Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.
-
Παράθεση από geoanto555: “@Feygatos... τι έκανες τελικά ;; ” Το παλευω πανω από μια ώρα, τα κανω όλα σωστά δεν βλέπει τη ρομ μέσω twrp δείχνει μόνο κατι ακαταλαβίστικους φακέλους. Δεν έχω sd ούτε otg εύκαιρο να τη πέρναγα εκεί τη ρομ. Έχω κάνει 25 κινητά αλλά τελευταία φορά ασχολήθηκα το 2018 και ποτέ δεν είχα θέμα. fastboot rom δεν πέρασα ουτε πέρασα ποτέ σε κανένα κινητο απόσα έχω, αν και δεν μπόρεσω καν να βρω για το κινητό μου. Βασικά τη βρηκα τη fastboot τη κατεβάζω τώρα, έψαχνα στο φορουμ,…
-
Παράθεση από geoanto555: “@Feygatos... τι έκανες τελικά ;; ” Το παλευω πανω από μια ώρα, τα κανω όλα σωστά δεν βλέπει τη ρομ μέσω twrp δείχνει μόνο κατι ακαταλαβίστικους φακέλους. Δεν έχω sd ούτε otg εύκαιρο να τη πέρναγα εκεί τη ρομ. Έχω κάνει 25 κινητά αλλά τελευταία φορά ασχολήθηκα το 2018 και ποτέ δεν είχα θέμα. fastboot rom δεν πέρασα ουτε πέρασα ποτέ σε κανένα κινητο απόσα έχω, αν και δεν μπόρεσω καν να βρω για το κινητό μου. Βασικά τη βρηκα τη fastboot τη κατεβάζω τώρα, έψαχνα στο φορουμ,…
-
Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω το βραδακι κατά τις 9.
-
Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω το βραδακι κατά τις 9.
-
Παράθεση από geoanto555: “@Feygatos... ota.xiaomi-miui.gr/suktew23/ro….0.6.0.QJSCNXM_v12-10.zip ” Τέλεια ευχαριστώ πολύ! Χρειάζεται να περάσω πρώτα μια fastboot rom ή να κάνω root λογικά ετσι; τώρα είμαι με global. Θα το δοκιμάσω το βραδυ
-
Παράθεση από geoanto555: “@Feygatos... ota.xiaomi-miui.gr/suktew23/ro….0.6.0.QJSCNXM_v12-10.zip ” Τέλεια ευχαριστώ πολύ! Χρειάζεται να περάσω πρώτα μια fastboot rom ή να κάνω root λογικά ετσι; τώρα είμαι με global. Θα το δοκιμάσω το βραδυ
-
Παράθεση από geoanto555: “Επειδή δεν έχεις κάνει root γι αυτό. Θέλει η root ή αλλη ρομ γιατι επαναφέρει το στοκ recovery. ” Root δηλαδή ξεκλείδωμα του bootloader? Γιατί ξεκλείδωμα έκανα σήμερα μετά απο 168 ώρες που περίμενα. Αλλη ρομ τι επιλογή έχω να βάλω?
-
Παράθεση από geoanto555: “Επειδή δεν έχεις κάνει root γι αυτό. Θέλει η root ή αλλη ρομ γιατι επαναφέρει το στοκ recovery. ” Root δηλαδή ξεκλείδωμα του bootloader? Γιατί ξεκλείδωμα έκανα σήμερα μετά απο 168 ώρες που περίμενα. Αλλη ρομ τι επιλογή έχω να βάλω?
-
Παράθεση από geoanto555: “Εκανες root ? Το κράτησε το twrp? ” Δίκιο έχεις δεν το κράτησε, τη πρώτη φορά νόμιζα επειδή δεν έκανα format data αφού το πέρασα δεν το κράτησε. Τη δευτερη έκανα δοκιμή και με πήγε κανονικά στο twrp. Τώρα που ξαναδοκίμασα είδα οτί δεν το κράτησε.
-
Παράθεση από geoanto555: “Εκανες root ? Το κράτησε το twrp? ” Δίκιο έχεις δεν το κράτησε, τη πρώτη φορά νόμιζα επειδή δεν έκανα format data αφού το πέρασα δεν το κράτησε. Τη δευτερη έκανα δοκιμή και με πήγε κανονικά στο twrp. Τώρα που ξαναδοκίμασα είδα οτί δεν το κράτησε.
-
Μακάρι να δούμε σύντομα και καμια ρομ για mi10t lite (gauguin). Πάντως twrp δούλεψε κανονικά.
-
Μακάρι να δούμε σύντομα και καμια ρομ για mi10t lite (gauguin). Πάντως twrp δούλεψε κανονικά.
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν υπάρχει τολμηρος... twrp_gauguin_mi10tl_rn9p5g_mi10i_3.5.A10_30-12-2020 ” Δούλεψε μια χαρά σε mi10t lite (το link απο το download section)
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν υπάρχει τολμηρος... twrp_gauguin_mi10tl_rn9p5g_mi10i_3.5.A10_30-12-2020 ” Καλησπέρα και ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια, έχω άλλες 21 ώρες για να ξεκλειδώσω το bootloader μετά θα το δοκιμασω σε mi10t lite. Μετά έχουμε κάποια ρομ να περάσω? Είτε stable είτε developer?
-
Παράθεση από gkalen: “@Feygatos... Πληροφοριακά , με global θα σου ερχόταν γιατί αλλιώς θα έπρεπε να είχε έρθει το Redmi note 9 Pro 5G .. Δεν έχει TWRP ακόμα η συσκευή , υπάρχει μια Ρομ για πέρασμα μέσω fastboot , ακόμα δεν την έχουμε κάνει , περιμένουμε το twrp .. ” Ωραία το κατάλαβα απόσο έψαξα, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση από geoanto555: “Τι κωδική ονομασία έχει αυτό; Να κάνουμε ένα twrp με την πρώτη ευκαιρία. ” Κωδική ονομασία δηλαδή? Μαλλον το M2007J17G. Ωραία οπότε προς το παρόν ξεκλειδώνω μό…
-
Παιδιά με μια αναζητηση που έκανα δεν βρήκα είτε stable ελληνική είτε developer για Mi10t lite. Ποια είναι η καλυτερη έκδοση που μπορώ να βάλω? Μου ήρθε με global.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαιδιά παλεύω 3 μέρες με ένα mimix 2s που πήρα και βάζοντας το twrp δεν μπαινει μέσα κολλάει στην εκκινηση του twrp, τι μπορώ να κάνω? Δοκίμασα όλες τις εκδόσεις που χει το φορουμ.. Είμαι ξεκλείδωτος εννοείται αλλά έχω τρελαθεί και δεν βγάζω άκρη.. Όλα τα στάδια μέχρι το reboot στη twrp πάνε καλα. Μόλις διάβασα στη προηγούμενη σελίδα οτί και άλλο μέλος είχε το ίδιο θέμα ακριβώς, οπότε περιμένουμε? Δεν μπορώ να κάνω κάτι? 40485030_244752179559352_4290130329601048576_n.jpg