Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 188.
-
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από kinezos69: “Κάποια λύση με τις ειδοποιήσεις, ώστε να εμφανίζονται στην μπάρα ή στην οθόνη έχει βρεθεί? Φοράω 10.2.3. σταθερή. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η βάζεις Dev ρομ, η την ελληνική εδώ, η την EU η περνάς μέσω twrp ένα mode από mi-blobe που θα σου επιτρέπει να μένουν οι ειδοποιήσεις. ” μας πρωτηνεις eu η την ελληνικη και γιατι ?
-
Παράθεση από kinezos69: “Κάποια λύση με τις ειδοποιήσεις, ώστε να εμφανίζονται στην μπάρα ή στην οθόνη έχει βρεθεί? Φοράω 10.2.3. σταθερή. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγω ειμαι με 10.3.4.0 και ακομα τπτ ενω σε dev μενουν κανονικα οποτε καποια στιγμη ελπιζω να το διορθωσουν
-
Παράθεση από drivth: “Drivers στο pc, κατέβασμα το minunlock, και ξεκινάς διαδικασία. Ναι όταν εν τέλει ξεκλειδώσει, θα γίνει factory reset. Όποτε back up. Διαβασε λίγες σελίδες πίσω, ο Αποστόλης έχει παραθέσει όλους τους οδηγούς που χρειάζεσαι. Αν διαβάσεις προσεκτικά και ακολουθήσεις κατά γράμμα, τίποτα δεν θα πάει στραβά. ” δλδ γινετε η συσκευη οπως οταν την πηρα και φτου και απο την αρχη και οχι τπτ αλλο αλλα χθες απο dev που ειχα γυρισα σε stable και ξαναεστησα το κιν
-
Παράθεση από drivth: “Ρυθμίσεις, εγκατεστημένες εφαρμογές, messenger, άλλες άδειες, εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος --> όχι. Ψάξτο και λίγο το τηλέφωνο ρε γίγαντα! ” το ψαχνω απλα φοβαμαι μη πατησω καμια μαλακια και μετα δε μπορω να το ξαναβρω η πλακα ειναι οτι αυτο που μου ειπες το εχω κανει αλλα παλι μου εμφανιζει το messenge
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Gigantas: “επειδη ειμαι εντελος ασχετος στο να περασω την ελληνικη ρομ πχ υπαρχει καποιος κοντα καλλιθεα που να γνωριζει και με πληρωμη να μου περασει μεσα αλλη ρομ ? ” Αυτό το έχεις κάνει ? ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 11.02.2019) Αν δεν το κάνεις κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει, για να περάσεις την XTRV πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις ” δε το εχω κανει αλλα θα το δοκιμασω.ελπιζω να μη κανω καμια πατατα μετα τη σημερινη αναβαθμιση σ…