Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 188.

• Παράθεση από amavroudis: “Απενεργοποιήσε το volte και δες πως ακούγεσαι στους άλλους. Είναι εντάξει η συμπεριφορά της οθόνης φόρτισης, όπως τη περιγράφεις. Ακόμα τη φτιάχνουν... ” απλα το δειχνει για λιγο και μετα χανετε νομιζα οτι θα το δειχνει μονιμα γι αυτο και γω το volte σκεφτηκα να σου πω την αληθεια

• τις τελευταιες μερες μου λενε οτι οταν μιλαω στο τηλ ακουνε παρασιτα δεν ξερω αν το κανει και στις δυοα καρτες και αν το κανει μονο στη cosmote επειδη εχω volte ενεργοποιημενο γιατι και με το volte νομιζω οτι οταν παω να κανω κληση αργει να ανοιξει γραμμη ξερει κανεις τι γινετε με τα παρασιτα ? επισης σημερα περασα την 9.4.12απο το miui.com οπου λενε οτι αλαξε το στυλ φορτισματος οταν η οθονη ειναι κλειδωμενη οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη εμενα η οθονη κλεινει και ειναι μαυρη κανω κατι λαθος ? κ…

• περασα πριν λιγο την dev επειδη μου ειπαν οτι μενουν οι ειδοποιησεις πανω αριστερα αλλα πως τις κανουμε να μενουν ?εγω θελω να μενουν πχ του messenger του viber κτλ

• Παράθεση από geo_k: “Ναι, δυστυχώς. Η τελευταία του έκδοση είναι αυτή. ” και τωρα απο που κατεβαζουμε καινουργιες εκδοσεις ?

• Παράθεση από drivth: “Αυτές να κατεβάζεις. Google Camera Port: san1ty apks ” αυτος λεει σταματησε την αναπτυξη της εφαρμογης ?

• Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από thanfun: “καταρχην να πω οτι σε note 5 global χρειαστηκε να κανω ολα τα βηματα του 1ου ποστ και αυτα που λεει οτι δεν ειναι απαραιτητα, επειτα κι εγω νομιζω πως τα εκανα ολα και τελικα δεν εχω voice over wifi (εχω κανονικα volte, βγαζει το συμβολο οταν μιλαω) δοκιμαζοντας με την λειτουργια πτησης το διαπιστωσα, μου βγαζει μνμ "απενεργοποιησε την λειτουργια πτησης ή συνδεσου σε καποιο δικτυο" ενω ειμαι ηδη σε wifi. καποια ιδεα? ” μηπως υπαρχει καποιος που να το…

• Παράθεση από drivth: “Είμαι σε Xiaomi.eu εγώ. ” Xiaomi POCO F1, Mi 8, and Mi 8 Pro get 4K@60fps video recording in latest MIUI beta βρηκα αυτην εδω αλλα δεν ξερω αν ειναι η σωστη

• βγηκε 9.3.1 ? εμενα δε μου εχει ερθει τπτ

• Παράθεση από drivth: “Bug θα είναι και εμένα που και που ανάβει η οθόνη χωρίς να έχω τίποτα. ” της τελευταιας dev η απο καμια εφαρμογη ?

• παληκαρια εδω και 4 μερες με dev 9.2.21 ανα τακτα χρονικα διαστηματα κανει μια μικρη δονηση το κιν σαν να παταω καποιο κουμπι πχ αλλα χωρις να κανω τπτ ? ξερει κανεις τι μπορει να ειναι η αν εχει καποιος το ιδιο θεμα ?

• Παράθεση από drivth: “Από stable κατεβάζεις την Dev και την περνας μέσω του updater του κινητού. Προσοχή, γίνεται factory reset οπότε back up. Το ίδιο αντίστροφα, ίσως γίνει δλδ από Dev σε stable. Αν δεν γίνει, τοτε θες ξεκλείδωμα bootloader και φλασαρισμα fastboot rom μέσω mi flash. ” αξιζει να βαλω dev ?

• απο stable σε dev και αντιστροφα πως πας ?

• ειμαι κατοχος poco μια εβδομαδα γιατι οταν μου βγαζει μια ειδοποιηση πανω στο εικονιδιο μιας εφαρμογης και μπω και δω την ειδοποιση μετα ο αριθμος δε σβηνετε και συνεχιζει να υπαρχει ?

• Παράθεση από George 21: “Ναι ” ωραια και παλι ευχαριστω

• Παράθεση από George 21: “Παράθεση από Gigantas: “Παράθεση από amavroudis: “Αν είσαι σε περιοχή με χαμηλό ή καθόλου σήμα κινητής, αλλά έχεις wifi μπορείς να μιλάς στο κινητό σου. Απλά... ” ααα δλδ το wowifi κανει την ιδια δουλεια που κανει και το volte απλα το ενα ειναι για wifi Και το αλλο για data ? ” Ναι.. Wificall θα σε βοηθήσει αν δεν έχεις καλό ή καθόλου σήμα αλλά είσαι συνδεδεμένος σε WiFi. To volte επίσης δουλεύει άψογα σε 4g δίκτυο κ ας μην έχεις ανοιχτά τα δεδομένα απλά να έχεις κάλυψη …

• Παράθεση από amavroudis: “Αν είσαι σε περιοχή με χαμηλό ή καθόλου σήμα κινητής, αλλά έχεις wifi μπορείς να μιλάς στο κινητό σου. Απλά... ” ααα δλδ το wowifi κανει την ιδια δουλεια που κανει και το volte απλα το ενα ειναι για wifi Και το αλλο για data ?

• Παράθεση από amavroudis: “Ok. Στη κάρτα είναι η υπηρεσία. Για κάποιο λόγο, που δεν καταλαβαίνω, δεν σου λειτουργεί. ” σε λειτουργια πτησης και με wifi ενεργο μου δειχνει κανονικα το σηματακι του vowifi Και τι ακριβως κανει αυτο ?

• Παράθεση από George 21: “Αν δεν κρύβεται στην κουρτίνα πανω, τότε εκεί που είναι ο διακόπτης wificall απο κατω ακριβώς σε ρωτάει μεσω δεδομένων ή WiFi? Δώσε WiFi ” α τωρα το ειδα ευχαριστω μαν ευχαριστω και τωρα τι ακριβως γινετε με αυτο ? πως βλεπω αν δουλευει ? οποτε πρεπει να εχω και το wifi και τα data ανοιχτα για να δουλευουν ?

• Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Gigantas: “εγω παντως εκανα τη διαδικασια αλλα vowifi δε βλεπω εικονιδιο ενω volte εικονιδιο βλεπω κανονικα σε pocophone ” έχεις cosmote;Ενεργοποίησες την υπηρεσία σε συμβατή συσκευή;πρεπει σε συσκευη η στη καρτα ?γιατι στο note 5 το ειχα κανει να σου πω την αληθεια και δουλευε στο poco που πηρα τωρα απλα βγαζει το εικονιδιο του volte αλλα δεν εχω μιλησει με cosmote για να το ενεργοποιησω ”

• εγω παντως εκανα τη διαδικασια αλλα vowifi δε βλεπω εικονιδιο ενω volte εικονιδιο βλεπω κανονικα σε pocophone