Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 78.

• Κατεβαίνει 58add5bb8333ea64e579eb03df4402c9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καλημερα. αν κάποιος φίλος έχει βρει βάση στήριξης για το redmi note 4 στο τζάμι του αυτοκινήτου ας στείλει κανένα σύνδεσμο. ευχαριστώ

• Παράθεση από demakhs: “είναι το πολύ γνωστό φαινόμενο "αυτόματη αναβάθμιση Εφαρμογών pLay store - NINO"!!!!! ” εννοείτε ότι πλέον έχω κόψει τις αυτόματες αναβαθμίσεις αλλά μου έκανε φοβερή εντύπωση

• καλημέρα miuers, είμαι κάτοχος σχεδόν ένα μήνα και τα επίπεδα ικανοποίησης έχουν πιάσει ταβάνι. ήθελα να ρωτήσω όμως το εξής: παρατηρώ πολλές αναβαθμίσεις στις εφαρμογές σε συνεχόμενη βάση. αυτό οφείλεται στο λειτουργικό το οποίο είναι της μαμάς και όχι android ή είναι συνηθισμένο φαινόμενο? παράδειγμα: σε ένα μήνα περίπου έχουν πάρει αναβαθμίσεις όλες οι κλασικές εφαρμογές (google translate,street view,facebook,skype,google play etc)πολλές δε και δυο φορές.

• RE:

ntafycrazywool - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Έτσι φαίνεται δυστυχώς.” Ευτυχώς θες να πεις γιατί το μόνο που δεν θα ήθελα είναι πρόβλημα με μπαταρία. Ευχαριστώ πολύ . Άρα οκ με τον άλλο φορτιστή.(huawei). Τον χρησιμοποιώ άφοβα;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ntafycrazywool: “Υπάρχει θέμα με τον εν λόγω ώστε να μην τον χρησιμοποιώ ή ήταν άσχετο και τυχαίο το γεγονός.; Ευχαριστώ ” Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Screenshot από χρήση μπαταρίας μπορείς να βάλεις ? (όλα τα tabs + το γράφημα). ” 34807125c63b9f2208aee71d702c7985.jpg Μετά το διάβασμα του γραφήματος καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον...Δεν φόρτιζε όπως φαντάζουν... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Μετά από μία ολονύκτια φόρτιση με τον εργοστασιακό το πρωί παίρνω το εργαλείο και πάω δουλειά. Μετά από περίπου 3 ώρες και με το κινητό χωρίς καμία χρήση βλέπω μπαταρία 42%. Χτες φόρτισα με έναν φορτιστή της huawei με τα ακόλουθα στοιχεία. Input :100-240V ,50/60Hz,0.2A Max Output : 5,0V 1,0A. Υπάρχει θέμα με τον εν λόγω ώστε να μην τον χρησιμοποιώ ή ήταν άσχετο και τυχαίο το γεγονός.; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk da148e7e5d0a2a46…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ntafycrazywool: “Ξέρει κανείς ρε παλικάρια στην global σταθερή που αποθηκεύονται οι καταγραφές των κλήσεων;;;!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμ, στην εφαρμογή του...τηλεφώνου ?” :p :p :p :p :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξέρει κανείς ρε παλικάρια στην global σταθερή που αποθηκεύονται οι καταγραφές των κλήσεων;;;!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 000154290b47592e64ff8f05e79d1f14.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα κι από μένα. Αναβάθμιση έγινε και πλέον βλέπω και 4G από H+ που είχα πριν. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από demakhs: “....καινούρια τράπεζα ξεφύτρωσε..... ”

• Παράθεση από Krasdimi: “Παράθεση από ntafycrazywool: “κάτι που θεωρώ ότι είναι αρνητικό μάλλον θα έλεγα για την κατανάλωση η oποία είναι υπερβολική. με 4100 μπαταρία και ισα ισα που με βγάζει μια μέρα. δεν ξέρω μήπως θα πρέπει να αναβαθμιστεί το λειτουργικό σε αυτό το θέμα. ” Να ξες πάντως ότι κινητό με τετοιες διαστασεις οθόνης,επξεργαστή,δεδομένα να τρέχουν και σούξου μούξου μανταλάκια...ειναι αθλος που βγάζει μια γεματη μέρα χωρις φόρτιση στο ενδιαμεσο...Στο λέω γιατι με το moto g 2 μου είχα …

• καλημέρα από Αθήνα. με την επιλογή '' προτίμηση LTE'' εγώ βλέπω H & H+ με WIND . το κινητό μετά από μια εβδομάδα χρήσης θεωρώ ότι είναι άψογο . αν υπάρχει κάτι που θεωρώ ότι είναι αρνητικό μάλλον θα έλεγα για την κατανάλωση η oποία είναι υπερβολική. με 4100 μπαταρία και ισα ισα που με βγάζει μια μέρα. δεν ξέρω μήπως θα πρέπει να αναβαθμιστεί το λειτουργικό σε αυτό το θέμα.

• Οκ καταλαβαίνετε ότι τώρα το μαθαίνω το tapatalk Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από ntafycrazywool: “ae4d708d37ac3d232d89b1c088501fe9.jpg52eb41d8879f2fab353e044f691727f9.jpg Ήρθε τελικά... πήρε αμέσως αναβάθμιση κι εγώ πετάω... Πολύ καλύτερο από ότι περίμενα!!!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ae4d708d37ac3d232d89b1c088501fe9.jpg52eb41d8879f2fab353e044f691727f9.jpg Ήρθε τελικά... πήρε αμέσως αναβάθμιση κι εγώ πετάω... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ''κάλλιο αργά παρά ποτέ'' ...έρχεται έρχεται...και χωρίς τελωνείο αν καταλαβαίνω σωστά... Κατάσταση πακέτου: Καθ 'οδόν Χώρα Προορισμού: Ελλάδα 2016-12-28 06:10 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2016-12-25 09:42 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-12-25 07:26 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-12-11 22:21 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD Χώρα Προέλευσης: Σιγκαπούρη 2016-12-25 09:26 Arrival at Processing Center (Country code: GR) 2016-12-18 09:24 Arriva…

• Παράθεση από Gpat: “Καλημέρα. Είναι παράξενες οι μέρες λόγω φόρτου στα ΕΛΤΑ. Δυστυχώς υπομονή. Σε νορμάλ καταστάσεις θα έπρεπε να το έχεις σε 5 ως 8 μέρες ακόμα. Εμένα οι παραγγελίες μου από Κίνα σε μικρότερα δέματα έχουν αργήσει περισσότερο από το κανονικό. ” τώρα αδερφέ μου έκανες την ψυχή περβόλι...εγώ περίμενα οτι σε μια δυο μέρες θα παραλάβω... ευχαριστώ πάντως ...