Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε άλλο miflashunlock και στην ανάγκη δοκιμασε και σε αλλο pc. ” παιζει να φταιει το Pc ? δοκιμασα με 3 διαφορετικα miflash εχει κανεις teamviewer μπας και μπορεσει να με βοηθησει αν κατι δε κανω σωστα ?
ειχα ξεκλειδωσει bootloader και ειχα περασει την ελληνικη ρομ αλλα φοβουμενος οτι χανετε η εγγυηση ξανακλειδωσα και περασα την γκλομπαλ τωρα επειδη τελικα η εγγυηση δε χανετε και εγω θελω παλι να ξεκλειδωσω αν βαλω αλλο mi account θα χρειαστει να περιμενω ?
Παράθεση από echaosad: “Με την Miui 11 παρατήρησα ξεχωρίζει την γρηγορη φόρτιση. Γρήγορη φόρτιση = Quick Charge 3.0 Charge Turbo = Quick Charge 4 ή 4+ 195cc4b5a2160c637df6560b30737a04.jpg3235fea8fd2d5a961145364c673012e0.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φορτιζει και ποιο γρηγορα απο qc3 ?
Έβαλα την ελληνική έκδοση του miui 11 και από το πρωί μου βγάζει ότι έχει νέα ενημέρωση να κάνω αλλά όταν μπω μέσα και πατήσω μου τη δείχνει και όταν πατάω λήψη μου λέει ότι είναι η τελευταία αυτή που έχω. Τι παίζει?
Σε xiaomi pocophone από χθες που προσπάθησα να βάλω custom rom και τελικά τη βάλαμε όταν ανοίγω χάρτες δε μπορεί να βρει το στίγμα μου καθόλου ενώ το έχω υψηλή ακρίβεια και ανοιχτό το gps Ξέρεις κανείς να βοηθήσει?
εβαλα oxygenOs και δεν εχει επιλογη να βαλεις το κιν αθορυβο με δονηση βαζω pixel experience και αντι να σου δειχνει πανω δεξια το εικονιδιο πχ του messenger οταν εχεις μηνυμα σου δειχνει κουκκιδα συν οτι οταν φορτισει το κινητο δε σβηνει το λαμπακι led ξερει κανεις μηπως τι παιζει ?αλλιως θα ξαναγυρισω παλι σε dev miui