταινίες παρά ελάχιστες εφαρμογές σε σχέση με άλλους. Και το αποτέλεσμα είναι Αυτό που φαίνεται Στη φωτογραφία Link2SD (play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&hl=el) αφού κάνεις partition την sd κάρτα.
-
Ο/H harvad έγραψε:καλησπέρα, μπήκα σε recovery έκανα wipe data /factory reset και μετά update from sd card.Έλα που σταμάτησε την εγκατάσταση!!!! (install sd card.... installind update Android.... set- per :some changes failed! installation aborted please continue to update your system! reboot κόλλησε στο mu και ...........τίποτα. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ.Ξανακατέβασμα της 3.19 σε άλλη κάρτα μεταονομασία update και ξαναμανά.(Ευτυχώς ηrecovery λειτουργούσε καλά!Προχώρησε την εγκατάσταση πιο πολύ και ξανά σφάλμα!…
-
καλησπέρα, μπήκα σε recovery έκανα wipe data /factory reset και μετά update from sd card.Έλα που σταμάτησε την εγκατάσταση!!!! install sd card.... installind update Android.... set- per :some changes failed! installation aborted please continue to update your system! reboot κόλλησε στο mu και ...........τίποτα. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ.Ξανακατέβασμα της 3.19 σε άλλη κάρτα μεταονομασία update και ξαναμανά.(Ευτυχώς η recovery λειτουργούσε καλά!Προχώρησε την εγκατάσταση πιο πολύ και ξανά σφάλμα!Rebbot και ως δια …
-
Καλημέρα και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις απαντήσεις admin, tora33, είναι χρήσιμο να κάνουμε σωστές κινήσεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα!
-
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση tora33 δεν κατάλαβα το (χωρίς να κάνεις ρυθμίσεις , παράβλεψη) , οικονομία χρόνου!! Αν θέλεις εξήγησε το μου, μπορώ να κάνω διαμόρφωση χώρου; τι εννοείς;
-
Συγχαρητήρια σε όλους φίλοι, συνεχίστε έτσι. Μία ερώτηση θα περάσω την 3.19 στο Note, να κάνω wipe data πριν περάσω την νέα rom η μετά; (Έχω την 3.15 τώρα.) Θέλω να κάνω ένα καθάρισμα φυσικά έχω κάνει τα ανάλογα backup που θέλω.
-
Αγορά Note
ΜήνυμαΨάξτο λίγο φίλε μου και εγώ από το vickmall το πήρα με αγγλοκινέζικη rom.Eτσι ψαχνόμουνα όπως και εσύ και μπήκα σε αυτόν τον φάκελο που σου είπα και έκανα update.Μπες σε κάθε φάκελο μέσα και κοίτα το περιεχόμενό του θα το βρεις το update,μην αγχώνεσαι!
-
Αγορά Note
ΜήνυμαΣτην επιφάνεια θα έχει ανάμεσα σίγουρα στους φακέλους έναν που γράφει security (ασφάλεια).Άνοιξε τον και μέσα σε αυτόν έχει πολλούς φακέλους και θα δεις τον φάκελο update αναβάθμιση!!!Τικάρισε τον και κάνε update το zip της rom που θα έχεις πριν βάλει στην εξωτερική κάρτα και το οποίο θα έχεις μεταονομάσει update.
-
Ισως χρειαστεί ένα FULL WIPE - Factory Defaults λόγω των αρκετών αλλαγών που έχουν γίνει στην δομή των φακέλων τουdata/miui/apps και άλλων του συστήματος. Tο κάνουμε πριν περάσουμε την νέα rom η μετά αφού την έχουμε ήδη περάσει;
-
Ένα νέο tip είδα τώρα και σας το μεταφέρω!Πώς αποθηκεύονται αυτόματα οι φωτογραφίες μας στην κάρτα sd. [Stable 23+25] Save Your Camera Images To External SD Card Without App/Root - Redmi Note - MIUI Official Community .Κάνουμε update το apk και οι φωτογραφίες μας αποθηκεύονται κατευθείαν σε φάκελο στην κάρτα sd.Δεν το έχω δοκιμάσει, μόλις το κατέβασα.Δεν ξέρω πως να ανεβάσω το apk και αν επιτρέπεται, ας μου απαντήσει όποιος ξέρει.
-
Αγορά Note
ΜήνυμαΈχεις δίκιο αλλά δεν πρόσεξες ότι και στα δύο site μιλάει για υποτιθέμενες τιμές κυκλοφορίας του κινητού ( Το Xiaomi Redmi Note θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 26 Μαρτίου υπάρχουν καταστήματα πάντως που θα το φέρουν και στην Ευρώπη) insomnia και τα σχόλια τους έχουν ημερομηνία 19 Μαρτίου.Από το θα μέχρι το όταν έχει μεγάλη διαφορά.Τέλος πάντων τώρα έχει 158,86 ευρώ στο vickmall (Xiaomi Redmi Note SPECIAL PRICE: €158.86) η επιλογή δική σου!!!
-
Αγορά Note
Μήνυμακάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει,αν μιλάς για το redmi note πάντως, πάρτο με κλειστά μάτια είναι super κινητό για τα λεφτά του και διάλεξε ένα αξιόπιστο store όπως vickmall η minideal.
-
Αγορά Note
ΜήνυμαΥ.Σ. Μην φοβηθείς για όσα γράφονται πιο πάνω σχετικά με τις rom τα χαμένα s/n και imei.Και γω όπως γράφω πιο πάνω την παραγγελία στην αρχή την έκανα με multilanguage και μετά βρήκα την selina online από το vickmal και την άλλαξα.Όπως και να το παραγγείλεις όλα γίνονται δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.