Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 188.
-
Παράθεση από Vstromakias: “Καλησπέρα. Μου έφερε ο πατέρας μου το μποξακι γιατί του έβγαλε αναβάθμιση και δεν ήξερε να τη κάνει ο ίδιος. Την έκανα και απο εκείνη τη στιγμή κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις. Έχει παρουσιάσει αλλού το πρόβλημα; Αγορά απο ελληνικό κατάστημα. ” σε ξενα φορουμ εχουν αναφεθει μετα την τελευταια αναβαθμιση και επαννεκινησεις συνεχεια και brick εγω πρωτα εκανα επανναφορα εργοσταιακων και μετα εκανα την αναβαθμιση και ειναι κομπλε
-
εμενα μου την εβγαλε δεν την εκανα και τωρα που τη ψαχνω δε τη βγαζει καν
-
εχει παρει κανενς αναβαθμιση τη τελευταια βδομαδα ?
-
Παράθεση από gdy190: “Βγήκε καινούρια ενημέρωση για το box αλλάζει το animasion logo, βγάζει το parchwall σαν εφαρμογή συστήματος και βελτιώνει λέει τις επιδόσεις. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εμενα μου την εβγαλε πριν 5 μερες δεν την εκανα και τωρα που μπηκα να τη κανω δε τη βρισκει που λεει εχω την τελευταια εκδοση ενω δεν ειναι η τελευταια
-
Παράθεση από vforvendetta85: “Γιατί το βγάζεις να λιάζεται; ” ναι μαζι με τον τραχανα χαχαχαχαχα επεδιη θα εχει ποιο πολυ ζεστη
-
Παράθεση από vforvendetta85: “Για τις επανεκκινήσεις της συσκευής με χρήση streaming εφαρμογών, να γράψω κι εγώ 2 λόγια: Mε cosmote app είναι πολύ συχνά τα προβλήματα εδώ και μήνες, με αυξομείωση της συχνότητας κατά καιρούς, ενώ με nba league pass δεν είχα ποτέ προβλήματα ....μέχρι προχθές που έκανε μόνο του reboot. Το παράξενο είναι πως με χρήση hardcoded app για θέαση iptv δε μου έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση, όσες ώρες και να παίζει. Να πω την αλήθεια, πιστεύω πως ανεβάζει θερμοκρασία για αυτό…
-
kafkas.gr/ilektronika/eikona-i…NwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 αυτο εδω εχω παρει εχει αυτο ρυθμισεις ?εγω το εβαλα πανω και δουλεψε
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gigantas: “1.χρειαζετε να βαλω vpn ? 2.προχθες εντελως ξαφνικα βλεπωντας iptv κολλησε το μποξ και εκανε επαννεκιννηση μονο του.ξερουμε γιατι ?μηπως χρειαζετε κανενα factory reset ? 3.το εχω συνδεσει με usb to enthernet της tp link και απο κει παει πανω σε ενα swicth της tplink παλι βλεπω οτι σε iptv που κανει κολληματα,παιζει να χανει το ιντερνετ λογο της συνδεης που αναιφερα παραπανω ? ” 1. Δεν είναι απαραίτητο, εκτός εάν θέλεις να βλέπεις Iptv που είναι απο…
-
καλησπερα στην ομαδα κατοχος και γω εδω και κανενα μηνα του mi box s εχω να κανω καποιες ερωτησεις 1.χρειαζετε να βαλω vpn ? 2.προχθες εντελως ξαφνικα βλεπωντας iptv κολλησε το μποξ και εκανε επαννεκιννηση μονο του.ξερουμε γιατι ?μηπως χρειαζετε κανενα factory reset ? 3.το εχω συνδεσει με usb to enthernet της tp link και απο κει παει πανω σε ενα swicth της tplink παλι βλεπω οτι σε iptv που κανει κολληματα,παιζει να χανει το ιντερνετ λογο της συνδεης που αναιφερα παραπανω ?
-
εβαλα την eu αλλα μετα απο 2-3 μερες κανει κατι κουλα πχ οπουδηποτε ανοιξω το πληκτρολογιο πχ στο messnger και μετα πατησω το home button για να βγω ενω κληει το messenger το πληκτρολογιο κανει κατι σαν να ανοιγοκλειινει και μετα κλεινει λογικα λαγκαρει μου το εκανα και στην ελληνκη 12.0.1.0 το ιδιο στην 12.0.2-.0 την ελληνικη εχει φτιαχτει ?
-
επισης εβαλα την 12.0.2.0 eu και απο οτι εχω δει εχουν βγαλει αυτο το animatios στην οθονη με τους πρασινους γαλαξιες που οταν ξεκλειδωνες το κινητο και εμπαινε στην αρχικη οθονη ηταν ταπετσαρια
-
Παράθεση από George 21: “Δεν χρειάζεται να βγει.. βάζεις gcam κανονικά ” το ξερω απλα για να μην υπαρχει το εικονιδιο
-
η καμερα μπορει να βγει για να βαλουμε εμεις μετα gcam ? και η συλλογη επισης
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
το βρηκα απλα η miui 12 πολυ λαγκαρισμα εχεει γιατι ? Παράθεση από firedrake: “Καλησπέρα σε όλους, μου ήρθε στον updater το update στην 12.02 stable. Διαβάζω ότι έχει πρόβλημα κατανάλωσης μπαταρίας, αληθεύει; Επίσης δεν είδα πουθενά αν γίνεται root, και με ποια TWRP. Θα ήθελα την γνώμη σας για την μπαταρία, και αν ξέρετε για TWRP και root.. ” πως γινετε η eu να ειναι ακομα στην 12.0.1.0 και η ελληνικη στην 12.0,2,0 ?αφου περνουμε sources απο την eu
-
οτταν τη βαλεις πες το μας γιατι απο εντολες εγω ειμαι σκραπας