Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 138.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση! Αν κατάλαβα καλά κατέβασα την σωστή rom, έτσι; Εκ παραδρομής έγραψα και data. Mea culpa
-
Επειδή υπάρχουν και αδαείς εδώ μέσα (εμένα λέω ) Θα ήθελα να ρωτήσω και να επιβεβαιώσω τα παρακάτω: Εμείς με τα 3s land με την XTRVbeta1- 8.2 Stable 8.2.3(MALCNDL) κατεβάζουμε αυτήν; xiaomi-miui-hellas-6.0_land_XTRV_Stable_V9.2.1.0 και την περνάμε με τον γνωστό τρόπο twrp ->wipe-> dalvik art cache,cache,data και swipe to wipe και μετά install, Παραμένουμε σε Android 6 Marshmallow και για αυτό δεν χρειάζεται factory reset. Σωστά; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Πριν ένα μήνα βγήκε (24/10) η V8.5.1.0.MALCNED για Redmi 3S/Prime/3X. Υπάρχει κάποια εκτίμηση για το πότε θα βγεί και η "δικιά μας"; Ευχαριστώ.
-
Βγήκε προχθές (24/10) η V8.5.1.0.MALCNED για Redmi 3S/Prime/3X. Επομένως στο προσεχές διάστημα θα υπάρχει για τους φίλους με Redmi 3S η πολυπόθητη αναβάθμιση. Προς την ομάδα που ασχολείται με τις ROM: Δεν χρειάζεται να βιαστείτε να την βγάλετε. Δεν θα πάθουμε και τίποτα να περιμένουμε λίγο ακόμα . Δείτε την καλά, να αποφύγουμε τα μικροπροβληματάκια στην μετάφραση που έχει η V8.2.3.0 ([Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !) . Σας ευχαριστώ για την δουλ…
-
Αμάν αυτή η 8.2.3.0 όλο random restart είναι... χαχα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37634/
-
Καλή τύχη σε όλους, μπράβο!
-
Εν μέρει και κατά περίπτωση ισχύει. Στο δικό μου πέρασα την 8.2.3 στις 22/3 και μετά από τρεις-τέσσερις ημέρες εμφανίστηκαν random reboot, με συχνότητα εμφάνισης +- ένα την ημέρα. Όμως τις τελευταίες 10 ημέρες δεν ξανάκανε random reeboot και πάει σφαίρα. [Ενημέρωση 15/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! Η απόφαση δική σου... =============== Απρ 23rd 2017, 11:36pm =============== [Ενημέρωση 23/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη …
-
Ίσως είμαι ο μόνος που έχει περάσει την 8.2.3, στις 22/3 (το ίδιο βράδυ που βγήκε). Στην αρχή ήταν όλα τέλεια με μικρή εξαίρεση κάποιες μεταφράσεις. [Ενημέρωση 23/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! Μετά εμφανίστηκαν random reboot. [Ενημέρωση 23/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! Όμως τις τελευταίες 11+ ημέρες δεν ξανάκανε reeboot και πάει σφαίρα. Επίσης η κατανάλωση του είναι πολύ καλή.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachm…
-
Δεν είναι και τόσο σοβαρά τα "θέματα" της 8.2. Άλλωστε γι' αυτό είμαστε εδώ για να επισημαίνουμε τα προβλήματα και να βοηθάμε την κοινότητα να δημιουργεί ακόμα καλύτερες rom.
-
Να ρωτήσω τους διαχειριστές, μήπως θα έπρεπε να αφαιρεθεί η 8.2.3.0 rom για το remi 3s από την λίστα μα τις ROMs, μια που έχει και "θεματάκια", όπως έκαναν και οι Κινέζοι; Σας ευχαριστώ.
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Να ενημερώσω τους φίλους πως έχω random reboot με την 8.2.3 rom ,με συχνότητα εμφάνισης +- ένα την ημέρα. Παρόλα ταύτα επιμένω...
-
Τελικά θα την λένε 8.2.4.0 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33413/ Και ένα link για όσους θέλουν να την κατεβάσουν (εγώ δεν θέλω ) miui_HM3SGlobal_V8.2.4.0.MALMIDL_a5d58e63b8_6.0.zip
-
Τι έγινε βρε παιδιά την μαζέψανε πίσω την V8.2.3.0 οι Κινέζοι στο en.miui.com/download-303.html#447 ; θα έπαιρνα όρκο ότι την είδα την προηγούμενη εβδομάδα... Κάνω λάθος; Διορθώστε με. Εικόνες - 33079-miui-en-JPGmiui.en.JPG34,21 kB, 794×304, προβλήθηκε 38 φορές Παράθεση από sv7bzf: “Ορίστε και η απάντηση :POSTPONED UNTIL FURTHER NOTICE...... ” Δηλαδή τώρα περιμένουμε V8.2.4.0 ή V8.2.3.1 ...
-
Παράθεση από jimger: “Κάπου πήρε το μάτι μου random reboots. Δεν έχω όμως τέτοιο θέμα ” Ούτε εγώ. Το μόνο που είχα είναι κάποιες μεταφράσεις. [Ενημέρωση 22/3/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
-
Γνωρίζουμε γιατί; Είχε θέματα;
-
Τι έγινε βρε παιδιά την μαζέψανε πίσω την V8.2.3.0 οι Κινέζοι στο en.miui.com/download-303.html#447 ; θα έπαιρνα όρκο ότι την είδα την προηγούμενη εβδομάδα... Κάνω λάθος; Διορθώστε με.
-
@Bodai Είμαστε εντάξει λειτουργεί! Πες μου ότι σε βοήθησε το screenshot να χαρώ κι εγώ ότι έκανα κάτι σωστά...χιχιχι
-
Καλημέρα σε όλους! Χθες το βράδυ ,νωρίς, πέρασα την 8.2.3 με την γνωστή μέθοδο που την ξέρω και με ξέρει, "περάστε, σκουπίστε , τελειώσατε"... Στα της ROM τώρα: Δεν παρατήρησα σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα που την δούλεψα να μην λειτουργεί κάτι πλην της αναζήτησης. Βγάζει το εξής μήνυμα: "Δυστυχώς, η εφαρμογή Αναζήτηση έπαψε να λειτουργεί" . Υπάρχουν επίσης και διάφορα μικρά θεματάκια με τις μεταφράσεις όπως : "Swipe up to unlock" αντί για "Σύρετε προς τα επάνω για ξεκλείδωμα" ή "Αφύπνιση σε …
-
Μπαίνεις σε twrp κάνεις μόνο dalvik & cache και μετά install το zip. Είναι απλό. Τόσο απλό που μέχρι και εγώ το κάνω... biggrin.png =============== Μαρ 22nd 2017, 10:22pm =============== Αρκεί να έχεις κάνει πρώτα αυτά Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)
-
Η Microsoft μπλοκάρει τα updates σε χρήστες Kaby Lake και Ryzen chips που τρέχουν Windows 7 και 8.1
ΜήνυμαLinux και πάλι linux. Για όλα τα γούστα, για όλα (μα όλα) τα μηχανάκια, για όλες τις ορέξεις... Πιο γρήγορο, πιο ελαφρύ, πιο ασφαλές...