Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-68 από 68.

• Αγορά Note

harvad - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

topmar ,όπως θέλεις φίλε μου παραγγειλέτο η επιλογή τώρα είναι δική σου.Εγώ προσωπικά το παράγγειλα με αγγλοκινέζικη ,το παράλαβα σήμερα το πρωί και τώρα μόλις του πέρασα την ελληνική 3.15.Μόλις σταθεροποιήσουν την 3.17 θα την περάσω.Τα συγχαρητήρια μου σε όλο το team εδώ στο forum, για την υπερπροσπάθεια και τα εξαιρετικά αποτελέσματα τους.Είναι όλα κατανοητά εύκολα και αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες θα ευχαριστηθείς αυτό το υπέροχο κινητό!!!

• [Redmi 1/Note] How to increase Redmi's both speakers and headset volume - Redmi 1/1S - MIUI Official Community

• Πως θα μετακινήσεται εφαρμογές και φωτογραφίες στην κάρτα sd με το XExtStorage! (Redmi 1S: Save your Internal Storage using XExtStorage - Redmi 1/1S - MIUI Official Community) δεν είμαι σίγουρος αν κάνει και στο redmi note ,apk είναι δοκιμάστε το.

• Anastasis και όλοι οι φίλοι εδώ στο εξαίρετο forum πως μπορείτε να μεταφέρεται εφαρμογές στην κάρτα sd με το apk XExtStorage. (Redmi 1S: Save your Internal Storage using XExtStorage - Redmi 1/1S - MIUI Official Community) για να ελαφρώσετε το κινητό σας!!

• Αγορά Note

Μήνυμα

Φίλε administrator έχει τύχει να χρησιμοποιώ το flash tool με τικαρισμένο το preloader και το dps_bl (δεν είναι απαραίτητα) για να ξαναπεράσω την rom στο κινητό μου και να χάνω το imei!! To επανέφερα με το Mobileunckle MTK Tools δείτε το σχετικό άρθρο αχρείαστο να σας είναι.http://www.doctorandroid.gr/2014/04/invalid-imei-mediatek.html

• Αγορά Note

Μήνυμα

Δεν κάνω διαφήμιση αλλά το vickmall είναι the best.Άμεση απάντηση στα mail, live chat, ευγενέστατοι ,γρήγοροι σε όλα!!!!!!!!!Και έχω ακούσει ότι είναι original όλα τα προ'ι'όντα.

• Αγορά Note

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα σας.Κώστα μόλις έκανα την παραγγελία στο vickmall και στην selina με multilanguage rom.Δεν νομίζω αλλάζοντας μια rom να αλλάζει το imei και ειδικά το s/n number! Να χαθεί το imei και να ξαναβάλεις το ίδιο ισχύει και μου έχει τύχει σε άλλη συσκευή αλλάζοντας rom πολλές φορές.Νομίζω ότι το s/n και το imei είναι οι ταυτότητες του κινητού κατά κάποιον τρόπο.

• Ευχαριστώ για την αποδοχή και την φιλοξενία σας ,Χάρης