Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 70.

• έκδοση twrp 3.0.2-2 Η κάρτα είναι οκ στα αρχεία της αλλά δεν με αφήνει να την μετονομάσω σε SDcard1 γιατί θέλει να μπω στα settings - documents και να δώσω το root της κάρτας... (απο το ES file explorer βγάζει το error, απο το δικό του file manager την βλέπει ώς sdcard)

• χωρίς κάρτα SD πάλι κρασάρει στα Settings... ΟΚ στο pc η κάρτα, θα δοκιμάσω να την περάσω στο κινητό τώρα και reboot...

• την sdcard την βλέπει ώς 44C6-1AEC και ζητάει permission για εγγραφή. Κανονικά την έβλεπε ώς sdcard1 Δεύτερη φορά πέρασα το update αλλά πάλι στα Settings κολλάει... Μήπως κάτι παίζει με την κάρτα και κολλάνε και τα Settings;

• Δεν έστρωσε, δεν ξέρω τι χτυπάει... και την sdcard την βλέπει ώς 44C6-1AEC και ζητάει permission για εγγραφή κλπ.. sorry που είμαι τόσο άσχετος... τα Settings όταν πατάω crashαρουν και κλείνουν με το error αυτό "unfortunately, Settings has stopped"

• Χριστός Ανέστη και το κινητό ανέστη!!! Να είσαι καλά φίλτατε και όλα τα παιδιά που βοηθάνε!!!! "unfortunately, Settings has stopped" ειναι τπτ σοβαρό αυτό;

• OK done! Κάνει reboot... Ίδωμεν!

• εννοείς password.key ; Δεν έχω pattern.key

• Βάζω τον κωδικό που είχα πάντα και μαυρίζει για λίγα δευτερόλεπτα η οθόνη και ξανά στην οθόνη με το Pattern unlock screen Αν βάλω λάθος κωδικό κάνει ένα beep και ξανά ζητάει κωδικό. Τον βλέπει σωστό τον κωδικό δλδ αλλά δεν μπαίνει στα εικονίδια... Όταν πατάω power για rebooot κλπ μου εμφανίζει και 2 νέα εικονίδια Recovery και Fastboot.

• του κινητού μου που είχα βάλει για όταν δεν πιάνει το δάχτυλο... Δυστυχώς έκανα και 3η επανεκκίνηση (χωρίς να μου βγάλει Powered by android με τις 3 τελίτσες) πάλι τα ίδια... Παράθεση από Bodai: “Ποιός κωδικός είναι αυτός? Του Mi account? Όταν λες τα μενού? Εννοείς το TWRP?? ” Όταν ανοίγει με ρωτάει κωδικό sim και μετά τον κωδικό για το υποτιθέμενο lock screen της Μι που αλλάζει και φωτογραφίες κάθε τόσο. Το δάχτυλο απο πίσω δεν το δέχεται δεν με αναγνωρίζει...

• βάζω τον κωδικό μου, μαυρίζει λίγο η οθόνη μου δείχνει λίγο μενού και αμέσως πίσω στο lock.... =============== Απρ 17th 2017, 2:07pm =============== έκανα reboot και πάλι μου έβγαλε το Powered by android με τις 3 τελίτσες.... Πάλι τα ίδια όταν μπαίνει στα μενού..

• Ολοκληρώθηκε η διαδικασία όλα καλά, έκανε επανεκκίνηση αλλά όταν κάνω swipe to unlock (δεν λειτουργεί το δάχτυλο απο πίσω) μου δείχνει για λίγο το μενού και μετά κλειδώνει αμέσως πάλι... Καμιά ιδέα;

• έτσι δηλαδής; 14652-Install-rom-2-jpg και μετά reboot και απολαμβάνω;

• Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη σε όλη την παρέα, Συγγνώμη αν σας αν σας πετυχαίνω με το αρνί στο στόμα αλλά θα ήθελα άλλη μια φορά τα φώτα σας σχετικά με αναβάθμιση απο 8.0.1.0 σε 8.2.1.0... Έχω αυτή την ρομ περασμένη στο κινητό. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34482/ Και πρόσφατα είδα στο φορουμ για μια έκδοση "xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.2.1.0" Μπορώ να την περάσω με κάποιο εύκολο τρόπο πχ μέσα απο την κάρτα του κινητού με κάποια επανεκκίνηση ή θα χρειαστεί να κάνω…

• Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.

DOOM - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλημέρα, πρόσφατα είχα ένα ατύχημα και έγινε το κινητό σάντουιτς Πήρα ένα δεύτερο ίδιο αδερφάκι και προχώρησα στην διαδικασία περάσματος official και ξεκλειδώματος. Πέρασα official και κλείδωσε ο bootloader. Όταν πάω να ξεκλειδώσω με το Mi Unlock μου βγάζει ένα μήνυμα στο 50%: "Couldn't verify device Current account is different from the account info on the device" Φταίει το γεγονός οτι δεν έχω SIM στο κινητό; Επίσης δεν βλέπω πουθενά την επιλογή για αίτηση ξεκλειδώματος! Ευχαριστώ εκ των προτέ…

• Παράθεση από kon.geo: “Παράθεση από DOOM: “Τίποτα Άμα απενεργοποιήσω τα δίκτυα που επιλέγει αυτόματα μου βγάζει μια λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα τα οποία είναι όλων των εταιρειών σε 2g και 3g δεν βλέπω να έχει επιλογή σε καμία εταιρεία για 4g. Δεν βλέπω να έχει κίνηση και στο δίκτυο της κινητής... Όλα μου τα βγάζει offline.. Edit: ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ! Με ένα reboot πήρε μπρος η WIND... ” αρα το ρισταρτ που σου ειπα δεν το εκανες ” Είχα κάνει 1 ριστάρτ αλλά σκάλισα και ρυθμίσεις ταυτόχρονα, σ…

• Τίποτα Άμα απενεργοποιήσω τα δίκτυα που επιλέγει αυτόματα μου βγάζει μια λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα τα οποία είναι όλων των εταιρειών σε 2g και 3g δεν βλέπω να έχει επιλογή σε καμία εταιρεία για 4g. Δεν βλέπω να έχει κίνηση και στο δίκτυο της κινητής... Όλα μου τα βγάζει offline.. Edit: ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ! Με ένα reboot πήρε μπρος η WIND...

• Ναι o Χολαργός έχει 4G, είδα 4G όταν το είχα με μαμα ρομ. Τώρα φοράει xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0.zip

• LTE επιλεγμένο. Έχει ακόμα 3G και 2G.

• Συγγνώμη, απο πού να το ενεργοποιήσω; Δεν έχω πειράξει τίποτα, δεν θα έπρεπε να παίζει μόνο του, όπως και πρίν;