Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαΔεν εκανα τιποτα. Εχω ακομα ενα mi4c. Να κανω τπτ mount απο κει; μπαινει στο teamwin κανονικα. Λογικα το pc δεν θα τ βλεπει ετσι; για να περνουσα μεσα τη ρομ και να την εκανα install.
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαΕκανα μαλλον βλακεια. Ακολουθησα τον οδηγο που γραφω πανω να κανω καθαρη εγκατασταση μεσω otg. Διαβαζε κανονικα το φλασακι, μετα το full wipe (δεν διαλεξα το otg εννοειται), μπαινει στο teamwin αλλα δεν διαβαζει το φλασακι τωρα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “@Feygatos... Κλείσε τη συσκευή και πάτησε το Power + Volume UP και πες μας σε τι μενού μπαίνει. Γενικά για να πας απο developer σε stable και το αντίθετο χρειάζεται να κάνεις factory reset, δηλαδή wipe data, δηλαδή θα σβηστούν όλες οι εφαρμογές απο τη συσκευή. ” Μπαίνει στο πορτοκαλί μενού Team win recovery project 3.0.2-0 by mic. Να τα κάνω μέσω του οδηγού "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC??
-
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “@Feygatos... Τι recovery φοράνε; Είναι ξεκλείδωτοι bootloaders και στα 2; ” Δεν έχω ιδέα, απλά πέρασα με τον οδηγό την ελληνική miui developer μόλις τα πήραμε και από τότε κάθε 1-2 βδομάδες αναβαθμίζω.
-
ΜήνυμαΠαιδιά έχουμε 2 mi4c με μια προσφατη developer, όχι τη τελευταία, θέλω να τα κάνω 100% φορμάτ και στο ένα να περάσω τη τελευταία stable και στην άλλη τη τελευταία developer. Το φορμάτ πως το κάνω? Γιατί μου φαίνεται από τόσες εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις από πέρσυ έχει πέσει η απόδοχη και κολλάει πιο συχνά.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Ναι μπορεί έχω και το mi4, to mi4c τωρα το πήρα στο mi4 πέρασε κανονικά.
-
Και εγω σε mi4c προσπαθησα αλλα μου βγάζει τα ίδια με το παλικάρι από πάνω έκανα πόσες δοκιμές αλλά τίποτα. Αλλα δεν πειράζει είμαι με τη προηγούμενη.
-
Xiaomi Redmi 2
ΜήνυμαΤοχει ο αδερφός μου, το παρήγγειλε με το που βγήκε με 1gb ραμ, πολύ ευχαριστημένος δεν έχει κανένα θέμα. Απλά δεν μπορεί να βρει κάποια θήκε απλή, όχι flipcase, είτε πλαστική είτε σιλικόνης που να μην ξεκολλάει το tempered glass.. Άμα έχετε κάτι να προτείνετε πείτε μου.
-
Εμένα 230mb λέει, όσο περνάει η ωρα μικραίνει
-
Παιδιά σήμερα παρέλαβα το Hongmi redrice για τον αδερφό μου, μάλλον βιαστηκα δεν πήρα το 1s ούτε καν το πρόσεξα, miui hellas με miui v5 δεν μπορώ να περάσω? Πέρασα την miui stable26 gtv 4.11.14 αυτή είναι η τελευταία που πέρνει?
-
Τα λόγια είναι περιττά, έχει καμιά βδομάδα που πήρα το κινητό, τώρα ασχολήθηκα λίγο και πέρασα την ελληνική ρομ, αλλά ότι και να πω είναι λίγο, κάνατε καταπληκτική δουλειά (και κάνετε). Να ρωτήσω από δω και πέρα αναβαθμίζω με ΟΤΑ updater?