Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-78 από 78.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
πολύ ησυχία έχει πέσει σήμερα στο νήμα... τι έγινε... =============== Δεκ 19th 2016, 2:13pm =============== Αριθμός: Κατάσταση πακέτου: Καθ 'οδόν Χώρα Προορισμού: Ελλάδα 2016-12-11 22:21 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD Χώρα Προέλευσης: Σιγκαπούρη 2016-12-18 09:24 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-12-11 22:21 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-12-09 22:21 Received from Customer ====================================== Powered by 17track.net ξέρει κανείς μετά από αυτό το status …
-
οι τιμές θα είναι παραπλήσιες με την eu warehouse γνωστών κινεζομάγαζων πιστεύω + μερικές προσφορές αρχικά για το promotion . πάντως είναι αρχικά πολύ θετικό ότι θα υπάρχει υποστήριξη στο service.
-
καλησπερα κι απο εδω, το παρήγγειλα Xiaomi Redmi Note 4 Pro Helio X20 3GB 64GB Smartphone - Silver ελπίζω να μου βγει οκ η αγορά και να πάνε ολα καλά τόσο με τη παραλαβή οσο και με την ποιότητα του προϊόντος. ευχαριστώ πάντως το forum για τις τόσες πληροφορίες που άντλησα. να στε όλοι καλά. thumbup.png biggrin.png thumbsup.png wacko.png unsure.png unsure.png wacko.png δεν κρύβω βέβαια οτι ειμαι λιγο αγχωμένος με ολα αυτα που διάβασα περί μη σωστών αποστολών, τελωνίων κτλ . θα σας ενημερώσω για τ…
-
καλημέρα κι απο εμένα , μόλις το παρήγγειλα από εδώ Xiaomi Redmi Note 4 Pro Helio X20 3GB 64GB Smartphone - Silver ελπίζω να μου βγει οκ η αγορά και να πάνε ολα καλά τόσο με τη παραλαβή οσο και με την ποιότητα του προϊόντος. ευχαριστώ πάντως το forum για τις τόσες πληροφορίες που άντλησα. να στε όλοι καλά. δεν κρύβω βέβαια οτι ειμαι λιγο αγχωμένος με ολα αυτα που διάβασα περί μη σωστών αποστολών, τελωνίων κτλ . θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη.
-
Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από ntafycrazywool: “καλημέρα στην παρέα. η εικόνα προέρχεται από την aliexpress η οποία έχει και την καλύτερη τιμή αυτή την στιγμή. 1. είναι κατάστημα εμπιστοσύνης ?? 2. τι εννοούν όταν λένε : UPGRADE:do not support OTA...?? μήπως θα έχω θέμα με την ελληνική ROM αργότερα. ευχαριστώ εκ των προτέρων. ” Δεν λες πιο κατάστημα είναι.Στο Aliexpress έχει πολλά καταστήματα και σε ότι αφορα τα Xiaomi από σο ξέρω και τα 5-6 που τα πουλάνε είναι αξιόπιστα. Λέγοντας αξιό…
-
Παράθεση από pit13: “@ste3001 γιατί μου το κάνεις αυτό; Είχα αποφασίσει να πάρω το redmi pro, και με τις φωτογραφίες που ανεβάζεις και τις καλές κριτικές, θα με κάνεις να το αγοράσω κι εγώ το 4αρι. ” δεν θα πω ψέματα...κι εγώ στην ίδια φάση είμαι αν και ψιλοαπογοητευτηκα με τις φωτο που ανεβασε το παλικαρι. οταν ακους 13mp εε οσο νανε περιμενεις κατι καλύτερο. βεβαια εχω συνηθίσει και με το loumia 625 που την ημερα βγαζει ικανοποιητικες .
-
Παράθεση από iAmLiakos: “@ntafycrazywool Ναι. Μπορείς να ζητήσεις να σου κάνουν έναν έλεγχο στη συσκευή σου. Αλλά καλό θα ήταν να τους πεις να σου το στείλουν με official rom έτσι ώστε μελλοντικά να βάλεις την ελληνική rom που θα βγεί σύντομα Προς το παρόν δεν υπάρχει νομίζω αλλά πολύ σύντομα θα υπάρχει. Με τελωνείο δε θα έχεις πρόβλημα εαν το πάρεις με δωρεάν μεταφορικά δηλαδή με απλό ταχυδρομείο. Εαν επιλέξεις κάποια κούριερ το πιο πιθανό είναι να πληρώσεις και τελωνείο και το καπέλο θα είναι …
-
Παράθεση από ste3001: “Παράθεση από ntafycrazywool: “@iAmLiakos έχω διαβάσει σε αγορές που έγιναν από κινέζικο μαγαζί με WAREHOUSE στην EU να ζητούν συγκεκριμένα πράγματα από τον προμηθευτή όπως την προεγκατάσταση κάποιας συγκεκριμενης ROM και την αφαίρεση κάποιων κινέζικων app. έλεγχο συσκευής κτλ κτλ...ξέρεις τι εννοώ...θα πρέπει να κάνω το ίδιο? υπάρχει αυτή την στιγμή ελληνική ROM γι΄αυτο το τηλέφωνο?. από τελώνιο τι γίνεται ????...αυτά. ” 1. Το αγόρασα από Ελλάδα. 2. Ναι προς το παρόν και μ…
-
@iAmLiakos έχω διαβάσει σε αγορές που έγιναν από κινέζικο μαγαζί με WAREHOUSE στην EU να ζητούν συγκεκριμένα πράγματα από τον προμηθευτή όπως την προεγκατάσταση κάποιας συγκεκριμενης ROM και την αφαίρεση κάποιων κινέζικων app. έλεγχο συσκευής κτλ κτλ...ξέρεις τι εννοώ...θα πρέπει να κάνω το ίδιο? υπάρχει αυτή την στιγμή ελληνική ROM γι΄αυτο το τηλέφωνο?. από τελωνείο τι γίνεται ????...αυτά.