Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.
-
Προφανώς η απειρία μου με εμποδίζει γενικώς! Η μία μέθοδος στον οδηγό που μου έβαλες είναι να φλασαρω μέσω updater. Αυτό απέτυχε. Δε νομίζω λοιπόν ότι δεν ακολούθησα τη συμβουλή σου. Η άλλη είναι με το sp flash tool και δεν την έχω δοκιμάσει λόγω έλλειψης χρόνου. Άρα για να καταλάβω κι εγώ ο πτωχος, να προχωρήσω με την πρώτη μέθοδο (sp flash tool) ; Εάν σας βασανιζω, δεν είναι υποχρεωτικό να βοηθήσετε.... (με όλη την καλή διαθεση).
-
Παιδιά ... Καλημέρα!!! Ζητώ συγνωμη εκ των προτέρων αν γραφω σε λάθος thread. Πήρα σήμερα το Redmi pro (4/128) και είπα να το φέρω... στα ελληνικά λημέρια, αλλά έχω χάσει λίγο την μπάλα. Αν μπορεί κάποιος να με βάλει στο σωστό δρόμο.... A)Το αστέρι μου έχει περασμένη την MIUI GLOBAL 8.0 | STABLE 8.0.1.0.0 (MHQCNDG). B) Εκανα έλεγχο στον bootloader και είναι ξεκλειδωμένος. Πως συνεχίζω γιατί έχω μπλεχτεί λίγο με τους οδηγούς. (Δεν έχω βάλει ακομα sim ούτε και έχω συνδεθεί στο mi account μου που έ…
-
Ακούραστοι όπως πάντα!!! Ευχαριστούμε πολύ-πολύ!
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
panokali - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστώ παιδιά... άψογοι όπως πάντα!!!! Edit: Όλα τέλεια!!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Μπορείς να το κάνεις περνώντας μια απο τις δυο Ελληνικές Fastboot ROM που υπάρχουν εδώ (ανάλογα με τι ROM θα βάλεις μετά stable ή developer). Έτσι θα γλυτώσεις και αρκετά βήματα μια που θα τα κάνει όλα μόνο του (ενοποίηση partition, εγκατάσταση twrp κλπ) και το μόνο που θα έχεις να κάνεις μετά, είναι να περάσεις κατευθείαν την τελευταία ROM που θέλεις ” Ευχαριστώ παρα πολύ @dnomikos Δεν έχω ξανακάνει τη διαδικασία με fastboot... να ανησυχώ; Επίσης από τα αρχεία του συνδέσ…
-
ΜήνυμαΠαιδια γεια σας. Αποφάσισα εν τέλει να αναβαθμίσω το mi3 της κόρης μου στην τελευταία developer αλλά ο σύνδεσμος στο πρώτο post του οδηγού για το κατέβασμα της " xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip που ενοποιεί τα partitions κλπ, δε λειτουργεί.... Μήπως μου διαφεύγει εμένα κάτι;
-
Ευχαριστουμε πολύ!!! Σε mi4 με την προηγούμενη όλα τέλεια με εξαίρεση μόνο 2 random reboots σε όλη την εβδομάδα... Για να δούμε και αυτή!
-
Ευχαριστούμε και πάλι! Και διαφορετικός ο ήχος κλειδώματος/ξεκλειδώματος οθόνης!
-
Στο δικό μου mi4 πάντως με την προηγούμενη rom είχα μόνο 2 random reboots, ενώ με την τωρινή κανένα ως τωρα!!!!
-
Και στο δικό μου mi4 ένα random reboot στο πρώτο 24ωρο. Με την προηγούμενη μόνο δύο σε 7 ημέρες!
-
Ευχαριστούμε και πάλι!!! Τι εθισμός κι αυτός... να μετράμε μέρες μέχρι την επόμενη Παρασκευή:)!!!
-
Και με αυτήν τη rom έχω random reboots...(τουλάχιστον 1 την ημέρα). Επίσης στα προγράμματα πλοήγησης χαρτών το gps αργεί πολύ να κλειδώσει. Αυτά από marsmallow και μετά... θερμοκρασία και μπαταρία κάθε φορά καλύτερα.