Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 188.

• στην ελληνικη stable κραταει ειδοποιησεις ? ειδα οτι στη eu μονο σε dev κραταει ξερουμε ακριβως σε ποιες κραταει ?

• Παράθεση από Alexis1991: “Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια. Είναι πλέον έτοιμο με την ελληνικά XTRV. ” ηταν δυσκολη η ολη διαδικασια ?

• Παράθεση από drivth: “Παράθεση από kinezos69: “Κάποια λύση με τις ειδοποιήσεις, ώστε να εμφανίζονται στην μπάρα ή στην οθόνη έχει βρεθεί? Φοράω 10.2.3. σταθερή. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η βάζεις Dev ρομ, η την ελληνική εδώ, η την EU η περνάς μέσω twrp ένα mode από mi-blobe που θα σου επιτρέπει να μένουν οι ειδοποιήσεις. ” μας πρωτηνεις eu η την ελληνικη και γιατι ?

• Παράθεση από kinezos69: “Κάποια λύση με τις ειδοποιήσεις, ώστε να εμφανίζονται στην μπάρα ή στην οθόνη έχει βρεθεί? Φοράω 10.2.3. σταθερή. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγω ειμαι με 10.3.4.0 και ακομα τπτ ενω σε dev μενουν κανονικα οποτε καποια στιγμη ελπιζω να το διορθωσουν

• Παράθεση από drivth: “Διάβασε λίγο πιο πίσω έχω ξαναγράψει και με εικόνες. Αν σε αφήνει η εφαρμογη θέματα του κινητού με αλλαγή περιοχής πχ Ελβετία η Ρωσία, αλλιώς πρεπει να έχεις ρομ από EU η την ελληνική εδώ να το περάσεις. ” α νομιζα οτι μπορουσα να τη βαλω και γω

• Παράθεση από drivth: “Καλημέρα.. οποιος θέλει μια ακόμη ωραία γραμματοσειρά εδώ.. Sansation.mtz - Google Drive ” πως την βαζουμε αυτη ?

• ευχαριστω για τις απαντησεις αδερφε

• Παράθεση από drivth: “Drivers στο pc, κατέβασμα το minunlock, και ξεκινάς διαδικασία. Ναι όταν εν τέλει ξεκλειδώσει, θα γίνει factory reset. Όποτε back up. Διαβασε λίγες σελίδες πίσω, ο Αποστόλης έχει παραθέσει όλους τους οδηγούς που χρειάζεσαι. Αν διαβάσεις προσεκτικά και ακολουθήσεις κατά γράμμα, τίποτα δεν θα πάει στραβά. ” δλδ γινετε η συσκευη οπως οταν την πηρα και φτου και απο την αρχη και οχι τπτ αλλο αλλα χθες απο dev που ειχα γυρισα σε stable και ξαναεστησα το κιν

• βρηκα ενα μενου και το εκλεισα τελειως να μη βγαινει καμια ειδοποιηση στην οθονη κλειδωματο για να κανω unlock το κιν πρεπει να βαλω πρωτα drivers η παω κατευθειαν και το ξεκλειδωνω ? επισης οταν κανεις unlock κανει hard reset ολο το κιν και το επαναφερει απο την αρχη ?κατι τετοιο διαβασα

• Παράθεση από drivth: “Ρυθμίσεις, εγκατεστημένες εφαρμογές, messenger, άλλες άδειες, εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος --> όχι. Ψάξτο και λίγο το τηλέφωνο ρε γίγαντα! ” το ψαχνω απλα φοβαμαι μη πατησω καμια μαλακια και μετα δε μπορω να το ξαναβρω η πλακα ειναι οτι αυτο που μου ειπες το εχω κανει αλλα παλι μου εμφανιζει το messenge

• Παράθεση από drivth: “Για να έχουμε κάτι να περιμένουμε.. ” μαλλον για να λενε οτι ολο και κατι φτιαχνουνε,χαχαχα ξερετε μηπως πως γινετε να μη βγαινουν ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος πχ απο messenger ?

• καλα αυτη η xiaomi τοσο καιρο γιατι δε το φτιαχνει αυτο με τις ειδοποιησεις σε stable ? ξερετε μηπως πως γινετε να μη βγαινουν ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος πχ απο messenger ?

• ευχαριστως θα το εκανα αλλα δε ξερω απο αυτα ειμαι σκραπας εντελως διαβασα κατι νηματα αλλα δε καταλαβα γρι

• στην τελευταια stable απο miui.com οι ειδοποιησεις μενουν πανω αριστερα οπως στην dev η εξαφανιζονται ? και αν εξαφανιζονται υπαρχει τροπος χωρις ροοτ να μενουν ?

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Gigantas: “επειδη ειμαι εντελος ασχετος στο να περασω την ελληνικη ρομ πχ υπαρχει καποιος κοντα καλλιθεα που να γνωριζει και με πληρωμη να μου περασει μεσα αλλη ρομ ? ” Αυτό το έχεις κάνει ? ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 11.02.2019) Αν δεν το κάνεις κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει, για να περάσεις την XTRV πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις ” δε το εχω κανει αλλα θα το δοκιμασω.ελπιζω να μη κανω καμια πατατα μετα τη σημερινη αναβαθμιση σ…

• επειδη ειμαι εντελος ασχετος στο να περασω την ελληνικη ρομ πχ υπαρχει καποιος κοντα καλλιθεα που να γνωριζει και με πληρωμη να μου περασει μεσα αλλη ρομ ?

• Αααα ευχαριστώ πολυ

• βλεπετε καθολου κιτρινιλες ?LcW1n5.png

• Παράθεση από amavroudis: “Η stable xtrv βασίζεται στην Xiaomi official cn/eu. Έχει πολλά άρθρα να διαβάσεις αν σε ενδιαφέρει. ” που μπορω να τα διαβασω και να δω και τι διαφορες εχει ?

• τι διαφορες εχει η stable της xioami με τη stable την ελληνικη ?