Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
Καλησπέρα σας. Πριν κάνα 2 βδομάδες μου είχε έρθει ενημέρωση για τη miui 10 και δεν την εκανα. Συνέχισε να εμφανίζεται για κάποιες μέρες ακόμα και έχει εδώ και μια βδομάδα πατάω ενημέρωση και με λέει ότι έχω την τελευταία. Φοράω τη global rom 9.6.4.0(ODGMIFD) σταθερή. Πατάω κάθε μέρα ενημέρωση να δω μήπως με έρθει και τίποτα. Μήπως ξέρει κάποιος τι παίζει; Ευχαριστώ!
-
ROM MI6
ΜήνυμαΤέλεια τότε. Ευχαριστώ πολύ
-
ROM MI6
ΜήνυμαΝαι σωστό και αυτό. Απλά θα ήθελα να ξέρω αν είναι official ή οχι, και αν είναι official υπάρχει περίπτωση να πάει μόνο του στο Mui 9;
-
ROM MI6
ΜήνυμαΈκανα αυτό που λες με τις ενημερωσεις, μου εγκατέστησε μόνο του δύο εφαρμογές Mi Store και Mi community, το έκανα επανεκκίνηση και δεν έχει τίποτα. Και μετά πηγα να δω την περιοχή και μου έβαλε μόνο του China. Δηλαδή μέχρι εκεί έχει βγάλει ή global ROM; Είναι ή official δηλαδή ή καμιά άκυρη;
-
ROM MI6
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδιά. Έχει εδώ και ένα μήνα αγορασα από αγγελία το Xiaomi mi6. Με είπε ότι έχει official global rom, αλλά εγώ δεν ξέρω αν ισχύει αυτό γιατί δεν μου έχει έρθει κάποια αναβάθμιση. Επίσης είχε ξεκλειδώσει τον bootloader. Θα ανεβασω φωτο από τις ρυθμίσεις του κινητού για να δείτε τι ρομ έχω και να με πείτε αν είναι official ή όχι.
-
Ναι η China stable πρεπει να ειναι γιατι εχω μονο κινεζικα και αγλλικα, απλα στην αρχη καθε δυο βδομαδες μου εβγαζε update και τωρα τιποτα εμεινε εκει στασιμο, σε αυτη την εκδοση και λεω μηπως μου εβγαλε κανα θεμα η φταιει οτι σιγουρα θα εχω κλειδωμενο bootloader. Εγω το κινητο το ειχα ζητησει με την οφισιαλ ρομ της χιαομι λογικα αυτη θα ειναι και δεν το εχω ξανα πειραξει..και γενικα δεν σκεφτομαι να το πειραξω γιατι θελω να ειναι οπως ερχεται απο την εταιρεια, απλα μου φανηκε παραξενο που εδω κ…
-
Καλησπερα παιδια. Εχω εδω και 3 μηνες σχεδον το Mi5s. Το ειχα παρει με την αγγλοκινεζικη ρομ ετρεχε με την MIUI 8. Μεσα στον 1,5 μηνα μου εβγαλε 3 update τα εκανα κανονικα και τωρα εχει να μου βγαλει update αλλο τοσο και νομιζω μου κλειδωσε το BL. Αυτη τη στιγμη τρεχει MIUI 8.0/stable 8.0.22.0(MAGCNDI) αυτο μου γραφει στις πληροφοριες. Και το εψαξα λιγο και μου φαινεται οτι κλειδωσε και δεν δεχεται τωρα update. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω;