Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.
-
Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
Gorbilos1986 - - Mi Band
ΜήνυμαΟλα καλά και όλα ωραία μήπως βρήκαμε και κάποιο κολπακι να μην μας γυρνάει η γλώσσα συνέχεια μόνη της;
-
Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
Gorbilos1986 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από NiTroGen: “Παράθεση από Gorbilos1986: “Γεια σας υπάρχει περίπτωση να έχουμε Ελληνικό μενού στο band και τους χαρακτήρες που ανέβασε ο στο forum σε άλλο νήμα ο nitrogen; ” Οι χαρακτήρες ταιριάζουν με οποιοδήποτε firmware. Εγώ έχω εγκαταστήσει το 1ο font που έδωσα, αυτό που αφαιρεί μόνο τα κενά στα ελληνικά από το αγγλικό μενού (μεγάλη γραμματοσειρά), διότι αποδίδει καλύτερα τη μικρή γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται στην ελληνική μετάφραση και έχει και smilies. Το επισυνάπτω επίσης ε…
-
Gorbilos1986 - - Mi Band
ΜήνυμαΓεια σας υπάρχει περίπτωση να έχουμε Ελληνικό μενού στο band και τους χαρακτήρες που ανέβασε ο στο forum σε άλλο νήμα ο nitrogen;
-
Mi Band 4
Gorbilos1986 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλησπέρα παραλαμβάνω αύριο το mi band 4 international να βαλω το app απο το play store η να βαλω απο εδω την τελευταία έκδοση για να είναι οσο πιο ελληνικό γίνεται;
-
Mi 9 se nfc
ΜήνυμαΚαι εγώ το ίδιο προβλήμα έχω.ξερεις καμία άλλη εφαρμογή που να μπορούμε να πληρώσουμε με nbg? Η πώς μπορώ να κάνω την εφαρμογή ibang pay να δουλεύει;
-
Mi a1 radio
ΜήνυμαΈχει κάνει κάποιος root για να δοκιμάσει αυτό το τρόπο Xiaomi Mi A1 | Δύο τρόποι για να ενεργοποιήσουμε το ραδιόφωνο στη συσκευή μας - Dr. Android | Το smartphone στα ελληνικά
-
Video call
ΜήνυμαΕιδα video στο youtube και το έκανε κάποιος
-
Video call
ΜήνυμαΞερει κανείς πως κανείς video κλήση χωρίς εφαρμογές ωπος (duo messenger viber) δεν είναι ενεργώ το εικονίδιο της βίντεο κλήσεις.
-
Mi a1 radio
ΜήνυμαΟχι μόνο δέκτη έχει άλλα εφαρμογή τπτ
-
Mi a1 radio
ΜήνυμαΞέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή για το mi a1 για ραδιόφωνο;
-
Stock in Europe BL06 TL2541 OLED Screen Bluetooth 4.0 Waterproof Smart Bracelet Support Health Tracking for IOS and Android online - coolicool καλή επιτυχία